Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Nikolici, tu nu ai nimic de testat zilele astea?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+

....ba daaaa, ma innebunesc verisoarele sa-mi iau un test .Dar nu nene, uite de data asta nu vreau sa ma mai stresez.Pe 25 ar trebui sa mi vina musafirii, mai stau putin in banca mea si sunt momentan calma, dar ma faceti voi sa ma nevrozez.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetelor, va pup, multumesc pentru incurajari! eu sunt asa de fericita ca am rezolvat, dar pe de o parte... ma cam strange inima... eu am vrut sa-i dau la cresa si trebuie sa fie bine, dar... milioane de ganduri si gandurele ma invadeaza.... of, sper sa fie bine.

dya, sper sa rezolve tati cu usa aia!

xor pentru pui! sper sa am ce sfaturi sa dau, sa nu fiu eu cea care are nevoie...

nerantula, te pup cu drag si sper sa scapi repede de simptomele astea si sa te bucuri din plin de sarcina. si eu zic ca e cu fustita!
sa stii ca eu pe huni tot pentru copilasi ii dau la cresa, plus ca vreau s-o iau treptat, sa se obisnuiasca si ei, dar si eu!, pana in septembrie... eu zic ca as fi reusit si fara recomandare, dar nu asa repede cum vroiam eu.

babytza, ma bucur ca a papat puiul pana la urma!
si multumim pentru vestile bune despre Moni, citisem si eu la ea la Dovlecei ca e ok.

nikole, o sa fie intre 20 si 24 de copii in grupa. f mult, dar asa e peste tot la stat, din pacate. ba chiar si la unele crese private, din ce am auzit. si la astia 24 de kids, numai 2 educatoare. educatoare, nu ingrijitoare. sunt grupe de copii mai mici si de copii mai mari, de ex. intre 1.5 ani si 2 ani pe un nr de grupe, 2-3 ani pe alte grupe.
e cald si placut acolo si f curat, asta mi-a placut. nu stiu inca nimic despre mancare si program, asta n-am stat s-o intreb pe directoare, vreau sa intreb educatoarele cand mai trec pe acolo, sa prind pe una in toane bune. nu stiu ce sa-ti mai zic, mai intreaba daca e ceva.
, mergi maine si vezi despre ce e vorba, eu zic ca nu e d.racul chiar asa negru.

laura, ange

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

lumi deja m-am obisnuit cu ideea, ca diferenta dintre o cresa privata si una particulara este poate nr de copii.Educational nu stiu cat de mult ii ajuta o particulara la aceasta varsta.Am pus pb pe toate partile pro si contra, boli vor fi si colo si colo asa ca usor usor m-am acomodat cu ideea de stat si bani pt nevoile tuturor din familie.
Daca ai intrebari la care nu ai primit un raspuns sau pe care nu le-ai adresat, baga aici si interoghez maine eu.Sper ca maine si sa nu ma iau cu altele si sa uit.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, ma bucur ca ai gasit ceva pe placul tau si ca poate te linistesti si tu macar cateva ore pe zi in curand.Sunt sigura ca o sa ai lat tonus dupa 4 ore de 'relaxare'

Nikolici, sa ne dai si noua detalii asa de principiu de ce fac la cresa, cine ii schimba, cati sunt, ce mananca....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele

lumi spune-mi si mie te rog, pina la urma la ce cresa ii duci??..daca ai spus iarta-ma dar nu prea am avut timp sa citesc...si daca vrei sa mai imi spui ce fel de analize ti-au cerut??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

niko, eu am intrebari legate de mancare, program masa-somn si joaca. vorba ta, mare lucru de activitati la varsta lor n-o sa fie, dar totusi, ceva cantecele sa mearga in surdina, ceva jucarii/carticele sa fie pe acolo... nu sa-i bage intr-o camera si atat...
acuma, nu stiu daca o sa poti discuta toate astea cu directoarea, plus ca difera poate de la cresa la cresa, dar daca ai ocazia, intreaba si de astea.
aaa, inca ceva: costurile. aici e asa: 7.5ron/zi/copil. asta la program de 8 ore, ca cica altfel de program n-au, desi eu i-am zis clar ca in primele luni vin si ii iau la 12.00. daca ii gasesc dormind, ii las pana se trezesc, daca nu, uscheala si somn in carut in parc.
nu au vacanta decat luna august, toata, si ceva-ceva de Craciun si Revelion, cand oricum si eu ii vreau langa mine acasa, evident. asa ca o sa ne facem concediul in august toti 4!

oana, eu stiu ce sa zic de relaxare?? in prima luna o sa stau cu sufletul numai acolo, stiu sigur. (barbatu meu zicea ca o sa raman pe scarile cresei cu un pachet de tigari langa mine pana la 12.00)... om vedea, nu de relaxare imi arde, pe bune, vreau sa fie ei ok, mai ales pentru cand ma reintorc la job.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi ma bucur ca ai rezolvat la cresa pentru hunisori. O sa fie bine E normal sa iti faci griji, orice mamica isi face griji...insa tu iti faci la dublu
Parerea mea si sfatul meu este sa nu te gandesti ca daca e la stat nu e la fel de bine ca la particular. Eu am avut fata si la una si la alta. Si nu a fost mare diferenta...poate la pret Mancarea a fost buna in ambele parti, educatoarele la fel de competente, curatenie luna in ambele locuri...etc. Si probleme pot aparea in ambele parti (daca e sa fie... )
Va doresc succes, sa se acomodeze hunii fara probleme

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

babytza, multumesc din suflet!!
asa zic si eu, daca e sa fie probleme, sunt peste tot... om vedea acum, da' chiar ca grijile sunt la dublu! offf

kllemi, ai PM cu 'detalii tehnice', sa nu mai plictisim trupa!

Mergi la inceput

lumi am notat si cateva chestiuni de la tine, sa intreb maine.Eu sper sa am si cu cine discuta sa nu dau de o vipereanu de aia sa ma trateze in scarba.
tzitziri am sa postez pe forum tot ce am discutat la cresa.Sper sa cuprind o paleta larga de intrebari care ne macinca pe toate care vrem sa ne dam puii in colectivitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, sunt sigura ca nu o sa te relaxezi in adevaratul sens al cuvantului (de aia am pus si ghilimelele), dar sunt sigura ca atunci cand lucrurile vor intra deja in rutina o sa poti sa iti acorzi putin timp tie

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput