Bobocei de sept-oct 2008 (261)
Raspunsuri - Pagina 8
baby_boy spune:
Neataaaa
Haideti la
Si un pentru Luminita!!
Am avut o noapte superrrrrr. Radu s-a culcat la 10 si a cerut tzitzi doar la ora 1 cand m-am bagat si eu langa el..in rest somn pana la 9.30
Deja e soare si frumos afara..Sa aveti o zi superbaaaa!!!
babytza spune:
Moni tin pumnii mami si ma gandesc la voi O sa fie totul bine
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Neatza,
Multam de urare , insa sa nu credeti ca e chiar cana cana ci un fel de cana ca un biberon cu tutroi, dar sunt fericita ca bea
Joy avem o vedeta frumoasa
Oana
Nerantula las ca trec si greturile, sper sa pape Gruia
Miruna multumim de info, multa sanatate Evei
Multumesc de cafea...si a mea a dat trezirea la 6 , iar acum scriu cu ea in brate...altfel e urlatoare
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
andy.p spune:
Oanak , am inteles
Mai avem o saptamana de iarna si gata...ce baba va alegeti??
Lumi la raport
Moni tin pumnii sa fie totul bine
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Joy21 spune:
Multumim de aprecieri
Nocom, Sofia are cam 85-86 cm, masurata la tocul usii. Totusi body-urile masura 92 ii vin stramte deja. Hm...
Moni, tinem pumnii sa fie bine la dr!
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
dyanira spune:
Neata!!!
Ne-am trezit la 10 jumate dar am si adormit pe la 23,30-24 insa e bine si asa.
Joy felicitari pt mica vedeta!Si Andrei are tot asa 85-86 cm masurat la tocul usii, 89 masurat de dr insa body-urile 92 cm ii vin fixe
Moni tinem pumnii azi la dr .Sa ne dai vestile bune.
Felicitari pt blog e super fain ati postat multe retete si ne e f util.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Moni tinem pumnii sa fie totul bine azi
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
300 spune:
Morning,
Ne-am culcat la 12, trezit la 11, supt de cateva ori ca de obicei. Mancat de dimineata acum pe la 12, anda isi serveste si desertyul si ne pregatim sa ne destrabalam pe-afars, cred ca au esit bebeii ca ciupercile dupa ploaie!.
luminita2008 spune:
Hello,
abia acum am reusit sa culc trupa, am fost la cresa de dimineata si fiindca vremea e asa superba, am luat-o pe jos, cu caruturile. evident au furat o juma de ora de somn la intoarcere, asa ca somnicul de amiaza e mai tarziu.
la cresa a fost ok, o sa incepem din 15 martie. cica nu prea sunt locuri, dar se gasesc, daca trebuie... in fine, noi am avut o recomandare, asa ca a mers mai usor.
cresa pare ok, atat cat am putut vedea, au si loc de joaca afara, o curte maricica... ramane de vazut cum se vor acomoda hunii. o sa incepem cu program de 4 ore, teoretic sa nu doarma acolo in prima luna, desi la cum ii stiu pe ei, vor adormi inainte de 12 printre copii si jucarii.
laura, aici sunt! baba mea e pe 4, ultima cifra din data nasterii, eu n-o aleg. a hunilor e pe 6.
ada, sar'na de pontul cu Magneziul, o sa incerc!
baby_boy, merci de !
n-ai pus poze cu Raducu si papagalii... cum e? ii plac?
daca se trezesc hunii in timp util, poate mai dam o tura pe afara, vine vine primavara!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Nocom spune:
Mama, mama, ce frumos e afara!!!!! La un moment dat a ramsa mandra doar in trening!!!!SUUUUUUUPER!!!! iubesc vremea calda!!!
andy.p eu stiam ca baba nus e alege, ci este legata de ziua de nastere. Daca esti nascuta intre 1 si 9 atunci aia e, si daca depaseste e aduna.. Adica eu sunt nascuta pe 22, 2+2=4, pe 4 in fiecare an este baba mea!! Daca ar fi 29, 2+9=11, 1+1=2.....
joy ma gandeam eu ca-i inalta, dar chiar asa!!!!??!?!?!? Fff fain sa fie inatuta!!! desi si eu si barbatemiu suntem inaltuti, darie e micuta, are abia 81 cm nu stiu de ce...
Hai MONICA!!!