Bobocei de sept-oct 2008 (261)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Noi n-am mai iesit ca ne-am blocat inauntruni s-a nrupt clanta si suntem prizonieri
Aici la noi sunt 6 grade dar vantul bate destul de tare asa ca nu am pierdut nimic poate mai pe seara se mai linisteste vantul si iesim atunci.
Lumi bafta hunilor la cresa.
Cristina suna tare bine prajitura cu mere.Azi cred ca fac si eu gogosicile.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Xor spune:
si eu astept sa se trezeasca bobocul sa pape (uff mereu astept sa pape...)si sa iesim afara...cica-s 9 grade...Citisem intr-o prognoza meteo ca pe 6 martie va ninge, deci trebuie sa profitam acum de vremea buna...
Lumi - deci veti merge inaintea noastra la gradi...inseamna ca are cine sa ne dea sfaturi cum trebuie sa procedam pentru o buna adaptare...
Moni - te asteptam vu vesti!!! Oricum sunt sigura ca vor fi bune vestile SD este f vizibil dupa parerea mea iar Dragos nu arata nici pe departe a copil bolnav...
Astazi implinim un an si 6 luni!!! Domne zboara timpul...trebuie sa-l masor si cantaresc si eu sa vad cat a mai crescuttuturor
Nerantula spune:
Fetelor, va invidiez ca iesiti pe afara, eu is o placinta moale , ma mut de pe un pat pe altul. Vorba voastra, simptome am vrut, simptome am! Tot incerc sa le compar cu cele din sarcina cu Gruia, ieri am cautat chiar pe la inceputurile odiseei noastra, insa nu am scris mare lucru atunci ... am senzatia ca sunt mai puternice si mai altfel putin acum, adica parca atunci reuseam sa mananc, daca nu ma dobora mirosul. Azi nu am putut sa mananc paine!
In fine, va bat la cap cu asta, dar ma simt ca prinsa intr-o capcana, mi-e sila de mine ca-s asa fleasca, dar nu am resurse de altceva
Noroc cu mama, sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca iese ea cu Gruia si mai sta cateva ore cu el, ieri mi-a facut mancare ..
Lumi, cand te aud vorbind de cresa, asa am o pofta sa il duc si eu pe Gruia, mai ales ca cea la care mergeti voi este peste drum de noi, sunt sigura ca s-ar simti bine cateva ore pe zi cu alti copii, el e fascinat uneori de compania copiilor ... insa acum, fiind , nu as vrea sa risc sa iau bolile de prin comunitati
Oricum, cred ca nu ne primeau, ca nu aveam nici o recomandare ..
Xor, la multi anisori fericiti lui Mark!
Joy, ici micutei si inaltutei si dragalasei vedete!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+
babytza spune:
Hello girls
Au venit pastilele, dar numai pe 24 februarie ma pot duce sa ridic de la posta coletul
Am primit mesaj de la Moni, zice ca e bine puiul !!!!!!!!!! Restul va spune ea
Ce ma bucur !!!!!!!!!!!!
Am fost si noi afara in parc, era toata gasca de mamici cu pui Vine primavara !!!!!!!!
A papat piciul meu la pranz vreo 400g mancare . I-am facut si eu combinatia din borcan si initial nu a vrut nici sa deschida gura cand m-a vazut cu castronel. Apoi am deschis un borcan si i-am dat olingurita din borcan, una din castron (cand nu ma vedea ) si nu se mai oprea din mancat
Acum doarme de rupe patul sub el ...
Lumi pup
Babytza si puiiValentina
David
andy.p spune:
Am facut pate de andreutzac cu ajutor de Oana..a iesit ff bun
,Andy deja a mancat doua felii de paine.Sper sa-i placa si Alexiei.
Babytza ce vesti bune ne-ai adus..ma bucur ca e totul bine cu pui de Moni,ma bucur ca au venit pastilutzele si ma bucur ca a papat David
Nerantula off ..te si te imbratisez,stiu cum e ,asa am fost eu,spre deosebire de sarcina cu Andy unde am avut doar cateva zile urate,in cea cu Alexia a fost ingrozitor pana in s20.
Lumi deci ati spart gheata...sunt sigura ca hunii se vor integra perfect
Xor ai baietel mare ,ce mai!!
Dya ce patanie...Eu m-am blocat pe dinafara
Nocom,baba mea e pe 3..e luata din ziua de nastere,da nu asa cu adunare...lasa fata in pace ca va creste ea..vrei sa o faci fotomodel??Frumoasa e,asa ca are toate sansele.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Babytza ma bucur ca ne-ai dat vesti bune despre Moni!!Ce tare soricelul deci papa si facut de mami doar sa nu creada el ca e din borcanel
Laura da e mai bine asa ca suntem inauntruAsteptam sa vina tati sa ne deschida daca nu poate nici el e nasol ca trebuie taiata usa si e si din aia cu tot felul de protectii
Xor te inteleg ca zici ca si eu tot asa astept sa pape Andreiu si el nu se omoara!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babytza spune:
Nerantula imi pare rau ca te simti asa Multi pupici si floricele (chiar daca nu te ajuta prea tare
) Sa deschizi si tu larg geamurile...daca nu poti sa iesi tu la aer, sa vina aerul de primavara la tine
Babytza si puiiValentina
David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
lumi imediat dupa ce am citit postul tau, am pus mana pe telefon sa sun la cresa unde as vrea sa incerc sa o dau pe KArinuta mea.
Mi-an raspuns cred ca femeia de serviciu ;) si mi-a spus sa sun maine, gata m-am hotarat, ma duc maine sa vad ce si cum.
Ai intrebat cumva mai multe detalii...gen, cati copii sunt in grupa, sau daca toti mici si mai mari stau la un loc,cati copii sunt in grupa sau sunt ingrijitoare sau educatoare?
Incep sa-mi asez cumva intrebarile pe o foaie sa stiu ce sa intreb maine.
nerantula hai hai ca trece totul si vine surpriza la urma!EU zic ca e cu fustitza.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
am fost si noi pe afara , tare frumos , mai avem inca o tura de iesit..sper sa ma simt in stare
Babytza ma bucur de vestile bune, moa si cat a papat soricelul
Lumi parca ma ganndesc mai intens la cresa
Pitica mea a mancat niste ficat azi, mai pe seara ii bag iaurt si am facut o praji cu foi de napolitana si crema
Ne-a vizitat si socru...ieri nu a fost de iesit asa ca nu am plecat nicaieri...asa ca azi am primit vizita
Nerantula imi pare rau ca te simti asa de rau, sper sa iti treaca curand de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nerantula spune:
Nikolici, tu nu ai nimic de testat zilele astea?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+