*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Mai ,ce fratiori draguti am vazut ! Ce fetisoare dulci si haioase au !Tare mult imi place mie de Sash ,un baietel tare frumos !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miradi

Mai ,ce fratiori draguti am vazut ! Ce fetisoare dulci si haioase au !Tare mult imi place mie de Sash ,un baietel tare frumos !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena(19.04.2008 )

:) mulsumim

Stela si eu am dubii ca or exista bio, cu eticheta respectiva la noi. dar macar sa o gasesc pe aia OGM, sa ma feresc de ea.
La ana e vorba de dermatita atopica, concretizata printr-o buba langa ureche :(. Arnica nu e pentru luxatii, entorse, si lovituri?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca nu mai pot, am luat o pauza, scriu putin si ies din birou, ca am mintea in ceata. Clau, te sun, pazea!!!

Stelut, petrecerea este duminica la 11, la gradi de Vali! Valisor, ne mai dai tu instructiunile pentru drumul pana acolo? Saru'mana mult! Abia astept sa ne vedem cu totii, Clau are emotii mari, de mine nu mai zic , ca am un gol mare rau in stomac...Din cate stiu, cu alocatia, nu trebuie sa facem noi nimic, ne "fericesc" ei singuri

Sov, vezi sa nu fie acnee infantila ( de la hormonii tai, trece mai lesne decat DA ). Caz in care cremele pentru DA sunt cam useless...eu iti recomand un dermatolog bun, pentru diagnostic.

Rahat, iar am un mail d-ala pe care il urasc, incerc sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Sovi, cat pot fi de scumpi amandoi . Sa nu zici ca Sasha bate palma cu Zana ca mor . Trixera de la Avene ai incercat? La finutzul meu a facut minuni la DA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgucare e programul zilei?Cat se sta?
ati organizat ceva mumos?Intreb toate astea gandindu-ma la ora de somn a picilor,nu ca Tea ar dormi zilnic,dar macar sa stiu daca ma voi intelege cu ea pe acolo.
Sorry daca ai mai zis pe aici si mi-a scapat..
Sov,saracutza Ana..si eu as zice sa o vada un dermatolog.Cu arnica eu dau si pe bubite scarmanate de Tea (ca are un talent) si vindeca...

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelutz, la gradi am vorbit pentru intervalul 11-14. Fiecare sta cat ii permite programul piticului. Clau s-a gandit foarte bine, ca pentru unii e devreme ora 10, pentru altii tarziu ora 13, asa ca intervalul e acoperitor pentru toti, cred. Pe la ora aia ieseam afara cu ei, nu? Numai bine se alearga pe acolo, fuga acasa pentru ciorbite si vor pica lati la nani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ia priviti ce zic astia,cica slabesti mancand

Si astia:

1) Nu putem sa ne pupam in cot

2) Coca-cola la inceput era de culoare verde

3) O vaca poate sa urce scarile dar nu poate sa coboare.

4) In 1987 American Airlines a reusit sa economiseasca 40.000 dolari doar pentru ca a pus o maslina in minus la salata care se servea in meniulclasei I

5)In timpul razboiului de recensamant trupele la sfarsitul zilei faceau o lista cu soldatii pierduti. Daca nu erau soldati ucisi scriau”0 killed”, de unde vine si expresia OK in sentul de ”totul bine” .

6) In antichitate , in Anglia, lumea putea avea relatii sexuale doar autorizata de rege (exceptie faceau membrii de la casa reala). Cine vroia sa procreeze trebuia sa ceara permisul regelui si daca ii era acordat primea o tablita pe care era scris : “Fornication Under Consent of the King”, sintetizat in sigla “F.U.C.K.”. De aici vine moderna expresie americana…

7) Fiecare rege de pe cartile de joc face parte din istorie: Regele Frunza- David;Regele Trifoi- Alessandro Magno; – Regele de inima – Carlo Magno; Regele romb – Giulio Cesare.

8) Inmultind 111.111.111 x 111.111.111 se obtine 12.345.678.987.654.321 (ce chestie :) )

9) Statuia unui cavaler calare in care calul are picioarele posterioare ridicate inseamna ca a murit intr-o batalie. Cele anterioare inseamna ca a murit pentru ranile din batalie. Daca are toate picioarele pe piedestal inseamna ca a murit din cauze naturale .

10) Prin lege strazile care fac legatura intre Statele Unite tre sa aiba macar 1,5 km rectilii la fiecare 5 km. Asta ca sa fie folosite in timp de razboi ca pista de aterizare .

11)In Pentagon sunt bai pt persoane de culoare si bai pt persoane albe . (au ramas asa de cand a fost construit …acum se pot folosi indiferent de culoare)

12) Nu se poate strnuta cu ochii deschisi .

13)Un stangaci traieste mai putin (mi se pare o prostie dar am gasit-o si eu pe net!!!)

14) Gandacul poate trai 9 zile dupa ce a ramas fara cap dupa care moare de foame. ( eu nu cred)

15) Elefanti sunt unicele animale care nu pot sari .

16) O persoana rade de 15 ori pe zi.

17) Thomas Alva Edison avea frica de intuneric (poate pt asta a inventat becul).

18) Barbatii inseala cel putin o data pe zi (cu gandul)!

19) Inaltimea piramidei lui Cheope inmultita cu un milion este exact distanta dintre soare si pamant. (WOW!)

20) Cuvantul “cimitir” vine din limba greaca “koimetirion”, care inseamna “loc pt dormit “.
,plictisita si fara neuron!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, ia intreab-o tu pe Ariela de DA. Ca mie mi-a zis ceva pe mess. Poate iti spune si tie . Ai niste copii superbi! Ana este toata tu, fratele mai mare este mai din partea lui tati! Am mai zis. (Matei are obrajii iritati uneori, eu il dau de aseara cu ulei de masline, presat la rece si nefiert, cu de la mine putere). Cred ca ii voi cumpara si eu Trixera. Dar el tine si mainile in gura pana la cot, ca ies maselele nr 5-8 si se lasa cu baluteee...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgutz,am inteles..mi se pare ok programul.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oau!! Sovi,ce copilasi frumosi ati facut!Sunt asa de dulci!

V-as mai zice si eu una,alta,dar sunt in pana de judecata,as sta si n-as sta in pat,va invidiez pentru intalnirea din we,dar ma si bucur si abia astept poze,ma gandesc ca incep serviciul si ca o sa-mi fie tare greu cu sarcina de trim.I si turele de cate 12 ore(mai ales cele de noapte),ma gandesc cu frica la ziua de Vineri,cand merg la eco..Eheee..Mintea odihnita,are ce rumega

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput