*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Apropo de Valen cu vestimentatia, eu nu m-am vopsit
si nu cred ca am sanse pana duminica!
Doamne, ce de probleme!![]()
clauclau spune:
Deci, listuta actualizata:
-Muffy
-Vladut si Stefanut de Bubu
-puiuti de Valen
-puiuti de Sovi
-Bitzulina mica ( cu putin noroc, sa vedem)
-Movalinda de Naty musai
-Dudelu ( ca mi l-a promis Mimo)
-Teodora scumpa de Stela.
-Andreiu
-puiuti de Tonic
-puiute de Miradi.
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Mimo, Kya, cand plecati? Distractie placutaa!! ![]() |
Daca nu mor de inima rea din cauza soacra-mii, plecam sambata!
Abia astept!!! 
P.S. Va rog eu frumos, daca voi ajunge o soacra ca asta a mea, sa ma impuscati! Nu ma lasati sa fac viata amara altor fiinte... O sa povestesc o data... dar acum prea tremur de nervi
si nu pot sa ma exprim coerent! Am ajuns pana si sa ma cert cu randunoiul din cauza imbecilitatii ei...
Sper ca e taaare mandra de ea cand se uita in oglinda... 
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Sunteti mortale cu ciorapii aia colorati, eu n-am avut in viata mea , ii pun acum pe lista de "to do" in urmatoarea viata ![]()
Laudele voastre i s-au suit Teodorei direct la mansarda , azi a plecat la scoala cu cizmele cu toc ca o adevarata diva
Las' ca vedeti voi ce-o sa patiti peste cativa ani , numai maine nu-i poimaine 
Aud ca era cat p-aci sa nasesc in Australia dar n-a fost sa fie
Lasa Gecko, data viitoare sigur imi iese figura 
Aud ca Zoze e prietena cu WCul .Draga mea, eu sper sa nu fie modelul acelasi, dar asa ma imprietenisem si eu cu dumnealui si am ramas prieteni pe viata 
Bine, acum nu mai e chiar asa de grav, dar cand i se face dor de mine trebuie sa ma prezint imediat ca altfel e jale 
Tin pumnii vineri la eco sa vedeti cerculetul magic si pana atunci tin pumnii sa iasa odata maselele alea ca asa ne chinuim si noi 
Plecam sambata asta la schi, sper sa ne revedem teferi si nevatamati sambata viitoare , cu poze si povesti ....deocamdata sunt f emotionata, ingrijorata, agitata, etcetc...Se pare ca asa e scrisa luna februarie pentru mine de acum inainte inca vreo 18 ani
. Sanatosi sa fim ca-n rest le-om duce toate!
Vad agitatie mare si pregatirile-s in toi, pentru party de duminica 
. Sa aveti grija de Dudelul meu parasit de parinti , va rog!

Simt multa emotie in aer cand vine vorba despre reinceperea serviciului .Zoze, Tonic, Luny
Bubu de ce mami sa fii verde? Uite colea
sa-ti treaca
Doamne ce mi-ai facut cu Lostul ala , eu cand mai dorm fataaaa?
Sovi gaini nu mai mancam, oua nu, fructe nu...oare ce urmeaza?
N-am vazut inca poze cu pui scumpi, dar in curand revin cu "barfe" pe aceasta tema ![]()
Simo ce bine ca a scapat Micu de gips
Draga de tine, cred ca ce e acolo la voi
Dar lasa ca vin ele nurorile ![]()
Am uitat multa lume, adica n-am uitat dar s-a trezit Dudu doo ani si gata distractia ! Cate un pup pentru toate randunicile, sa va tina de cald si de urat pana diseara cand ne vom vedea din nou 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
|

si incearca sa nu te mai certi cu randunoiul din cauza ei,stiu ca e greuuuuu....te inteleg perfect
si distractie placuta la schiRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Kya spune:
Ramo
... e gheu!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Am citit pe sarite,am vazut in schimb montajul cu DUDU
,ce petrecere frumoasa
si pozele cu Noruta si tinerica de Cuscra
!
Sovi
,la noi ,in biserica ortodoxa nu exista impartasirea prea deasa
ci prea rara
.Eu ii duc la impartasit pe copii in fiecare duminica plus daca sunt sarbatori in saptamana respectiva.La 40 de zile ar trebui sa ne impartasim noi,ca adulti!
Mihutza
,mersi de link-uri dar la noi nu voi gasi asa ceva veac
!
Mi-ar fi placut mult asa ceva,ca sa il pun pe Sam in fata iar Micu in spate,dar nu gasesc eu
!
http://www.shopping.com/xPO-Baby-Trend-Baby-Trend-Deluxe-Sit-N-Stand-Silverado
Vali,nu l-am scos afara decat cand am mers la dr,deci nu se pune.Dar la noi abia azi a fost mai cald,10 grade.Il voi scoate,dar ma ia durerea de cap...
Cam atat ca sunt obosita
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
natynic spune:
Kya, din fericire viata ta e alaturi de Sanzi si de randunoi, nu de soacra asa ca las-o in durerea ei!
Ramo, CIC se incheie exact cand face copilul 2 ani.
Clau, la completarea listutei: Criss cu Andreuta, am vorbit cu ea si mi-a confirmat ca vin. Nu stiu daca sunt anuntate Roxana, Cleme...
Yupiii, ce ma bucur ca vin Tonic cu micutii si Miradi cu fetele ei, acuma nu mai scapi, stam si noi la o palavra sa-mi spal rusinea!

Ma duc ca tot fac ture...Iulia e infiintata la celalalt calculator cu castile pe urechi si ma pune sa-i pun la infint Cho ka ka o
(i l-am pus deja de 4 ori)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Simo-Mimo,Micu n-a scapat de gips
total..tb sa ii punem atelele alea ,i le scoatem doar la baita..si asa stam inca 2 sapt!
Kya,sigur nu vei ajunge sa fi o soacra rea!
gataaaa
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
clauclau spune:
Naty
, super vestea cu Andreutza si Cris. Cu Cleme
am vorbit dar nu stia sigur atunci, o sa incerc sa mai vorbesc zilele astea cu ea. Si Roxana
stie, dar nu am discutat la sigur.
Simo, pup baietii 
. Incearca sa te odihnesti putin atat cat se poate.