*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)
Raspunsuri - Pagina 3
ramo_cata spune:
vali ei cine stie ce l-a apucat pe mateiutz..andru meu nu palmu.ieste copii ci pe noi,nu stiu ce are de la un timp,cel mai mult pe ta'su iar pe mine cand nu -l las sa faca ce vrea el...i-am explicat ca ma doare,ca e "au" si fac bubitza dar tot nu se lasa de obicei..vine ma pupa si gata imi trece...

zoze si eu am fost prietena buna cu domnul vas de toaleta..in special dimineata dar cel mai mult iubeam plimbatul cu masina...horror nu era drum sa nu dau la bobocei...saracu' catalin cat a mai strans din dinti,el sofa iar eu boram langa el...
naspa naspa...woacccc
nico f misto v-ati distrat zilele astea
duamna baba Semona astept cu nerabdare pozele de la marele chef de doo ani si
cand mai vine vorba de panele astea de curent si nesimtirea greu mirositoare

f tare alex..misha ai un scump de nota 10
eiii eu sunt cu prosopul in cap,ma duc sa ma usuc ,sa imi curat putin unghiile ,pensez la fel de putin si apoi la nani..dar sunt cu ochii pe voi sa vad daca mai ciripiti ceva![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
eii vad ca v-ati retras catre plapumioare...curatandu-mi unghiile si toate cele,ascultand celine dion... ma gandeam de unde naiba a invatat andru sa dea palme si uite ca am gasit capu' rautatilor..tre'musai sa reamintesc din nou regulile mai ales ca acum nu mai e mic si invata tot ce-i zici...
ce ne-am distrat asta seara...l-a calarit pe ta'su la maxim,pe maon-burtica..in timp ce-i numara si analiza anuna-aluna/ele a descoperit ca burta lui ta'se seamana cu un maon
ce s-a mai chinuit sa o umfle
..eu ii ziceam ca se umfla pe la buric,se uita crucis si parca parca isi dadea seama ca facem misto de el..![]()
clodute plangacios
si iti trimit multa rabdare si putere sa treci peste aceasta perioada si peste toate greutatile...

gata va pupacesc apasat si va doresc o noapte linistita....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
Mufarinul energizat ce de obicei!
Misha ce dulce e Alex! cu ce fatzuca nevinovata minte!![]()
oare ce am mai vazut... aaa puiuti mici si frumosi
de Vali, SImo si Giani..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ariel_7000 spune:
ramo, ma bucur mult
...baiiii, eu si la ora asta fac colete????
cu ce ma mai duc la expo???? azi si ieri au fost zilele internationale ale shoppingului??? nu ma plang, Doamne da!!! dar nu mai poci, ma bag in pat si mai am 3 colete care le fac maine, apoi pun etichete, iar etichete, iar si iar si iar...
la ce m-oi agita, nu stiu, ca daca vine "omul negru", oricum, cu mama etichetelor mele, nu pleaca cu mana goala de acolo...cica cea mai mica amenda e 5 mil....
, a luat o ex-colaboratoare a mea pt ca i-a zburat o eticheta de pe produs si au pus aia laba tocmai pe acel produs....altul a luat 20 mil ca nu avea cod in casa de marcat cu fiecare denumire de produs in parte!!! 
sa te bati in cap si sa-ti tragi suturi in fund de unul singur si alta nu....
dudurutza, bine ai venit!!! scuze, ca pana acum nu am apucat sa te intampin 
misha, ghici ce impacheteaza al meu de zor acum??? "fu.turasul" tau. m-am prins de la ce vine denumirea 
zozelici, eheeeeeee...si eu fost prietena buna cu buda, cu tufisul, cu parcarea
...nici acum nu am renuntat la obicei. daca simt miros de oua prajite sau gaz de esapament, am asa un: "remeber the time???" de pe vremea gravidelilor....la alex a fost cumplit cu ouale alea...daca prajea vecina de la 3 etaje mai jos, eu ma rasteam la papuci...la teo, am revenit la obicei...cu esapamentul
, nu reuseam sa ies din casa ca aveam de cautat gargarite prin boscheti
...in fine, o trece pana se insoara fiu-miu.
clodute
, trece, mami, trece...
astia ai mei, dupa amiaza au facut amandoi febra, iar alex a spus ca o doare in gat
... cred ca au cules ceva de prin parc dimineata...i-am bagat pe homeopate, pe nurofene, vad ca mandra e bine deja, teo nu imi zice inca daca doare sau ba in gat...am cautat iar prin farmaciile deschise non stop de prin zona diclogesic supozitoare si...nem, nem tudom 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
vali, e o etapa specifica varstei de 2 ani, care va trece...are legatura cu simtul proprietatii, cu testarea limitelor, a fortei si la el se suprapune si cu momentul venirii lui luca. trebuie sa ii explici cu calm ca il doare pe celalalt copil, ca il raneste, ca ceilalti nu se vor mai juca cu el daca va mai lovi. daca va continua, in ciuda explicatiilor tale, va trebui sa-l iei de la "locul faptei" si sa pleci cu el. alex nu lovea, dar imbrancea...isi mijea ochii si stiam ca va ataca
. si mai stiam ca nu se va potoli, indiferent cat taca taca eu, asa ca, fiecare zi se termina cu luat pe sus si plecat acasa. a trecut faza cam in 2-3 luni...
darrrrr, sa vezi si acum, meciuri cu frate-su!!!! bataie si imbranceala pe jucarii. teo e cu bataia si jumuleala, ea cu imbranceala...
. drept care le iau "marul discordiei" si ii despart 5-10 minute....uffff, de ziua lor le cumpar jocul "Nu te supara, frate??? " 
(motiv de cafteala si jumuleala la mine si la frate-miu
)
si
ariel_7000 spune:
mihutzule, cum esti? cum te simtzi? 
si
mihutza11 spune:
Ariel sunt bine, multumesc de intrebare
.. am trecut de zilele mai nasoale.. parca am impresia ca am visat ca am fost
.. am avut noroc si cu al meu.. a plans si el atunci in prima zi, dar apoi m-a sprijinit mereu si m-a incurajat.. si-a luat si liber- neplatit, ca ny mai avea ore sa acopere, ca sa fie sigur ca sunt ok.. si am avut noroc si cu pitica asta a mea
care rade intr-una si cu asa o pofta, incat uiti de tot si de toate..
spor la impachetat!
ce frumos ca faci ceea ce iti place!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
zozela spune:
Neata!
A dat cineva cafeaua,vreau si eeu!!

Valen
O sa fie bine,cred ca e normal sa mai reactioneze si asa..Ce au zis buneii?!
![]()
Clodute
Mucii trec,sigur trec,iar cu restul..cred ca m-am prins care-i baiul si nu pot decat sa te strag in brate si sa-ti dau un
!Daca vrei sa vorbesti cu cineva,suntem aici!
Miha acra?!Nooo,never
Semona
Prea tare,cel care te-a descoperit!!
Aoleu dudurutza,fata,putza,ce-o fi da' sa nu dureze atat prietenia asta,ca ma fac colega de salon cu Mimo!![]()

Misha,de familie nu ma iau![]()

Faataa
ce duulce
e baieetul!!
Moortaaal!!![]()

Ramo,rau de masina nu am,slava Domnului,dar de mirosul oualor prajite ale vecinilor,alea de care zicea Ari,daa

Aoleu,Ariel,nu vreau sa caut gargarite!
Spor la munci si..fara om negru la orizont!
Mihu
! Te asteapta maya la Nov-Dec!!

Inca ![]()
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

La multi ani Daciana.t(Claudia?!)!!