Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Cris sper ca acum esti bine si nu mai ai asa probleme.
In privinta concediului NU iti afecteaza intrarea in C.I.C ci doar baza de calcul. Cum il ai cu 75% vei lua mai putini banuti si acestia se aduna cu restul lunilor pana la nastere si se face media din care iti calculeaza cei 85 %, sau pur si simplu nu iti mai calculeaza nimic si intri in cei 600 ron..dar trebuie sa ai 12 luni lucrate la data nasterii copilului.

Cred ca am explicat corect si ai inteles.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor care lucrati... pe la cate saptamani v-ati gandit sa intrati in prenatal.

Eu ma gandeam ca pe la mijlocul lui Mai...din 17 sa-mi iau atunci voi avea 33 de sapt. Este prea devreme ??? Va intreb ca este prima data cand sunt pusa in fata cu problema asta. La fete nu am avut indemnizatie...asa ca asta este prima ...deci mai am pana la 3 nu ?...indemnizatii

Elena, 20+ cu

Eu pe la 37 de saptamani sper sa intru in medical.
Si da, te-ai gandit tu bine, tanara esti, copii frumosi si sanatosi faci, rabdare ai, musai sa beneficiezi de 4 serii de indemnizatii

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

enik ce burtica frumoasa, la fel ca si posesoarea

Referitor la patuturi, noi vom lua unul pliabil pt ca suntem plimbareti

Si eu astept saptamana asta rezultatul la TT. Doamne ajuta!

Incepem si noi saptamana 18.. acus acus ne apropiem de jumatatea sarcinii. Poze nu am mai facut pt ca nu difera cu mult de burtica de saptamana trecuta

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

multumesc..multumesc...eee cine vorbeste?

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Otilia se pare ca ai de gand sa stai pana aproape de final la servici...Eu as vrea sa mai stau si pe acasa inainte de nastere ca statul asta pe scaun atatea ore, sincer...ma termina la spate si deja de pe acum nu-mi mai gasesc pozitie buna de stat si tot timpul ma " frichin " ca nu-mi gasesc starea, iar de spate nu mai zic ca am si un scaun taaaare incomod ...

Elena, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salut, fetele!

Tocmai am luat rezultatele la TT.Se incadreaza in valori normale, deci eu zic ca e totul bine.la medic mergem pe 6 martie (abia astept sa -l mai vad pe piticutz/piticutza).

va pupic

Laura 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Laurika, felicitari pt rezultat! Si eu tot in sapt aia merg sa vad comoara.
Eu daca incep munca, tot sper sa se intample asta, ma duc cat ma tine burtoiul, ca v-am mai povestit ca la mine nu exista CM sau de astea, daca lucrez, iau bani, sau cel putin ar trebui.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Otilia se pare ca ai de gand sa stai pana aproape de final la servici...Eu as vrea sa mai stau si pe acasa inainte de nastere ca statul asta pe scaun atatea ore, sincer...ma termina la spate si deja de pe acum nu-mi mai gasesc pozitie buna de stat si tot timpul ma " frichin " ca nu-mi gasesc starea, iar de spate nu mai zic ca am si un scaun taaaare incomod ...

Elena, 20+ cu

i-ati si tu sa-ti pui pe scaun pernite...ceva..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Enik, ce burtica finuta si draguta ai

Chiar asteptam pozele cu burtica ta, ca si eu am tot 15s si vroiam sa fac o comparatie de dimensiuni cu cineva "de-o seama" cu mine

Deocamdata mi-am facut azi o poza, dar imbracata, poate diseara fac si una cu burtica goala.

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

daca tot am reintrat in subiect, neuronu meu de gravida mai vrea o confirmare.
eu fac in 3 iulie 1 an de lucru. incepand cu 1 iunie ma gandesc sa imi iau 2 sapt medical, apoi 15 zile concediu de odihna (ca la noi se ia raportat la cat am lucrat, nu pt tot anul), sper sa nu nasc pana in 3 iulie..in situatia asta e ok, nu? se face anul cu medicalul si conc de odihna?

Paula cu Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

[quote]citat din mesajul lui stefania_97

Eu am cumparat multe lucruri pt fiica-mea la Ikea si o voi face si pt bebe. Imi plac culorile lor.

Patutul, salteaua, lenjeria de pat, prosoape, o comoda pt schimbat bebe, toate l-am luat de la Ikea. Si cand s-a marit fiimea i-am cumprat un pat supraetajat are pat sus iar jos poti sa mai pui o saltea sau sa faci loc de joaca. Eu am pus o saltea si mai dorm cand e bolnava sau are cosmaruri.Stefania,

in legatura cu patutzul pentru copii, de la ce varsta ai mutat-o pe fetita in el?
Cred ca stiu despre ce mobilier de la Ikea vorbesti - cel care are posibilitatea de a fi instalat si jos si ca pat inalt. Este cel pe care l-am ales si eu pentru Stefanul meu in varsta de 2 ani si 5 luni. Ma intrebam doar daca nu cumva e prea sus pentru un copil de nici trei ani.
Cum a primit fetitza ta schimbarea? A aceptat noul pat? Baiatul meu se cam invarte in pat in somn dar el e deocamdata in patutzul de bebe cel cu bare...

Merci de raspuns,

Maria 16+ si Stefanul (06.09.07)

Mergi la inceput