Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
Klarisse spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ariciu80
Nu e singurul, crede-ma. Eu m-am saturat pana peste cap de bucurestiul asta infect, poluat si aglomerat. Asa as pleca in alta parte, dar n-am unde. Deh, dezavantajul bucuresteanului "din tata-n fiu". Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani |
Noi am vrut sa ne mutam in Bucuresti la un moment dat insa ne-am gandit mai bine si am ramas. Nici in Iasi nu e ok, lucrurile sunt mult inapoi aici, dar asta e..avantaje si dezavantaje sunt peste tot.Ca tot vorbim de sarcina, asteptam acum in toamna sa se deschida in sfarsit aici prima maternitate privata cu clinica de neonatologie..sa vedem ce va fi ca in maternitati este ingrozitor..
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina_feier Fetelor ajutor....am racit , habar nu am de undecaci aproape tot weekend-ul am stat in casa... imi curge foarte tare nasul si mai sunt si infundata....bine ca nu am febra.... Alina 8+ |
Eu am fost racita sapt trecuta. Mi-a trecut in 4 zile cu: suc din 1 grapefrut + 1 portocala + 1/2 lamaie + 1 lingurita miere dimineata. Aceeasi combinatie repetata seara. Ceaiuri de musetel cu lamaie si miere cam 3-4 cani pe zi. Si pt nas infundat: ser fiziologic si sare grunjoasa pusa pe aragaz pe plita si inspirat de 5-6 ori. Treaba cu sarea tot dimineata si seara. Si am scapat fara sa iau paracetamol.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
Klarisse, nici la noi nu e prea bine in maternitati. E adevarat insa ca sunt cateva care au sectii de neonatologie super ok. Cele particulare sunt, dar nu merita. Adica dpdv al riscului. Totusi, pana una alta, tot cele de stat sunt cele mai sigure.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
Klarisse spune:
Dragele mele, va urez o seara linistita, multa bafta celor care au eco maine, sa auzim de bine.
Va pup

Klarisse
8+
ariciu80 spune:
Fug si eu acasa ca mi-a ajuns serviciul si pe ziua de azi. Viss si celelalte cu eco, asteptam rezultate bune maine. Tinem pumnii.

ici la toate!
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
crina-s spune:
VISS nu mai fii suparata.Toate trec. Ai avut doar o zi mai nasoala astazi, dar maine va fii una minunata ai sa vezi. Si eu stau de la 01.02 in casa si in pat si stiu ce greu trece timpul pana vine sotul acasa, dar trece si bebe creste.
Sa vezi ce surpriza frumoasa ai sa ai maine la eco!

8+
crina 
Alina_feier spune:
Multumesc ariciu pt sfaturi o sa incerc in seara asta sa imi desfund nasul cu sare grunoasa pe pilta (sper sa functioneze si la mine ca tare rau dorm noaptea).
L-am sunat pe doctorul meu si mi-a zis ca pot sa iau 3 paracetamol pe zi, dar mie imi e cam frica de pastile in general asa ca .....mulre ceaiuri cu lamaie si miere
Alina
8+
iuliaip spune:
fetelor, sunt tare speriata...astazi am vazut o pata maronie pe chilot, fara dureri de burta... am sunat la clinica de care apartinem si nici macar nu au vrut sa ma vada la un control. au zis ca sracina este prea mica si ca dc e sa fie avort, atunci asta e. nu au vrut sa faca nici analize de sange sau nivelul de progesteron. au zis sa stau acasa linistita, sa nu fac efort. doctorul meu din romania nu raspunde, asa ca am intrat intr-o disperare care se accentueaza cu cat ma gandesc mai mult. stiu ca e normal sa mai ai sangerari, dar daca...
Iulia, mamica de
Ionut si
4+
IONY_82 spune:
Fetelor,nu mai am cuvinte

Am pierdut sarcina 

nu ma mai pot opri din plans.Abia am gasit puterea sa va scriu asa ma mai descarc ptr ca nimeni u stia de sarcina decat eu si sotul.Voiam sa facm surpriza familiei sa le spunem dupa prima eco

printre lacrimi va spun ca nu am putere......
Nu stiu ce sa mai fac e a trei oara

crina-s spune:
Iulia te rog incearca totusi sa gasesti un doctor si stai linistita in pat
Iony te imbratisez si nu am cuvinte. Imi pare nespus de rau.

aveti grija de voi!
8+
crina