*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)
Raspunsuri - Pagina 2

mihatp spune:
ce mai faceti randunici?
va trimit un , cine stie cat de acra devin de maine
... ca incep cura de slabire
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

mimonix spune:
Dragele babei,
vad ca asteptati poze de la party, zic sa va spun ca aveti de asteptat ceva Nu de alt dar eu cu greu am iesit azi de sub maldarul de cadouri, sticle,pungi, platouri
mai ales ca aseara n-am plecat cu mana goala de la gradi, ci cu niste prieteni care au venit cu noi acasa.Apoi obisnuita pana de curent
care a durat pana la 11 azi dimineata (mare nesimtire, maaare
), Mimu si-a luat racheta si s-a dus la tenis ca un domn iar eu am orbecait prin casa cu copilul atarnat de crac sa mai aranjez una alta. Asa ca pozee, poate maine! Oricum a fost frumos, mie mi-a placut
Nasa Dudului m-a certat ca am chemat multa lume si copilul n-a inteles nimic, era obosit si agitat ...mie nu mi s-a parut ca era mai obosit si mai agitat ca de obicei
asa caaa....asta e...viata e grea, e barbat si-l calim ca vin vremuri si mai grele
Simona,mamica de Teo (16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

mimonix spune:
Am uitat sa ma semnez , am nou nume de ieri : SEMOna , din cauza pansamentului urias ce mi l-am aplicat peste arsura de pe mana ca sa nu oripilez invitatii. Asa ca toata lumea a tras concluzia ca am vrut sa-mi tai venele si am gresit "fata" antebratului ce trebuia "lucrata"
Simona,mamica de Teo (16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Nicoleta spune:
Semo, atunci sa pozezi si jucariile cele mai faine, da?
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

dudurutza spune:
Buna seara dragelor! Acum au plecat musafirii!
Zoze sa-ti treaca repede 'prietenia'! A mea a durat pana spre luna a 7-a! Deci, va fi fetita! Doamne-ajuta sa fiti bine!
Clodute e tare gheu, dar trece, si comorile tale iti dau putere sa mergi mai departe!
Nico sa-ti fi de bine!
Ma fluiera sefa de nu numa' numa'!
Va pup pe toate, noapte buna!

misha71 spune:
Semo-Memo asteptam, numa' sa fie. Oricum incitant chef ai mai avut Pe calibrul tau, cum altfel?
Valen si eu am avut un soc la primele cafteli date de Alex prietenilor lui de joaca, insa l-am observat pe ascuns (ca nu credeam chiar toate povestirile spuse de ceilalti) si am vazut ca 99% nu erau gratuite. Ori dadeau ei primii, ori ii luau cu forta vreo jucartie din mana, lucru pe care nu-l suporta. Cere-i ca-ti da, dar nu-i lua cu forta ca-i prapad. Asa ca sigur si al tau are motivele lui, cel mai probabil fiind gelozia pe cel mic.
Clodute sa treaca mucii
zoze apoi daca tu asa-ti tii prietenii (cu salbatic si perversiuni
) io fug cat mai am timp
D'ale lui Alex: Ai pus mana? NU! Minti? DA! Dar si-a cerut iertare/scuze (iata-cuje)
Au cucu' meu!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii