Bobocei de sept-oct 2008 (261)
Raspunsuri - Pagina 7
andy.p spune:
Oana mai pe larg please...la pate :cata ceapa,cati morcovi??Ca eu asa ochiometric nu ma pricep
Nerantula si sper sa treaca cat mai repede perioada asta.
Joy vedeta
Ramo,Cristina super retetele
Am facut si eu in week-end tiramisu,da cu frisca in loc de albus de ou.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
Oana, inca nu am vorbit, incerc sa sun maine. Vroiam sa mergem la Podul Turcului, dar nu au locuri
Daca ai timp mai da-mi te rog cateva informatii - au restaurant acolo/ e ok si pentru Teo de exemplu?
Nu mai stiu daca mi-ai zis cat de "child friendly" este... dar noi daca mergem cu doi, e belea
Voi cand mergeti acolo?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Buna dimineata.
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
neata! multu de !!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata
Noi ne-am trezit azi de la 6 dimineata
Laura multam de cafea
Joy mai mai ce vedete e Sofia
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
si Razvan s-a trezit la 7.30 azi, dar a dormit tpoata noaptea, asha ca il iert
mishuna pe aici si partea buna e ca pe la 13.00 cade la datorie
noi l-am luat pe "Nu" in brate...la orice intrebare raspunde cu Nu si da din cap...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
[b]Blogul boboceilor
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
NEATA,
Abia am cascat ochii la ora 9!!!!
Matei deja plecase la gradi cu tati.... am dormit ca purcelusele!
kllemi pai in loc sa inmoi piscoturile in cafea, le-am trecut printr-un sirop facut de mine pe aragaz din apa, zahar si esenta de vanilie. Asta a fost singura modificare, crema merge oricum la copilasi. acuma, eu am facut pentru copilasi de 2 ani, 2 ani jumate, 3 jumate , 4 si 5 , nu i-am dat si dariei, ca nu simt nevoia...
joy vedeta!!! Chiar ca a fost cald!!! Ce inata mi se pare Sofia in poza aceea!! Ce inaltime are??
andy multumim de tratatie!!!!
Sa avem o saptamana minunata!!!!!
tzitziri spune:
Laura, e reteta pe blog.E cea pusa de andreutac.Daca nu o gasesti spune-mi
Ada, iti trimit PM
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
andy.p spune:
Oana am gasit-o..da acolo scrie multa ceapa,morcovi ,unt...asta intreb,cat ai pus?
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Oana am gasit-o..da acolo scrie multa ceapa,morcovi ,unt...asta intreb,cat ai pus? Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002) "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
AAA.Pai eu am pus la o tavita de 450 gr de ficatei - o ceapa medie, doi morcovi medii, doua legaturi de marar mici (adica cam cat una normala de o luam din piata) si vreo doua linguri de unt.Cam din ochi asa....Dar a iesit bun- adica David a papat bine.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso