*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Uhaha, am dormit
2 ore cu Stefu
ce bine!
Mimo
acumma intelegi, da?? sa-ti iei laptop sa vezi in avion! seria 6 o am salvata pana acum, ti-o pastrez
Aseara am vazut si noul episod Grey, suntem la zi si cu asta 
Eeee, eram si eu verde pe distraxia voastra
, am voie, nu?![]()
Am vazut si eu pozele Stelutei, am uitat sa zic...farte frumoase florile, de tort nu zic nimic
Ramo, cand face copilul fix doo ani
se incepe. Ai vrea tu.....
Kya
, exact asta zic si eu, las-o in durerea si mandria ei
Cum sa va certati voi, se poate????
Ma duc sa le fac la pitici laptic cu paste alfabet 
sovietica spune:
Moama ce tura grea am avut cu urlatorii
Olgu, am citit si de acnee infantila, la noi e DA, si pediatra e sigura, si eu, din ce am citit pe net, ne incadram in definitia DA :(
Raluca, inca n-am bifat trixera, urmeaza dupa crema nemteasca pe care o folo acum, daca nu mere si nu mere.
nu mai stiu, tu ziceai ca nu iti plac libero ca ti-e lene sa dai ciorapii jos copilului cand il schimbi? daca da, stii ca ei se rup pe laterala, da? daca nu, pardoneaza-ma ![]()
Zoze, eu pot stranuta cu ochii deschisi
imi cam dau lacrimile, dar pot :)
si aia cu rasul de 15 ori pe zi...
l-ar face sa rada si pe un depresiv :)))
Ariel,
mercic pentru reteta pt DA. va trebui intai sa merg cu ea la farmacie sa aflu exact ce contine si sa ma informez 
Zoze 
de aceea n-am mai intrat nici eu la odiseea cu ana mai mult de 2 ori.
daca intentionezi sa consumi fibrolax, sa ai grija sa consumi multa apa, sa se umfle taratza de psyllium (o fibra solubila), ca altfel obtii contrariul.
Vali, ana la 2 saptamani, deja facea kk odata la 3-4 zile, cu supozitor
. mi-a reglat-o homeopatul.
Bubulina, nu pot sa cred ca cumperi capsuni dinalea tip poze
mai ai si tu putina rabdare, ca tre sa apara cele adevarate.
Kya, numara pana la 10 ri respira adanc :) 
Monix, gaini de la tzara, oua de la tzara si din cele eco de la magazin cu zero in fatza (mai gasim din cand in cand), si la fructe, sa incercam sa le luam doar pe cele cu eticheta explicita care macar sa nu inceapa cu 8.
simplu!
Simo, iti multam pentru explicatie. Deci tot inainte 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
Sovi, ce sa fac maaaa, ma dispera Cata cu panna cotta cu capsuni, adevarul e ca e demetiala
si am luat din alea 
Nu stie nimeni sa-mi zica de buba lui Vlad??
zozela spune:
-Stiti care e asemanarea dintre o soacra si o bere?
-Amandoua fac spume la gura si amandoua sunt bune reci!
Asta fu pentru Kya!
Sa uiti de ea in vacanta asta!
Mama ce partylista aveti!!
Abia asteept pozele!!
Valen,camere de supraveghere nu aveti?!![]()
Da mai,nu mai pun ochiu-n odisee!
Eu i-am zis baietului(ca io asa zic,ca-i tot baiet) sa stea cuminte acolo,sa pompeze bine sange in inimioara si sa ne vedem sanatosi la toamna!
Ramo,Sovi!
Mimo!! Cu wc-ul,credeam ca au fost 3 zile mai nasoale..dar nu!! E adevarat ca l-am si tradat,mai exact-in Metro,la raionul de peste,cu o punga de-aia mare de plastic!
M-a iertat abia acum,cand am ajuns acasa si ne-am impacat frumos,dupa o gura de bere bauta din paharul lui Dan
Sper sa nu avem acelasi tip de prietenie,cum ai tu cu al tau!!![]()
Doar 18 ani?!![]()
Sa va distrati-la maxim!!
piciorusele Micului,sa scape repede de gips!
Hai mai Sovi,vorbesti serios?!
Eu am incercat azi,dar nu mi-a iesit,ca Dan nu stia ce vreau sa fac,credea ca vreau sa ma abtin si exact cand sa stranut,el imi zicea sa stranut odata,ca-i ies ochii din cap,brotacului mic!!
Dar nu ma las!!
Am luat Herbolax..Nici n-am citit prospectul!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
mihutza11 spune:
Sovi ai niste pui!!!!!

vai ce frumos o sa fie la party cu asa invitati de seama!

Zozelici da mai nu mai intra acolo, ca parca prea multe s-au intamplat.. eu cred ca e neafasta luna sept pt bebici.. ca si o prietena a sorei mele trebuia sa nasca un pic mai devreme ca mine si din pacate si ea l-a pierdut, tot al doilea ar fi fost.. nu stiu, dar ceva se intampla..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
zozela spune:
Da mai Miha,e ceva de speriat la odiseea asta! Ieri 2,azi 1,mai e o fata care asteapta sa vada daca apare embrionul in saculet..Ingrozitor! Imi pare rau pt.prietena sorelei!!
Si parca e mai nasol cand treci prin asa ceva,ca stai cu morcovu' infipt adanc,ba..si cu frunze si iepure cu tot,pana la nastere
Pupici!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
bitza037 spune:
Sovi, cand ma intreabt preotul cat de des pot sa o impartasesc, mi-a zis ca la 40 de zile.......mi s-a intamplat si mie sa o impartasesc mai des de atat.....dar daca Simo zice ca-i impartaseste in fiecare duminica plus sarbatorile..este super!!!n-oi reusi eu in fiecare duminica dar macar nu mai stau sa socotesc 40 de zile...
Simo
nu stiu daca am zis, dar am vazut si eu petrecerea lui Dudel, si inca pe cineva dar nu mai stiu pe cine?
Antonia tocmai a terminat de vazut de doua ori dvd-ul cu Oraselul Lenes de azi....ma innebuneste ca sa-i pun pe Hia..adica Stefania![]()
Bubule am ineventat un fel de mancare acum de ma doare stomacul cat am mancat: am pus fructe de mare congelate cu putin ulei, legume cu orez, legume simple pentru wok care au si un pachetele condimente, mai aveam si niste ghebe congelate , peste ele am pus si sos de peste si separat am fiert cateva paste Penne....

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ariel_7000 spune:
sov, din ce mi-a tradus tanti de la farmacie crema contine: apa de calciu, apa boraxata, talc, vaselina, oxid de zinc si lanolina.
Trixera...hmmm, la noi nu a dat rezultate... ma dau eu cu ea acum, ca mor de ciuda ca am bagat banii in ea
. creme cu cortizon nu am incercat deloc si nici nu incerc. pe mine ma ingrijoreaza ca se spune ca DA este asociata cu alergiile. si am chinuit bietul copil...i-am scos pe rand ouale, laptele cu lactoza, cacaoua, bananele, kiwi...in fine. apoi i le-am reintrodus, caci nu avea legatura. La el se fac petele alea urate cand ii iese cate o masea si cand e expus la frig. Acum, cand iese din casa, fie ca are bube sau nu, il dau cu crema cu uree, cea f hidratanta, in special pe locul unde a avut pete. Vad ca nu au mai aparut....mi se rupea inima cand il vedeam asa
. de la detergent sigur nu e ca eu folosesc numai d-ala bio...am crezut ca poate e de la apa, caci am patit-o si eu intr-o zi, dupa ce m-am spalat pe mutra, m-am umplut toata de pete pe fatza si ma mancau si usturau ochii si nasul. ce sa fac??? sa spal copilul cu apa plata???? 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
misha71 spune:
luny, gecko, nico daca vreti avioane va da baba cat incape. Stau la cateva sute de metri de o pista ![]()
V-as lua la pupacit pe fiecare, ca tare imi sunteti dragi, dar nu mai pot de oboseala. Sint vraiste, rupta'n paispe, obosita, adormita. As vrea macar sa termin de citit pana aici, dar nu stiu daca mai rezist. oricum nu voiam sa treaca o zi fara pupici.
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 luny, gecko, nico daca vreti avioane va da baba cat incape. Stau la cateva sute de metri de o pista V-as lua la pupacit pe fiecare, ca tare imi sunteti dragi, dar nu mai pot de oboseala. Sint vraiste, rupta'n paispe, obosita, adormita. As vrea macar sa termin de citit pana aici, dar nu stiu daca mai rezist. oricum nu voiam sa treaca o zi fara pupici. ![]() **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
eu vreau
, dar nici o macheta nu mi-ar displace
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!