BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 mesaj de la OANA La ora 18.00 a venit pe lume Eric Nicholas, 3200 gr, nota 7, cu mici probleme la operatie, dar e bine acum. Oana 38+ - Maria-Emilia AMR 9 zile ![]() poze *mamica unui fluturas* |
FELICITARI OANA!

Recuperare rapida si mult laptic pt Eric!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mihaelagrosan spune:
Off uite cum lipsesc eu cand se intampla asa mare eveniment.
Eric Nicholas bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos! Recuperare cat mai usoara atat pt. bebe cat si pt. mamica Oana. Va pup tare de tot 
Lapticul sa vina repede si bebe sa-l pape cu placere!!!
Marsy scott si pt.tine agitatele ca sa nu raman din nou pe dinafara

Doamne ajuta sa fie bine!
Dayanara mie la sarcina precedenta pur si simplu au inceput contractiile, bine cam aveam eu contractii mai mereu, la fel ca si acum, dar pe la 30 sapt.( in urma unui examen) au inceput sa devina regulate. Am facut tratament i.v cu Gynipral cateva zile si am depasit momentul. Ma bucur ca acum sunteti bine. Dar tu de fapt cate saptamani ai, dupa UM, nu dupa eco?
Mihaela
34+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
GabyHila spune:
Bine ai venit pe lume Erick! Eu una am vazut schimbari extraordinare la bebei si nu m-ar mai ingrijora nota de la nastere! mai ales daca Oana a avut si hemoragie! Hai Oana draga mea fii optimista! Sunt copii care au stat muuulltttt si la incubator si au respirat tarziu! Pupici si imbratisari de la noi! sunt SIGURA CA O SA FIE BINE1
vladimirescu spune:
Oanaiacovitza, bravo mami!!! Sanatate multa tie si printului Eric! Acum sper sa te odihnesti cit poti ca sa-ti revii... nu o sa ai zile usoare, dar te descurci tu, ca prea ti-ai dorit sa fii mamica! Bravo, draga noastra!
Marsy Baby, tu chiar nasti miine, draga de tine... Iti tin pumnii sa faci un bebe sanatos tun si tu sa te refaci repede ca sa te bucuri de el! Curaj, sintem alaturi de tine, miine ne gindim la tine cu drag si incurajari!! 
Fetele, eu deloc nu ma grabesc, as sta si pina la 42 saptamini daca m-ar lasa bb si doctorii... dar sper sa apuc macar saptamina 39 - ca bb e mare, colul moale, scurt si permeabil si mama stresata... In fine, tot ce conteaza e sa vine bb sanatos pe lume si eu sa am sanatate si putere sa-l fac om mare si bun! Doamne ajuta!
35+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
dayanara spune:
mihaela la fel a fost si la mine, au inceput contractiile regulate dar slava domnului au trecut cu perfuziile de atosiban 48 ore
dupa UM am 33+ dar la inceput s.a schimbat data in computerul spitalului si asa a ramas, lucru care mie imi convine, asa cel putin nu ajung la 42
oricum de cand am venit din spital merg f greu si simt ca a coborat ceva...dar oricum e ok, mai ales ca am facut si injectiile de maturizare a plamanilor
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marsy_baby Maine sper sa-mi vad comoara,asa am niste emotii ,cred ca pana dimineata m-apuk contractiile si nu mai trebuie sa-mi induca nastereaPupici 22ror! ![]() Un capitol plin de vesti bune! ![]() 39+ Daria Marcela |
Maine suntem cu gandul la tine. Nastere usoara!

Fii tare ca tot va fi bine!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
atb spune:
Wow, nu-mi vine sa cred!!!
Felicitari Oana!!!! Bun venit pe lume bebe Eric Nicholas, sa ai o viata plina impliniri si binecuvantari! Oana, refacere rapida si cat mai mult laptic!!!!
Marsy_baby iti doresc o nastere usoara si refacere rapida!!!
Sa ne dai de veste cat de repede poti!
Adriana
35+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
asteropipan spune:
GABY spre uimirea mea, in ultima sapt dorm mai bine
cu treziirile de riguare pt pipi
, insa ma scol odihnita
dar abia astept sa pot dormi pe burta. asa ca te inteleg perfect![]()
pupici la fete
MARSY pun si eu agitatele pt tine de acum
asa ca sa-ti dau putin curaj!!! fii tare, maine iti vei tine minunea in brate

fetelor, gluma, gluma , dar , ma incearca si pe mine niste contractii de ieri. nu f dureroase, dar se impietreste burta bine de tot si durerile sunt asa ca la menstruatie. ieri au durat ca o ora din 10min in 10 min, azi de f multe ori dar nu la min exacte.
da, am zis ca plec spre spital doar in momentul; in care se rupe apa

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
mihaelagrosan spune:
Stefimic ce mai faci? Nu cumva aveai programata nasterea pt. maine? Nu stiu de ce asa retin? Voi nu stiti fetelor?
Oricum eu scot majoretele![]()

Dayanara oricum incearca sa stai totusi mai linistita, sa mai stea bebe macar 2 saptamani, e important. Cel mai bine e pt. bebe sa ajunga la termen.
Mihaela
34+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
nafi spune:
Felicitari Oana si Bun Venit lui ERIC! 
Nu mai conteaza acum nota primita, sigur va recupera si va fi un bebe de nota 10! 
Marsy - mult curaj si incredere ca totul va fi bine! 

33 +
Riccardo

38+
,cred ca pana dimineata m-apuk contractiile si nu mai trebuie sa-mi induca nasterea