Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

eu una as vrea sa ma duc la munca pana pe 30iunie...pe urma 3 zile de concediu de odihna...si pe urma prenatal.sper numai sa pot..ca deja burtica ia proportii:D.asta cred ca inseamna 34-36 sapatamani.
si noi vrem sa mergem la baby expo.negociem, inca :D
Bafta fetelor care merg sapt asta la TT.
eu una abia astept sa-mi vad puiul..si tare as vrea sa aiba ochii verzi de la mine si parul negru a lu ta-su:D. oricum a fi, sanatos sa fie!

pupici

Laura 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

helalau feteleeee
este cineva cu risc maternal la noi??

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Neatza, burticute dragi!
Va multumesc tuturor celor ce mi-ati urat bafta la examene, se pare ca mi-ati purtat noroc pana acum. Sambata as mai fi avut unul, dar din fericire, profu a zis ca mai bine facem un referat. Din pacate insa, vrea un referat mai stufos si bine documentat, deci nu pot sa-l iau dupa net

Voiam sa va rog, daca aveti materiale despre criminalitatea informatica (semnatura electronica, spargeri de baze de date) sa mi le aruncati si mie, poate poate reusesc sa incropesc ceva pana vineri. Va multumesc anticipat!

De-abia astept sa termin si eu nebunia cu examenele si sa vin la o barfa mica cu voi!

Aaa si trimiteti-mi si mie va rog noua parola de pe mail.

Maine schimbam si noi semnatura, facem 20 de sapt, si sigur burtica mea e cea mai mica de pe aici. Daca imi iau ceva mai largut pe mine, nici nu se observa.

Pupici si o zi buna tuturor!

Alina, 19+

Spiridush

Am eu un material intitulat "CRIMINALITATEA INFORMATIC#258;– ASPECTE GENERALE #350;I LEGISLA#354;IE ÎN STATE MEMBRE ALE UNIUNII EUROPENE". Daca te intereseaza lasa-mi un mail ca sa ti-l trimit.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lia, neuronul meu a migrat spre burtica, cum adica "risc maternal"?

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Tocmai am luat rezultatele la TT.Se incadreaza in valori normale, deci eu zic ca e totul bine
Laura 17+
Felicitari pentru rezultate!

Eu ma gandeam sa imi iau minim o luna inainte prenatal.. Acum sa vad daca nu imi iau mai mult. Luna iulie intentionez sigur sa mi-o iau libera.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

In legatura cu concediile, eu am luat concediul de odihna de pe 1 iunie pana nasc (17 iulie, de fapt zilele de concediu se termina pe 20 iulie) dupa care postnatal si CIC. Banuiesc ca postnatalul poti sa-l iei cate zile vrei, nu neaparat pe tot, nu?

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Lia, neuronul meu a migrat spre burtica, cum adica "risc maternal"?

Alina 16+ cu
gargarita

poti intra in risc maternal incepand cu luna 3 de sarcina daca ai prob si nu te poti duce la munca

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

helalau feteleeee

paunita

Daca e vorba de concediu medical, da, eu sunt. Tocmai am fost astazi si mi-a mai prelungit medicalul cu inca o sapt (am stat deja 2 sapt)

Cristina 13 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

helalau feteleeee

paunita

Daca e vorba de concediu medical, da, eu sunt. Tocmai am fost astazi si mi-a mai prelungit medicalul cu inca o sapt (am stat deja 2 sapt)

Cristina 13 s & Elise-Stefania

nu e vb de CM ca in CM sunt din 4 decembrie

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Cris este important ca dupa ce nasti sa iti ramana OBLGATORIU minim 42 de zile. Si daca iti raman mai multe nu este nevoie sa il iei pe tot ci acelea 42.

Acum ... cele 42 sunt lucratoare sau totale cu sambata si duminica ????

Eu as vrea sa profit si de prenatal si de postnatal ... mai ales ca acum directorul mi-a mai luat din atributiuni...ca sa ma usureze...si este mai greu sa te faci ca muncesti cand se uita la tine ( asta in anumite zile...nu mereu) decat sa muncesti si sa zboare timpul de nici nu-ti dai seama... Asa ca se pot lipsi de mine si mai repede

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput