BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
oanka80 spune:
mesaj de la OANA La ora 18.00 a venit pe lume Eric Nicholas, 3200 gr, nota 7, cu mici probleme la operatie, dar e bine acum.
bravo Oana, mamica curajoasa si puternica
Oana 38+ - Maria-Emilia
AMR 9 zile
poze
*mamica unui fluturas*
Rebiana27 spune:
La ora 18.00 a venit pe lume bebe Eric Nicholas, 3200 g, nota 7, cu mici probleme dar acum e bine!
BRAVO OANA!!! BINE-AI VENIT PE LUME BEBE ERIC!!! REFACERE RAPIDA MAMEI SI SANATATE AMANDURORA!!
Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila ce ma bucur ´ca am nascut... tirraaaaa tiraaaaaaa |
Pai cred si eu ca te bucuri!! Ai scapat de morcovel, acum poti sa faci galerie linistita. Mie intotdeauna mi-a placut sa fiu prima: si la scoala cand ne luau pe toti sa ne faca vaccin, eu intotdeauna intram prima. Decat sa stau pe la usa moarta de frica, mai bine prima si scapam
32+ Eric Mihai
kitzy spune:
Fetelor am vorbit acuma cu Oana, putin ca era terminata saraca, Eric a avut niste probleme cu respiratia, in sensul ca a inceput sa planga doar dupa 5 minute, dar acum e bine si Oana a avut hemoragie in timpul operatiei, dar s-a terminat totul cu bine.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
GabyHila spune:
Ella ma gandeam eu ca iesi sa musti din mine... de ciuda:) doamne iti multam ca doarme giugiuka! se trezeste ea in max 1 ora si atunci nu mai are mami vreme de palavre!
briza_marii spune:
Bun venit bebe Eric. Sa cresti mare, sanatos si baftos in viata. Oana refacere cat mai usoara!
Ma bucur din tot sufletul ca micutul e bine acum!!!! Eu sincer spun ca nu am auzit pana acum de AGPAR 7. Oare de ce o fi primit doar atat???? Stiti cum se dau notele astea?
32+ Eric Mihai
Later Edit: Kitzule bine ca ne-ai lamurit tu. Saracuta Oana, cate emotii.....Slava Domnului ca sunt bine acum
asteropipan spune:
BRAVOOOOO, MAMI OANAAA!!!!!!
BUN VENIT, BEBE ERIC!!!!!
ce bebe grasunel 3200gr
ma ingrijoreaza un pic problemele de la operatie de care a scris in sms :( sper sa fie totul bine.
37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
kitzy spune:
Briza notele se dau in functie de starea micutului la nastere, culoarea tegumentelor, respiratie etc
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
dayanara spune:
Bravo Oana!
Bine ai venit pe lume bebe Eric! si ma bucur din suflet ca sunt bine amandoi
pentru mine apgarul n.are nici.o valoare, sa fie bebeok, si eric sigur e perfect
roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Fata de ciuda nu te musc da pe aia mica de falcutze da!!!
Bravoooo Oanaa!!!!Feicitari!
Intr-adevar cum e cu scorul asta apgar?Cam mic.
+38 cuGeorge-Theodor
AMR 14 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici