*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata si de la MEMO
Am vizionat si eu filmulete cu Mufarina cea energizata , m-a terminat cu rostogolirile lui , cu Alexutzul care minte si cere cuje , mor de dragul lui cu antena lui cu tot , am vazut vienezii la muzeu si mi-am imaginat cum invie orataniile alea toate ca-n "o noapte la muzeu" si chiar acum, proaspata , pe Iulia cea vorbareata si cuminte foc la baie
Plec nitel ca asa-i sade bine calatorului, cu drumul Si nu uitati , sunt cu ochii pe voi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gudinde

Naty eu nu pot sa vad aici filmuletul, il las pentru acasa.

Raluca La Multi Ani pentru tatic!

tot stolul, si va doresc o zi mai buna ca a mea (se pare ca ma incearca o vaga raceala - sper doar sa mi se para, si sa fie numai oboseala)

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta, cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI STELUTEI CU MULTA FERICIRE, SANATATE SI NOROC. .

Am vazut poze cu frumosii crengutei, am citit tot cand am avut cate-o scurta pauza, dar n-am mai apucat sa si scriu....

Va urez o saptamana minunata cu impliniri ...se apropie party de Rebe si Sophie si incep deja sa am emotii!

Am inceput sa merg si la sala, in sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Acum restantele de toamna "
Cat de scump poate fi Alex , cum cere el cuje, iar cu "cucu-meu" am murit de ras.
Naty, unde-i termometru ? Maine ii ceri stetoscopu' si pe urma bisturiu . Dar cat de cuminte iti arata ea totul si ce serioasa e . Pai eu imi racesc gura pana ragusesc, pana se indura al meu sa-mi arate ceva; pe principiul: hai frate sa-i arat si asteia ceva sa taca odata.. Si desigur iar am murit cand ti-am vazut baia
Clau, sala...super tare. Eu deocamdata visez la zilele cand voi avea timp pentru asa ceva.
Kya, baga repede un Oscilo...sanatate
Multumim pentru urarile pentru tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, nici eu nu am timp deloc, deloc. Am gasit o sala langa birou si merg la Morning Aerobic de la 9 la 9.50, apoi fuga la dus si la birou . Azi a scos untul din noi dar m-am simtit asa de bine dupa, am ajuns la birou plina de energie si in super verva.
La multi ani tatalui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Marul meu n-a vrut sa sada! Nu se poate asa ceva Nu credeam ca o sa ajung sa vomit! Mai rau e ca de la poticneala,ma doare si burta Tuulai Doamne!!

Clau,spor la munci! Felicitari pentru mersul la gym!

Kya,sanatate! Sper sa nu te prinda.Ia si tu Influcid-chiar face minuni in faza asta!
Mortal marinarul!! Felicitari pt.nani la patut!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Oscillo, Influcid... puii mei...
Oricum, moarta-coapta in week end sunt pe partie!!!

Oricum parca mi-am revenit, am speriat-o

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Oricum, moarta-coapta in week end sunt pe partie!!!

Asa,asa!! Baga de toate,incearca si aspirina saracului,si vit.CSANATATE!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

lyvy, cum te mai simti? iris cum este? incerc sa-ti dau un pm azi sa te intreb o info, daca stii

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Neata pe la pranz!
Am fost azi la dr,i-a dat jos gipsul cu greu,pielea era cam afectata asa ca a decis ca nu ii mai pune altul,ci folosim noi gipsul care l-a avut si il infasam cu fasa elastica.Un piciorus si-a revenit ,dar altul,nu prea...acum tb sa ii facem si masaj,dar bine ca va putea sa stea si liber.Peste 2 saptamani iar mergem sa vedem ...offff.Cand vom scapa????
L-am cantarit si are 4 kg,avand in vedere ca am ajuns acasa cu 3600,eu zic ca in 2 sapt a luat bine(la cat vomita si se kaka).
Una peste alta,lui Sam inca nu i-a trecut tusea-nu vrea sa ia nici un siropel,mi-l vomita si acum au inceput si mucii garla!Maine sper sa ajunga la dr cu el...dar viata e frumoasa,mai ales ca vine Primavara

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput