Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
IONY_82 spune:
Imi pare rau n-as vrea sa va indispun sau sa va sperii, dar credeti-ma ca nu am cu cine impartasi durere

Va multumesc ptr intelegere
Aveti grija de voi si de sambureii vostri si sa aveti copii frumosi si sanatosi va doresc din toata inima tuturor
Eu n-as vrea sa va parasesc si o sa raman alaturi de voi cu sufletul...
anamaria_80 spune:
si eu sunt nitel speriata ... Pana la urma am sunat medicul de familie sa ii spun de acele dureri din partea inferioara a abdomenului. Mi-a recomandat sa merg de urgenta la spital intrucat pot fi semne de desprindere de placenta. M-a indrumat catre o doctorita tanara de la Filantropia care era de garda. Mi-a facut ecografie si ... nimic. Un sac gol. A stat o gramada.
Eu, dupa UM as fi in saptamana 7, dar dupa testul de ovulatie in saptamana a 6-a. Mi-a zis ca arata ca un sac de 6 saptamani. Dar mi-a zis ca tot trebuia sa se vada embrionul. Dupa ce mi-a zis ca nu e cel mai nou ecograf, a inceput sa dea telefoane si a reusit sa convinga o doctorita mai experimentata cu acces la un ecograf mai nou sa ma vada. S-au uitat la sacul meu si ... tot gol. Dar doctorita a doua a zis ca arata ca o sarcina in evolutie si ca la unele sarcini embrionul apare mai tarziu. Cica se vede vezicula. Nu stiu ce inseamna. Poate ma ajutati. O sa caut si eu pe net.
Mi-a dat tratament cu nospa si utrogestan. Ii explica celeilalte doctorite cum ca ar fi bine sarcina, ca are forma corespunzatoare, etc. La un moment dat i s-a parut ca ar fi activitate cardiaca ... dar n-a fost.
Acum cica trebuie sa stau linistita, sa tin tratamentul si sa revin la spital lunea viitoare pentru ecograf. Cica trebuie sa se vada obligatoriu saptamana viitoare.
Nu mi-a zis nimic de dimensiune, de data probabila a nasterii, etc. Nu avea sens.
... acum eu sper. Durerile sunt mari. Starea generala proasta. Dar poate lunea viitoare o sa aflu ca m-am speriat degeaba.
crina, tu erai curioasa legata de ce imi spune de dureri. Mi-a zis ca sunt motiv de ingrijorare daca sunt in partea inferioara a abdomenului. Mi-a mai zis niste lucruri, dar eram prea tulburata ca sa mai aud.
Alina_feier spune:
Yoni imi pare foarte rau , nu am cuvinte,multe
si suntem alaturi de tine

Alina
8+
mihutza11 spune:
Iony imi pare nespus de rau!! 
offf... D-zeu sa te ajute sa treci peste nenorocirea asta!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
viss spune:
iony - sorry inca o data, ca te-am intrebat in cate sapt. erai.am citit din urma, si am vazut..am recitit si am vazut ca totul a inceput cu o durere crunta care se lasa pe picior.off..sper sa-ti revii repede, macar sa nu fie nevoie de chiuretaj..
viss spune:
anamaria 80:dc are veicula e ok.sacul gol inseamna ca nu are vezicula vitelina.in acea vezicula se va forma ulterior embrionul.asa ca dc e, inseamna ca sarcina e mica,dar cu un viitor embrion
kitzy spune:
Yoni imi pare rau
Stiu cu ii, si eu am pierdut a treia sarcina, acum urmeaza sa-mi soseasca analizele de trombofilie. Eu zic sa ti le faci si tu, sa vb cu dr tau, nu e normal sa pierzi atatea sarcini. Multa putere!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Buburuza_10 spune:
Yoni, offfff... nu am cuvinte... imi pare atat de rau!!! Sunt alaturi de tine! 
11+