*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragelor, sunt prinsa rau zilele astea, am vazut ca au intrat Valen si Olgutza pentru niste detalii. Acum pentru chestii organizatorice trebuie sa cerem oarece confirmari de pitici voinici!
Deci, noi stim asa( plus parintii fiecarui piticut/a):
-Muffy
-Vladut si Stefanut de Bubu
-puiuti de Valen
-puiuti de Sovi
-Bitzulina mica ( cu putin noroc, sa vedem)
-Movalinda de Naty musai
-Dudelu ( ca mi l-a promis Mimo)
-Teodora scumpa de Stela.

Si pleaseeeeee mai departe spuneti-mi voi sa continui listuta . Eu vreau sa vina toata crenguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Asa, si unde se va sta, afara sau inauntru? Intreb ca sa stiu cat de sexy sa ne imbracam-Vali, mi-as pune si eu niste ciorapi pe care au crescut flori sau ceva de genu

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Pune-ti-i, sa schimbam impresii...
Se va sta inauntru,ca se anunta vreme urata...

Mergi la inceput

Daca tot suntem la cap Party, eu n-am cu ce sa ma imbrac.. Alea de gravida imi sunt mari, alea "normale" imi sunt mici...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau si noi venim, adica eu + copiii, ca al meu lucreaza duminica,aasa ca baga-ne in lista.

Multumesc tuturor pt sustinere, asa e, toate se vor aseza, macar eu stiu cu cine las copilul, s-a acomodat cu bona, in afara de tzitzi nu e prea complicat, dar asa suntem noi mamele.

Am o durere de cap ucigatoare, nu pot nici sa citesc, dar am vazut listuta Claudiei si n-am vrut sa o las fara raspuns.

Sper sa mai tina vremea frumoasa, ca tare bine e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asaaaa, completare la listuta: Andreiu' de Giani.
-Tonic si puii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mi-e drag de voi de nu mai pot ! Si nu-s hormonoasa ca Zoze .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Mi-e drag de voi de nu mai pot ! Si nu-s hormonoasa ca Zoze .

Si noua de tine!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am culcat si eu copilul,am sarit peste ora normala de somn dar la ce vreme e afara n-am rezistat sa-l bag la nani,s-a jucat 3 ore in continu...eu sunt cam zombi,andrei azi noapte pe la ora unu s-a trezit plangand si a tinut-o vreo 15-20 minute ,nu stiu din ce cauza..mai nasol e ca am vrut sa-l pun in picioare si era blegutz,ori se prefacea ori avea piciorusele amortite din somn ori nu stiu ce naiba a avut..dupa ce a incetat cu plansul si smiorcaitul a intrat in jucarii..doamne pt prima oara ne-am jucat pana la ora 2.30...defapt s-a jucat cu ta'su cu mingea,cu masinile si cu cartile ...abia am reusit sa-l pacalesc cu o trompeta muzicala,i-am zis ca trebuie sa stingem becul ca sa vedem luminitele de la trompeta..apoi usir usor l-am pacalit cu lapticul si s-a culcat..la 7 mi-a dat trezirea pt laptic..desi bause la ora 2.30 cand l-am adormit..apoi a mai dormit pana la ora 9..de atunci numai intr-o joaca,mama in sus mama in jos..aoleoooooo ...

sovi mama ce seamana puiutzii unul cu celalalt si cu tine mda mersi pt informatii,despre fructe nu stiam

ca tot suntem la capitolul intrebari...munca se incepe fix cand se implinesc 2 ani sau se tine cont de data cand am inceput concediu pentru cresterea copilului?..exemplu in cazul meu incepand cu 14 mai

zoze ia nu te mai gandi tu si stai tu linistita in compania blondutului si o sa fie bine toate pana la urmasi ia nu mai intra plszzzz...macar pana treci de o anumita perioada...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou dragelor!
Eu pic de somn, as dormi, dar n-am cum...s-au gandit baietii mei ca azi sa nu doarma
Dimineata a oprit Cata ceasul si s-a culcat la loc, asa ca ne-am trezit la 8 jumate si am chiulit de la gradi
Prin urmare, am luat micul dejun in familie si am plecat la City Mall la locul de joaca. Unde nu era nimeni, era doar pentru baietii mei Mai venit apoi o fetita si atat. Si ce preturi rusinoase, mi-a venit rau...20 ron intrarea de copil apoi am dat o tura prin supermarket si in drum spre casa Stef a adormit, of couse...cred ca 20 de min...cand am intrat in casa s-a gandit Cata sa-l puna direct in picioare, ca sa pape si el si apoi sa doarma ca omu' Ca naiba, s-a trezit de tot, a baut laptele si s-a revigorat complet
Bine ca sotul meu, care e liber azi, doarme, si eu stau dupa piscotei cu ochii in gura Noroc ca sunt tare cuminti, coloreaza amandoi

Am vazut pozele cu Dudelu si doo ani, superbe si sunt verdeeeeee :( Era tot la gradi la Valen? mi-a placut mult atmosfera de-acolo si tortul si mai ales copilasii Teo este o superba, sa-i zici!!

I-am vazut si pe piticii lui Sovi, niste mumosi!! Si m-am apucat sa verific etichetele la portocale, cica sunt crescute normal, nu bio. M-am linistit Dar am luat niste capsuni cat casa, fara eticheta si sigur au ceva "praf de copt" in ele
I-am dat lui Stef una, nu va spun in ce hal arata el si hainele de pe el

O sa-i arat lui Cata instructiunile cu adresa de la gradi, ca eu nu am inteles pe unde vine strada aia...sper sa gasim repede!

Aaa, vroiam sa zic...Vladut are pe o mana, sub cot, doua bulinute cat buricul degetului, nu sunt rosii, doar ca pielea e cu brobonele asa...si se simte la pipait. Nu-l mananca, nu-l ustura, nimic...le are de mult timp...ce or fi?? cu ce sa-i dau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Clau ,Olgutz si eu vin cu fetele!

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput