Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
aniast72 spune:
Fetele, eu intru tot scurt ca tot n-am rezolvat cu calculatorul. Maine am si eu morfofetala de sem. 1 si bi-testul. Am emotii, cand vad ce se intampla in jurul nostru ... ![]()
Iony, imi pare tare rau. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta pierdere. 
Bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si duse pana la termen!
Andreea,
in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Buburuza_10 spune:
Dupa ce am citit mesajul lui Yoni, mi-am cam uitat ideile... offff
, doar atat imi mai amintesc:
Kitty07 , bine ai venit! O sarcina frumoasa si linistita iti doresc, fara greturi sau probleme, dusa pana la termen si incununata cu nasterea unui bebe perfect!
Nerantula , soacra ta e unica! No comment... Eu soacra nu am, iar mama e in tara. Va veni cand voi naste, dar nu va putea sta prea mult...
Fetelor, mi-e o frica de echo de miercuri! Va rog sa-mi tineti pumnii sa se vada ozul nazal (miercurea trecuta pliul nucal a iesit super ok, insa dr. a zis ca bebe nu vrea sa ne arate profilul asa ca nu i-a putut vedea nasucul)!!!
Anamaria , stai cumintica si ai sa vezi ca lunea viitoare o sa vezi si inimioara! 
11+
Buburuza_10 spune:
Aniast, chiar ma intrebam ce-i cu tine... bine ca nu ai probleme decat cu calculatorul!!!
Multa multa bafta la echo maine!!!
Aaaa, si felicitari pentru schimbarea semnaturii!!! Maine top si eu!
11+
madutza_bra spune:
IONI,
imi pare asa de rau. Sper sa gaseti putere sa treci peste.
Mai fetelor, nu imi vine sa cred cate probleme sunt in ultimul timp cu sarcinile...de ce se intampla atat de multe nenorociri?
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra IONI, imi pare asa de rau. Sper sa gaseti putere sa treci peste. Mai fetelor, nu imi vine sa cred cate probleme sunt in ultimul timp cu sarcinile...de ce se intampla atat de multe nenorociri? ![]() Povestea nasterii Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008 |
Fix la asta ma gandeam si eu... De ce? Offff!
11+
luminita42 spune:
Fetelor, sa ma stergeti de pe lista va rog. Sarcina mea s-a oprit din evolutie. Simptomele aproape disparusera , vineri seara dureri, pata rosie de sange. Sambata dimineata am cerut eco de urgenta la spital. Am vazut pe ecran cu ochii mei. Dar stiam deja in sufletul meu ca nu mai este. Doctorita vorbea, dar nu o mai auzeam. Sotul meu era aproape sa cada. A fost poate ultima noastra sansa. Imi pare rau fetelor ca nu o sa mai pot sa va scriu. Nu mai am putere. Mi-au zis sa astept sa avortez natural pana vineri, daca nu, voi merge la chiuretaj. As vrea sa fie natural, dar cine stie. Vom mai incerca sa avem copii. Dar acum vreau sa uit, sa uitam. Si sa-i multumesc in fiecare zi lui D-zeu pentru ce ceea ce am.
Sa nu va speriati fetelor, va rog. La mine a fost si varsta, am peste 40 de ani. Va imbratisez pe toate.
maya71 spune:
Yoni, Luminita... off, de/am putea sa dam timpul inapoi... ce bine ar fi... Luminita, sanse sunt pana la menopauza dar si atunci mai sunt sanse asa ca... incepem noi Odiseea de noiembrie-decembrie. O luam si pe Yoni si...si suntem primele.
viss spune:
luminita - imi pare rau 

.
eu am eco azi la 10, si deja am un nod mare in gat.tremur din toate incheieturile.Doamne, cate vise sfaramate..cate lacrimi..
nastasie spune:
iony, luminta, imi pare tare rau.off, doamne cate nenorociri.
viss, bafta la eco.o sa fie bine.
si eu am deja asa niste stari si niste vise ciudate.si cat mai am pana pe 1 martie.off, sper sa fie bine.
aseara am scapat fara vizite la baie.mi-a fost binisor, dar fara nod in gat.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
aniast72 spune:
Luminita, imi pare tare rau. 
Eu in jumatate de ora plec in Bucuresti la morfofetala. viss, ne luam de mana, eu am la 10.30. Daca pana acum abia asteptam sa merg, acum parca ma duc la taiere. Am si decis sa-l iau pe Vladi cu mine, el nu stie inca de bb, asa m-am gandit sa-i spun, ca sa constientizeze mai bine ca vine fratiorul sau surioara. Off, ce emotii am... lui Vladi i-am spus ca mergem la doctor ca sa vedem ce are mama in burtica, ne-o fi pus DD un bb mic?... ca tare ne-am rugat...
Andreea,
in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)