*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata crengutza

Ioana, am donat si eu pentru Alexandra....mi-e mult mai usopr sa trimit sms-uri decta sa ma duc pe la banci....psr sa stranga suma necesara

Stela si eu cand am vazut cifrele de pe tort.....nu mai zic nimic

ma duc sa ma uit la pozele lui Dudel si ale Stelutzei

revin

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Sa te vedem noi Gecko daca profetiile doctorului de fofo nu s-or indeplini cum ii faci tu chemare Memonelei s-o boteze pe Mazda

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

mai...vorbele fofologului au fost: "la ce dimensiuni are va avea nevoie de permis port arma ca sa si-o ia cu el in oras"...si am vazut-o si eu...ori e un clitoris al naibii de baban ori e chiar dotat flacaul.

Si apoi...ai mila...sunt o beata gravidoaie (gravidutza am fost pana pe la 12 saptamani)...tocmai ce m-am relaxat ca Nenumitul-Neplanificatul(na ca i-am gasit si nume) nu ne aduce la sapa de lemn si tu iar bagi stresul in mine????
Eu rochite nu cumpar...JUR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

HA-HA Gecko, daca vad vreo rochita roz sa vezi ce rad eu ce tine! Permis zici? Ma, pune si tu o poza doua, daca nu e prea mare paguba!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Hello !
Ce scumpi sunt puiutii vorbareti !Am vazut pe Alex,Iulia scumpa de eatare dulce vorbeste,dar m-am amuzat tare acum cateva zile cu Teo de Ariel cum vorbea el latelefonAriel

Super petrecere Mimo ! Bravo ,super poze cred ca toata lumea s-a distratDudu ,Teo super domnisoara
Nu cred ca am felicitat pe Zoze pentru samburel
Mihutzasi multi Andrutei
Simo baieti frumosi
Stela , super tort si frumoase flori! Bravo pentru sotior ca te-a rasfatat un pic !
Gecko burtica si Patrick
toate randunicile obosite si cele ce vor incepe serviciul ,o sa fie bine !

Voi m-ati inebunit cu dieta si slabitul ,am si eu cateva kg de dat jos asa ca ieri hotarata am zis sa incerc ,dar nu prea reusesc asa ca am zis sa o adaptez putin dupa mine ,sa vedem daca merge
Asa ca ieri am mancat eu ce zice Oana ,dar am mancat si niste fulgi de porumbdar facut si vreo 20 min la steper ,atat am reusit.Deocamdata am mancat branza proaptata cu castraveti ,sa vedem daca rezist cat si cum

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Uite asa invata omul din greselile altuia Si eu care aveam de gand sa fac un tort tot in forma de Thomas....Cred ca pentru a fi sigur ca ma lasa copilul sa-l tai trebuie sa-l fac in forma de maimuta ca tare mai are boala pe una de plus. sau cu poza sora-sii pe care o cafteste constant in continuare
In rest, Mimo sa stii ca se vede efectul mineralelor, stalucesti efectiv, Teo e frumoasa rau si nu e sexi deloc (acum mint si eu senina ca Alex, cuje ), iar Valdutz are asa un aer de cuceritor in toate sensurile, adica si de ala cu parul pe spinare dar si cu farmecul ala de tacerea spune multe.... Desigur ca le-am vazut si pe Raluca cu Zana, tot mai frumoase amandoua. Dar cel mai mult mi-a placut poza cu Teo si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Stela, frumoasa supriza ti-a facut sotzul . La tort nu m-am uitat ca nu e nici cu iaurt, nici cu branza sub 7% cum a zis Oana , dar florile sunt superbe, iar cifrele de pe tort incerc sa nu le vad , dar le-am pastrat si eu pentru cand le-oi folosi inversate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
la multi Ani stela! sa te iubesti cu Omu si cu Zenul pana la adanci batraneti, cu sanatate si fericire!

Monix, ce frumos e montajul

Am vazut-o pe IUlia la baie, cum vorbeste ea si pe Alex de Misha cum vorbeste

Simo, am vazut ca iti solutie la dus ambii copii pe carutz. si eu am cautat o vreme, dar am renuntat. chestia aia de stat in picioare pe ea, pe langa faptul canu stiu cat ar sta sasa, costa si nesimtit de scump. sasa nu mai merge mult cu caruta, asa ca daca insista in parc, il punem asa http://family.webshots.com/photo/2599650050102206853NJYKXp putin si gata. si in curand ana va sta bine in fund, poate ii punem unu in fatza altuia, cu spatarul lasat.
Te rog, spune-mi cum e la voi cu impartasania, ca mama mi-a zis ca ii impartasesc prea des, ca "la ei" e voie la copii numai odata la 40 de zile.

Zoze, gheu, huh? papa si tu fibre, da cu fibrolax de la remedia, herbolax de la himalaia, chestii... eu cu dinastea ma reglam cand eram gravi cu sasa.

Gecko, Nenumitul-Neplanificatul sau Pilul :)) -am inteles ca ai ramas ca vreo pilula n-a ajuns unde trebuie? va fi genul de bebe care se va naste cu pilula in pumnuletz?

acum, dupa ce v-am invatat cu stampila de pe ou, sa va invat si cu aia de pe fructe :)):
Cum recunoastem un fruct modificat genetic doar citind eticheta

Intreg secretul consta in citirea etichetei. Si aici ma refer la acel autocolant lipit direct pe coaja legumei/fructului sau, dupa caz, pe punga in care sunt ambalate acestea (de ex. la portocale).
Orice eticheta are intre 4-5 cifre.
daca produsul are 4 cifre (de ex. 4021) inseamna ca a fost crescut intr-un mediu normal, insa nu BIO. Produsul insa NU a fost modificat genetic.
daca produsul are 5 cifre iar prima cifra incepe cu 9 (de ex. 96584) inseamna ca este BIO
daca produsul este format din 5 cifre iar prima cifra este 8 (de ex. 86584) inseamna ca acesta a fost modificat genetic

am mai pus si eu cateva pozici http://family.webshots.com/photo/2293527430102206853zHEvFD

muah! pe toate

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

De-o ora ma chinui sa va prind in timp real...
LA MULTI ANI CU INTARZIERE DACIANA..SA FII SANATOASA!!!
Am vazut mare dixtractie pe Dudel..ce super organizareMimo...Am admirat-o si pe Lulia de Naty..ce vorbarie pe ea...Naty,unde se gasesc ratele mergatoare de baie?
Cuscra,multa putere si sanatate ginerelui meu...o sa le dovedesti tu pe toate,un pup apasat.
Luny,tin pumnii...trebuie sa se aranjeze cumva lucrurile...deci asa a spus dr de ulei...s-a uitat pe el,dar totusi zice ca nu ar recomanda pentru copil de pana la 2 ani..si ca daca dau si vigantol,e prea multa vit. d...asa ca eu deocamdata il ascult ca mi se pare super dr,are mare experienta,lui Geo i-a picat la corason si mi-a ordonat sa fac ce zice dr asta...o sti el ceva,n-oi stii eu mai multe in domeniu ca el..
Blanka
Zoze,ai grija de bebeu..no-spa nu rontzai?Cu constipatia ce m-am mai chinuit si eu toata sarcina..degeaba bagam activia la greu si alte si alte..
Misha,nu mai inventa, mami, tort din lumanari, ca nu stie nimeni "cati" ani ai..important de cati arati.

Tin pumnii si urez revenire cat mai usoara si multa putere pentru munca si pui totodata,mamicilor care se pregatesc de decolare in munci.O sa fie bine sigurrrr,doar ca nu veti mai avea timp de atata ciripeala,si veti fi ceva mai obosite..Un pup pentru incurajare.

Si,din cercatarile mele si ecsperienta,cand am revenit la serv in prima zi am facut rapid cerere la Directorul mare pentru revenire.Cine vrea,caut formularul model de cerere luat de la nu-stiu-ce primarie.
Tot atunci am fugit la primarie/asistenta sociala si am depus cereri de sistare indemnizatie incepand cu prima zi de lucru si solicitare stimulent (de asta nu e cazul).

Acum intrebare de la mine: cand se implineste ziua de 2 ani,trebuie cerere la primarie pentru trecerea de la alocatia de 200 lei la cea de kk???Sau asta ar trebui sa faca ei automat??

Si SE APROPIE PARTY SUPER
La ce oraaaa??

Pup tuturor...capul la fund intre hartzoage.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

si totusi un peseu:
Bitulina, mai ai idei de rezolvat buba Anei? am dat cu 3 creme speciale pt DA (cortizon exclus), o dau cu lapte la fiecare supt ziua, acum am aflat ca e bine cu ulei de catina. o dau si cu ala. cam degeaba... la fiecare produs nou este o ameliorare, apoi revine.
Numai la homeopat n-am ajuns. desi, cu sasa cand avea DA am ajuns, si ce? mi se pare ca i-a trecut dupa ce am fost cu el la mare putin dupa 1 an.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sovi,ce copii frumosi ai tu.
Hmm,exista la noi fructe cu 5 cifre si cu 9 in fata pe eticheta?Nu mai am incredere in romanik,chiar si sa vad astfel de eticheta...

PS.Nu am prins despre ce buba e vorba,dar mie mi se pare super unguentul cu arnica in tratarea anumitor bube/rani.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput