Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Acum sa ma laud, am luat scaunele de masina, arata cam asa:http://www.pegperego.com/page.php?sid=c27c3f76a74b3092f1a531ff6f0cd177&pageid=CJVNL001&idf=06&idp=0000000287&cl=N
iar carut de care ne-am indragostit cam asa:http://www.pegperego.com/page.php?sid=c27c3f76a74b3092f1a531ff6f0cd177&pageid=CJVNL001&idf=05&idp=0000000259&cl=N

Nu-i vine sa cred ca fac cumparaturi pentru bebeii mei, sotu e mai rau decat mine, ieri m-a carat pe la toate magazinele de bebei, am cautat patuturi, etc. A stat toata ziua pe net sa vada de unde si cum e mai bine sa cumparam, e inebunit, ca si cum si-ar cauta un Ferari .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Felicitari,

sa le stapaniti cu placere.aseara am fost prin magazine si la noi marca pegperego e dintre alea scumpe.cu siguranta ca la voi sunt ceva mai accesibile.noi avem niste neamuri in america care ne-au povestit ca la ei in magazine se gasesc o gramada de minunantii pentru bebei.:) . asa ca le-am trimis niste banutzi ca sa le ia carutz cu scaun auto graco(iese ala super pret - la noi graco e undeva la 2000ron iar luate din america ies undeva la 800ron - cam ca la primii pasi).nu mai zic de hainutze, leagan si cateva kituri de ingrijire pentru bebe.am fost la dedeman si am vazut patut de copii din lem cu 262ron iar salteaua costa 120ron.deci iese ok la pret, zic eu.

pupici

Laura 16+

Laura, patutul de la dedeman e foarte ok la pret! Cred ca e cel mai ieftin din tot ce am vazut/auzit pana acum! O sa mergem si noi la dedeman sa ne uitam.

La IKEA ati fost cumva? Auzisem ca si acolo au preturi destul de bune.

Elena 15s

Neata ,

O sapatamana frumoasa si usoara.Va invit la o cacao cu lapte si un croissant :)
La IKEA sunt si lucruri frumoase, dar patuturile mai solide costa peste 500ron(asa tin minte - am fost acum 3 luni, dupa ce am aflat ca-s gravi).Oricum, tre sa incepem curand sa studiem piata . azi tre sa sun sa vad daca-s gata rezultatele la triplu test :).

Va pup

Laura 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Eu am cumparat multe lucruri pt fiica-mea la Ikea si o voi face si pt bebe. Imi plac culorile lor.

Patutul, salteaua, lenjeria de pat, prosoape, o comoda pt schimbat bebe, toate l-am luat de la Ikea. Si cand s-a marit fiimea i-am cumprat un pat supraetajat are pat sus iar jos poti sa mai pui o saltea sau sa faci loc de joaca. Eu am pus o saltea si mai dorm cand e bolnava sau are cosmaruri.

Imi plac si jucariile de plus pe care le au. In concluzie, sunt fan ikea :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

CARLA... ...pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

racusor imi pare tare rau...stiu ca e greu fara masina
bine ca voi sunteti in regula, asta conteaza...

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

noapte buna burtici!

am ajuns si noi de curand acasa, am citit ce ati mai scris si la culcare....ca a trecut de mult ora se somn :(

suntem cam amarati amandoi...pentru ca ne-am gasit masina lovita in parcare si destul de tare, ca trebuie sa vina sa ne tracteze avem casco...dar oricum e greu fara masina...

bine ca nu eram acolo....Doamne ajuta sa ne fereasca de alte necazuri!

Bulina 20+

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 20+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

am pus poze cu burtica

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

foarte frumossss

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 20+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mai toti prietenii mei au cumparat cate ceva de la Ikea pentru copii.

Multumesc de informatie cu baby expo, sigur o sa ma duc, macar sa cercetez piata. Noi pana acum am luat cateva hainute dragalase tare, profitand de faptul ca au fost multe reduceri prin magazine.

Oana, prietenii mei au un carut exact ca cel postat de tine. Sa stii ca sunt foarte multumiti de el, l-am vazut si eu si mi s-a parut ok, chiar mai bine decat in poze/descriere.

20 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Eu am cumparat multe lucruri pt fiica-mea la Ikea si o voi face si pt bebe. Imi plac culorile lor.

Patutul, salteaua, lenjeria de pat, prosoape, o comoda pt schimbat bebe, toate l-am luat de la Ikea. Si cand s-a marit fiimea i-am cumprat un pat supraetajat are pat sus iar jos poti sa mai pui o saltea sau sa faci loc de joaca. Eu am pus o saltea si mai dorm cand e bolnava sau are cosmaruri.

Imi plac si jucariile de plus pe care le au. In concluzie, sunt fan ikea :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

noi am luat pentru casa diverse lucruri de care am fost foarte multumita...asa ca ne vom orienta si pentru bebe catre Ikea

Oana 20+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Oana, prietenii mei au un carut exact ca cel postat de tine. Sa stii ca sunt foarte multumiti de el, l-am vazut si eu si mi s-a parut ok, chiar mai bine decat in poze/descriere.

20 + cu

ma bucur ca primesc info pozitive...am sa i le arat sotului , care bugetase maxim 1000 lei

Oana 20+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! O saptamana frumoasa!

Eu ma uit pe geam la IKEA, e la 100 de m de biroul meu, trebuie sa traversez un pod. Insa nu-s asa mare fan ca am o masa cu scaune care in 3 ani s-a cam terminat.
Pentru copii au chestii faine, au bavetelele acelea cu maneca super utile, au pahare/castroane de plastic indispensabile, scaunel de masa ieftin, inaltator pentru chiuveta la baie. Noi i-am luat Anei patut care este ok insa la 1.60 numai de la ei pot lua cearceafuri si cele de frotir cu elastic pe margine nu-s cine stie ce calitate.
Da, au si multe produse cu calitate foarte buna, dar acelea costa ca si prin alte parti.

Denisa, arati minunat, esti asa finuta si delicata. Pai eu n-am mai avut burta atat de ferma de la 20 de ani, acum ce sa mai zic.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Alt subiect: sutiene....offf,eu nu mai port de vreo 3-4 luni ca ma incomodeaza.Oricum eu de 3-4 luni stau oricum in casa cam la pat,dar zicea puiutz de sutiene de la jolidon.Trebuie sa le incerc.Sunt chiar bune?

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Carla, sunt si la Jolidon si nu numai, sutiene din bumbac, care sunt si pt alaptat...sunt f comode...eu deja am trecut la ele, celelalte ma strang si mi-s incomode...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput