Bobocei de sept-oct 2008 (261)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 dya erau pachete de 2 baxuri a cate 38 de chilotei de-aia up&go varianta mare. La 48 sau 44 de lei/bax. In real si cora era cam 55, Asta daca au ca am vazut pachete mici de chilotei de obicei, alea sunt 30 lei si eu am luat azi doua de-alea, practic aproape dublu la pret. Acu asta e, niciodata n-am mai gasit libero in metro pana azi. Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008 b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Ramo eu am luat pachet mare de scutece varianta clasica nu chilotel pachet cu 72 buc la 62 lei si un pachet de cu 36 de buc chilotel la 25 lei.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Joy21 spune:
Hello!
Am iesit si noi ieri in parc ca tare frumoasa a fost vremea si ne-au surprins repede www.libertatea.ro/stire/mami-ce-cald-s-a-facut-277240.html" target="_blank">paparazzi
Seara buna la toata lumea!
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
claudinna spune:
citat din mesajul lui Joy21 Hello! Am iesit si noi ieri in parc ca tare frumoasa a fost vremea si ne-au surprins repede www.libertatea.ro/stire/mami-ce-cald-s-a-facut-277240.html" target="_blank">paparazzi Seara buna la toata lumea! Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe Sofia, 1 an si 5 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
hehe, e deja VIP!!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
helau
am postt retetele pe blog. Si noi ne-am trezit undeva pe la 11.30, am bucatarit si cand sa-mi beau eu cafeaua s-a trezit zuzulina.
Miruna multu pentru informatie, ii doresc evei multa sanatate
kllemi spune:
citat din mesajul lui Nocom babytza tiramisu a iesit PERFECT pentru copii si un pic cam prea dulce pentru gustul meu!! dar desi am facut dintr-un pachet mare din 2 cutii de mascarpone s-a terminat in max 3 minute!! Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
buna
deci, trebuie sa-mi explici si mie cu lux de amanunte... cum ai facut tiramisu ca sa manance si copii
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
baby_boy spune:
Buna seara.
Am mai postat pe blog o reteta de placinta cu mere.
Am prestat-o azi pentru ca am avut musafiri - un baietel de varsta lui Radu.
A fost papa bun..au mancat amandoi la greu
300 spune:
Cris excelent arata reteta ta. Te rog sa intri sa editezi postul, adaugand o eticheta (le gasesti in campul din josul paginii de editare: dai clic "arata-le pe toate si ca sa-ti apara retete dai clic pe cuvantul retete. Sau scrii tu retete direct fara sa mai dai clic pe arata-le pe toate... cum ti-e mai bine. Multu (ca sa dau eu tag tre sa ma delofgghez si sa intru cu contul de mamici si mai am ceva de editat din contul meu acum).
Am pus si reteta de cioco de casa si caut cartofii gratinati (moartea mea).
tzitziri spune:
'seara si de la noi.
La multi ani sarbatoritilor de ieri..cu intarzierea de rigoare.Dar nu inseamna ca nu ne-am gandit la ei
Ada, pana la urma mergeti la Busteni weekendul care vine?Ai reusit sa faci rezervare?
Weekendul asta am gatit chestii noi de pe siteul dat pe aici (Edith's kitchen). Si am descoperit o reteta de placita cu foaie de gris (asa se numeste pe site) care culmea ca este delicioasa (in ciuda retinerii mele initiale).Am mai facut ceva de pui dar nu m-a dat pe spate.Dar placinta aia v-o recomand!
Am facut pate de casa a la andreutac.A papat David doua felii spre marea mea fericire.
Si am mai facut crema de vanilie a la Angelynna, dar de data asta mai moale si am pus in ea biscuiti.A fost super super.Biscuitii s-au inmuiat si am mancat toti 3 de am spart.Se poate evident da si o forma comerciala cred daca se pun straturi de biscuiti si peste crema..noi am mancat cu lingura.....bun bun
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
baby_boy spune:
citat din mesajul lui 300 Cris excelent arata reteta ta. Te rog sa intri sa editezi postul, adaugand o eticheta (le gasesti in campul din josul paginii de editare: dai clic "arata-le pe toate si ca sa-ti apara retete dai clic pe cuvantul retete. Sau scrii tu retete direct fara sa mai dai clic pe arata-le pe toate... cum ti-e mai bine. Multu (ca sa dau eu tag tre sa ma delofgghez si sa intru cu contul de mamici si mai am ceva de editat din contul meu acum). Am pus si reteta de cioco de casa si caut cartofii gratinati (moartea mea). Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008 b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Multumesc Ramo. Am editat postarea
Nerantula spune:
Fetelor, faceti minuni cu blogul asta! Numai ca eu is total anti-talent bucatarit, iar acum sunt certata rau cu tot ce trebuie sa ajunga in stomac, inclusiv apa Deci e o stare pe care nici nu stiu cum sa o descriu, ideea e ca ajung sa mananc numai cand e foamea maxima, in rest nu-mi vine deloc, nici macar un fel pe care l-as pofti, mai ales de teama a ceea ce urmeaza, adica fie greata, fie tot timpul senzatia de 'picat greu la stomac', efectiv am senzatia ca mananc pamant care nu se digera! Dar sigur starile astea vor trece si incep si eu sa testez retetele de acolo. Din pacate aproape stiu deja ca Gruia imi va refuza cam orice, el in afara de vitelul cu orez si legume de la nestle si ciorbita nu prea accepta mare lucru, iar la noutati e chiar reticent. Poate daca mai creste ... acum ma bucur foarte, foarte tare ca a inceput sa manance galbenus de ou, nici asta nu manca, ii mai puneam uneori bine ascuns in ciorba sau iaurt.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+