Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata burtici

eu sunt inca la micul dejun...va servesc cu lapte si cereale azi am lenevit pana mai tarziu in pat...printesa la gradi...astept sa vina...si iesim la o plimbare in parc e asa frumos afara...vine primavara

promit sa pun poze cat de curand...inca nu am pozat burtica...dar ma pregatesc pt o sedinta foto

o saptamana frumoasa va doresc

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Carla, cred ca trebuie sa fac o poza stand intr-o parte sa vezi ca si burta e la vale. Recunosc, dupa 2 sarcini se putea sa arate mai rau burta mea dar se putea si mai bine, fara vergeturi adica. E inevitabil sa nu se slabeasca muschii abdominali, dupa prima nastere bagam lejer 2 degete intre cei verticali. Am facut exercitii pentru apropierea lor, s-a mai imbunatatit situatia dar dupa cina tot am un balon, bine ca merg la nani si nu ma vede nimeni

Bamboletta, ma bucur ca nu m-a lasat memoria de tot.
Enik, ce finut scump, nu mai spun de nasa
angharad, m-ai luat la burta, ai un balonas
Gata, ies de la poze ca tocmai ce am lesinat pe acolo vazand pozele lui Racusor, pfoai ce picioare . Hai ca vergeturi, sunci mai scap de ele, ba cutit, ba dieta dar cu inaltimea nu mai pot face nimic, fimea cea mare zice ca mai are putin si ma prinde .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

multumesc multumesc...am pus si eu 2 poze cu burtica...

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://family.webshots.com/photo/2858072500102838148Fnvtbk

fi/miu pe cand avea inca plete..
promit ca in curand pun poze si cu mine si fi/miu tuns..:)

dragaica..ce burtica frumoasa ai! stai linistita, vezi de copii, burta creste, burta scade..c'est la vie..:)

am sjuns si noi la mijlocul odiseei..ioi..imediat vine 1 iunie si intru in concediu..imediat vine iulie si nasc..

Paula cu Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bun venit noilor burtici

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

multe asa.. de luni.. pentru toate burticile si toti delfinasii!

Sa aveti o saptamana frumoasa, cu vesti bune de la eco si TT !

Se pare ca incet, incet vine si primavara, sper sa nu mai vina gerul in martie.

Trebuie sa-mi fac timp sa fac poze la burtica!!!

Va pe toate si sa aveti o zi buna in continuare!

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

enik ce burtica frumoasa, la fel ca si posesoarea

Referitor la patuturi, noi vom lua unul pliabil pt ca suntem plimbareti

Si eu astept saptamana asta rezultatul la TT. Doamne ajuta!

Incepem si noi saptamana 18.. acus acus ne apropiem de jumatatea sarcinii. Poze nu am mai facut pt ca nu difera cu mult de burtica de saptamana trecuta

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor... care lucrati, de data asta ... pe la cate saptamani v-ati gandit sa intrati in prenatal.

Eu ma gandeam ca pe la mijlocul lui Mai...din 17 sa-mi iau atunci voi avea 33 de sapt. Este prea devreme ??? Va intreb ca este prima data cand sunt pusa in fata cu problema asta. La fete nu am avut indemnizatie...asa ca asta este prima ...deci mai am pana la 3 nu ?...indemnizatii

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Buna,
am revenit si eu si incerc acum sa va prind din urma. Am avut niste probleme, am fost in spital din cauza unor dureri de spate (am citit ca a mai fost o mamica Paula in situatia mea - chiar as ruga-o sa-mi spuna ce i-au spus dr. de durerile astea de spate) si acum sunt in concediu medical.
O intrebare: afecteaza in vreun fel concediul medical de acum(are cod 01- boala obisnuita 75%) intrarea in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani ( pt. ca stiu ca trebuie sa ai lucrate 12 luni neintrerupte inainte de a intra in CIC)??

Cris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arana_ar spune:

buna burtici!va multumesc de urari si eu va doresc o sarcina usoara si bebei sanatosi.pt crissy UM:07.11.2009, DPN:12.08.2010 Spital clinic Genesys Arad,dr.Miclea Iulius.va pup fetelor sa aveti grija de voi si de bb.

Raluca16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

nu afecteaza...ca doar cat timp esti in concediu medical nu ai contractul de munca intrerupt..
stai linistita si oricum orice gravida are dreptul la nu stiu cate zile de concediu medical pe timpul sarcinii.. si sunt destul de multe sa stii

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput