*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aloeu,la odisee se pierd sarcinile una dupa alta! Io nu mai intru acolo!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hello, hello!
Eu azi pe acasa dupa cum ziceam. Am iesit cu mandra in parc, ne-am dat in leagane, din astea...fratee, cat de MIZERIE poate fi pe jos, dar am indurat, na, ce sa fac! Am venit acasa, Iulia m-a speriat cata ciorba a mancat, apoi s-a dat jos din scaun si a ALERGAT la ea in camera cerand nani. Am pus-o in pat si gata! Recunosc ca nu-s nici eu departe, mor de somn dar trebuie sa astept pe cineva...
Stelutz, imediat ma uit la tortul tau, cu invidie numai pt ani, nu pt tort!Despre uleiul de peste, exact cum ti-am zis, SI ulei si vigantol (etten) e prea mult, eu intrebasem asta inca de la ultimul targ unde aveau de vanzare si mi-au zis ca doar uleiul ar fi suficient. Incat ma gandeam la fel, sa-i iau numai daca nu mai gasesc vigantoletten (s-a mai intamplat) sau pt lunile de vara, ca nu-mi pare ca soarele poate fi deajuns in conditiile in care nu mai e voie sa-i expui atata...Rata care merge pe apa am comandat-o pe net, cred ca la reclamamascata sau la bebelusultau; e bestiala!

Citat:
citat din mesajul lui miradi

Voi m-ati inebunit cu dieta si slabitul ,am si eu cateva kg de dat jos asa ca ieri hotarata am zis sa incerc ,dar nu prea reusesc asa ca am zis sa o adaptez putin dupa mine ,sa vedem daca merge
Asa ca ieri am mancat eu ce zice Oana ,dar am mancat si niste fulgi de porumbdar facut si vreo 20 min la steper ,atat am reusit.Deocamdata am mancat branza proaptata cu castraveti ,sa vedem daca rezist cat si cum

Fataaaa, eu la ultima intalneala imi storceam mintile de unde te stiu da' ziceam ca randunica sigur nu esti ca prea esti slaba ca sa fi facut vreun copil. Si tu??? Dieta?
Misha, intr-adevar pt moment Iulia pare raraita-as ADORA sa ramana asa, dar om vedea. Tatal meu e EXTREM de rarait iar eu am fost aidoma cam pana pe la 3,5 ani cand cica brusc, de la o zi la alta, am inceput sa-l pronunt corect pe "r" (vai mie, si mai apoi cat ma chinuiam la franceza sa graseiez si nu reuseam...)
Olgu, excelenta ideea cu orele 11-14, MULT mai bine decat dupa-amiaza. Sa mai dati odata adresa, ca eu vag imi amintesc sa ajung, dar nu f precis.
Mai aveam destule dar...revin!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

repede repejor ca m-a claxonat nico pe mess ca are nevoie sov de ajutor contra nemernicei de DA ...
teo a facut o eruptie ciudata pe fatza, cum a dat gerul...aparea si disparea, in fine, se intinsese urat de tot, se scamosa, era aspra, cu bubite mici in ea, apoi a aparut si pe burtica . am dat cu n-spe creme laudate si paralaudate, am bagat milioane in ele , am vazut medici, am auzit pareri, cele mai multe ca ar fi un soi de DA...
pana la urma, o fata tare draguta de aici, de pe DC, incercata mult cu nemernicia asta de DA mi-a dat solutia salvatoare. in 3 zile puiul meu a fost ca nou. e vb de o crema care se prepara la farmacie. Am de la ea o reteta scanata, calitatea pozei este ffff proasta, insa farmacista a inteles hieroglifele alea si mi-a preparat-o. nici nu a costat mult. in paralel cu crema asta, am luat de la plafar alte 2 creme: una cu mimoza si smirna si alta cu uree, foarte foarte hidratanta.
so, sovi, daca arde, da-mi o bazaiala pe mess sa-ti dau poza retetei, daca nu, o trimit diseara pe mail-ul comun, ca poate va mai folosi cuiva

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am trimis-o acum, dar de pe adresa magazinului, ca nu am mai stat sa ma loghez, deloghez...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, putem vorbi de constipatie la 2 saptamani? Luca a trecut de la 10 scaune pe zi la unul si mi se pare ca nu ii place situatia. Eu stiam ca daca e alaptat exclusiv, poate sa faca si la 5 zile, dar la varsta asta parca i-as baga un supozitor ( adica un sfert). Voi ce ziceti?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali, lasa-l in pace, nu ii pune supo. Sof a avea perioade in care nu facea doua zile, si pe urma facea lesne, de consistenta ok, fara dureri, sange si alte minuni. Nu are sens supozitorul acum, nu poti vorbi de constipatie, dupa parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Il vezi ca se chinuie rau cand face kk?

Reiau instructiunile date de Vali asta-vara despre cum se ajunge la Gradi Bambi ( Stelut, parca pe tine te indusese ceva in eroare...):
"Hai sa va spun cum ajungeti la intalnire:

- daca veniti de la Unirii- Pta Alba Iulia - BD DEcebal ( la primul semafor la stanga) - Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.

- daca veniti dinspre Muncii -Calea Calarasi pana la Biserica Delea NOua ( faceti stanga la semafor) - Delea Noua ( faceti dreapta la semafor) - Matei Basarab( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.

- daca veniti dinspre Baba Novac - str. Dristorului -Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.

http://www.bucuresti.com.ro/toate-strazile/?pagina=4&start=t"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, nu ii pune supozitor, poate mananci tu ceva mai laxativ... mai multe fibre... Un scaun pe zi este perfect, poate fi si unul la cateva zile!

Ariel, ma duc dupa reteta!!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Deci, pt cine vine la petrecere:
Str Ghe Dem Teodorescu, nr 16 bis;
Daca veniti dinspre Pta Alba Iulia:
- intrati pe Bd Decebal; la primul semafor faceti STANGA ( ati intrat pe Delea Noua/Veche); la primul semafor faceti tot STANGA ( ati intrat pe Matei Basarab); prima strada la STANGA ( ati intrat pe Ghe Dem Teodorescu); gradi este pe partea dreapta, dar nu la strada, ci putin mai in spate;
Daca veniti dinspre Pta Muncii:
- intrati pe Calea Calarasi si mergeti pana la primul semafor; la semafor faceti STANGA, prin fata bisericii Delea Noua ( in dreapta aveti o cladire de birouri ); la primul semafor faceti DREAPTA ( ati intrat pe Matei Basarab); faceti prima la STANGA (ati intrat pe Ghe Dem Teodorescu); gradi este pe partea dreapta, dar nu la strada, ci putin mai in spate;

Mergi la inceput

Sarutmana de sfaturi...

Olgutza, daca stiam ca pui tu instructiunile, nu ma mai chinuiam sa le gandesc iar... ia sa vad daca am scris la fel...

Mergi la inceput