Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamimihaela
[Bine v- am gasit fetelor! Sunt insarcinata in saptamana a 15-a, UM 12.11.2009, DPN 19.08.2010,,Dr.Oprescu Dana( Polizu ). Sunt bucuroasa sa fiu alaturi de voi, am gasit multe sfaturi pe aici si sper sa ajut si eu cu cate ceva cand voi capata mai multa experienta.

Sarcini usoare!

Pupici pentru toate burticile cu delfinasi.

Bine ai venit alaturi de noi!
Esti moderata asa ca iti vedem tarziu mesajele. Poti scrie 10-12 mesaje si scapi de moderare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! O saptamana frumoasa si usoara!

Dragaica, Denisa, aveti niste burtici superbe.
Eu am fost intotdeauna fan gravidute, plus ca la gemeni parca e chir mai special...

Bomboletta, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
Eu iau Elevit de mai bine de 6 luni, deci si inainte de conceptie, eu fel sunt mai anemica, chiar si asa am o alimentatie echilibrata, multe fructe, multe legume, lactate.. mai slabut cu carnita, dar mai bag cate un ou fiert ca sa compensez.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata, mamici si burtici!

Eu la ora asta fac o baie de soare prin fereastra.

Incep sa se contureze burticile.

Si eu stau in dubii, sa cumparam sau sa mai asteptam... Am vazut si la KIKA lucrusoare foarte frumoase pt copii si sunt si reduceri pana la sfarsitul lunii. Deocamdata facem planuri cu schimbarile prin casa, ce si unde asezam...
Sper sa ajungem si noi la baby expo.

Va si va doresc o zi minunata si o saptamana cat mai usoara si mai scurta

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata burtici

Multumim pentru sprijin!

Azi a inceput nebunia cu asiguratorul, service-ul...dar se pare ca abia in 3 zile vine cineva sa ne constate...asa ca vreo 2-3 saptamani suntem pe jos :(

acum astept sa treaca timpul sa se faca 4 sa mergem la eco brr....

pupicei

P.S. am dus si la birou niste tort si au fost incantati :) asta e de bine...

Bulina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata burtici..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, burticute dragi!
Va multumesc tuturor celor ce mi-ati urat bafta la examene, se pare ca mi-ati purtat noroc pana acum. Sambata as mai fi avut unul, dar din fericire, profu a zis ca mai bine facem un referat. Din pacate insa, vrea un referat mai stufos si bine documentat, deci nu pot sa-l iau dupa net

Voiam sa va rog, daca aveti materiale despre criminalitatea informatica (semnatura electronica, spargeri de baze de date) sa mi le aruncati si mie, poate poate reusesc sa incropesc ceva pana vineri. Va multumesc anticipat!

De-abia astept sa termin si eu nebunia cu examenele si sa vin la o barfa mica cu voi!

Aaa si trimiteti-mi si mie va rog noua parola de pe mail.

Maine schimbam si noi semnatura, facem 20 de sapt, si sigur burtica mea e cea mai mica de pe aici. Daca imi iau ceva mai largut pe mine, nici nu se observa.

Pupici si o zi buna tuturor!

Alina, 19+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neata burtici!!!!
Maaama m-ati facut sa rosesc....multumesc de complimente,dar eu am pus pozele,ca am tot promis catorva fete.

Aelita multumesc de lamuriri.Parca as indrepta si eu spre model trenulet,mai trebuie sa-mi conving sotul.De parca el s-ar plimba non stop cu ei...of...barbatii astia!!

Dragaica tu esti silueta,cu burtica f frumoasa din pozele de la chef!Unde sa ai vergeturi??Eu una nu te credTrebuie sa ne arati burtica NUD

Eladea multumesc

Ooana,Otilia dar aveti niste burtici frumoase,mama-mama!!Otilia cum nu iti este ferma???mai ales poza semi-nud frontal din baie!!!

Sheri misca bebeii???ca eu tot astept si nu stiu daca mi se pare,sau sunt gaze,sau alte chestii,dar parca am mai simtit cate ceva...parca...

Puiutz asteptam poze cu burtica!!!

Carmen felicitari pt printesa.Asteptam vesti de la tine!!

EU acum plec la TT!!!!!

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Bamboletta, bine ai venit! Cred ca tin minte niste poze cu tine de la nastere, tanara si zambitoare in halat roz. Sper sa nu ma insel .

da aveam halat roz la nastere cred ca eu eram unde ai vazut pozele?

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Neata burtici

Multumim pentru sprijin!

Azi a inceput nebunia cu asiguratorul, service-ul...dar se pare ca abia in 3 zile vine cineva sa ne constate...asa ca vreo 2-3 saptamani suntem pe jos :(

acum astept sa treaca timpul sa se faca 4 sa mergem la eco brr....

pupicei

P.S. am dus si la birou niste tort si au fost incantati :) asta e de bine...

Bulina 20+

"Rabdare si tutun" la faza cu asiguratorul si service-ul. Am trecut si noi prin asa ceva.

Te asteptam cu vesti de la eco.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carla, cred ca trebuie sa fac o poza stand intr-o parte sa vezi ca si burta e la vale. Recunosc, dupa 2 sarcini se putea sa arate mai rau burta mea dar se putea si mai bine, fara vergeturi adica. E inevitabil sa nu se slabeasca muschii abdominali, dupa prima nastere bagam lejer 2 degete intre cei verticali. Am facut exercitii pentru apropierea lor, s-a mai imbunatatit situatia dar dupa cina tot am un balon, bine ca merg la nani si nu ma vede nimeni

Bamboletta, ma bucur ca nu m-a lasat memoria de tot.
Enik, ce finut scump, nu mai spun de nasa
angharad, m-ai luat la burta, ai un balonas
Gata, ies de la poze ca tocmai ce am lesinat pe acolo vazand pozele lui Racusor, pfoai ce picioare . Hai ca vergeturi, sunci mai scap de ele, ba cutit, ba dieta dar cu inaltimea nu mai pot face nimic, fimea cea mare zice ca mai are putin si ma prinde .

Mergi la inceput