Bobocei de sept-oct 2008 (261)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
300 spune:
Lumi bine c-o rezolvasi, ma bate gandul sa o cresuiesc si eu pe anda juma de program asa. Intr-adevar nu exsta program scurt la cresa si nu se poate plati mai putin, n-am auzit nicaieri de asa ceva. Insa da, ii poti lasa cat vrei tu cu acordul educatoarelor. Ma gandesc ca ar putea insista sa ii lasi mai mult etc.
Oare m-ar lasa sa stau cu fata in primele zile cate o ora? Ma bate gandul sa incerc de 3 ori pe saptamana cat o ora, apoi doua ore, etc dar ma gandesc daca ma vor lasa sa fac asa. La noi vine si soacra-mea din octombrie dar ma gandesc la cresa ca la un mod de socializare, daca se poate acomoda. Pana cum am inteles ca toti copiii dati la varste asa mici s-au acomodat bine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luminita2008 spune:
oana, da io sper sa nu fie cand or face ei 18 ani! he he... ai dreptate, o sa ne obisnuim si o sa fie mai bine si pentru mine.
ramo, eu nu stiam ca nu exista la crese program scurt, nu banii erau problema, de platit jumate, ca oricum nu dau o avere nici pe 8 ore ptr 2 copii. era pentru ei, ca acomodare. si sa stii ca dir chiar a insistat sa-i las 8 ore, sau macar sa-i las doarma acolo, cica etapa asta e de regula cea mai grea. si sa vin sa-i iau daca nu la 16, atunci pe la 14. i-am spus clar ca macar o luna o sa ii iau la 12 sau mai devreme, sigur, daca nu dorm atunci...
e de intrebat si asta, daca ii lasa si pe parinti la inceput, desi nu cred...
Luminita si voinicii Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
piolica spune:
Lumi, imi pare bine ca ai aranjat cu cresa. Daca ai ceva nelamuriri/ intrebari ref la cum se simte o mamica in primele zile/luni cind isi lasa puiul la cresa, sint aici! :) (stii cum se spune - I've been there, I've done that!) Chiar acum ma duc sa o iau pe Lizuca de la cresa.
Cit despre activitati, cu cit au mai multe cu atit mai bine pt copii. La Elsa la cresa in fiecare zi fac altceva, e super! Daca va intereseaza va povestesc ce activitati au.
Moni, ma bucur ca totul se termina cu bine. Am citit si eu acum prin ce ai trecut, vai, mamicule, nu-mi vine sa cred cum se hazardeaza unii doctori in a enunta un diagnostic fara niciun fel de analize / teste.
pupici la toate fetele.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Azi e luni deci e Grey's anatomy....ultimele episoade din seria asta.
Aviz amatoarelor de suspine de luni seara (ma numar si eu deci nu o luati personal
)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
pio, multumesc mult!!
eu as vrea sa ne spui ce fac ei pe acolo, nu de alta, dar sa am de ce ma oftica, din nou, ca traiesc in tara in care traiesc!
fug la baita. va doresc o noapte linistita!
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
300 spune:
piolica, pe mine m-ar ajuta sa condensezi pasii vostri de acomodare cu cresa daca ai timp...
alessia2005 spune:
Seara buna fetele! Ce mai faceti?...Noi, astazi am fost pe afara..a fost timpul asa frumos..prin vizita la bunici...unde am papat ciorbita de perisoare de pui..si mancarica de praz..chestie olteneasca cred..mie-mi place mult...
Pupici la toata lumea!
Mami de dpua printese Alessia (10.08.2005) si Serena
(28.10.2008)
claudinna spune:
salu' din nou!!
Lumi, sa aveti bafta sa fie totul bine la gradi!! stiu ca in general, cand ai copii in grija, esti mult mai preocupat. mai ales daca sunt doua educatoare...dar banuiesc, lucreaza in ture. pana la urma te vei obsnui si tu cu gandul, plus ca ei se vor avea unul pe altul acolo
piolica, pe mine ma intereseaza tare activitatile, daca ai timp, te rog sa ni le impartasesti sis a ne mai spui si ce face Lizuca!
a propos de asta, am pus o poezie noua pe blog la mine
sa face o sectiune cu jocuri/activitati/poezii/catecele si pe blogul comun???
alessia, tu sigur nu ai fost la noi la masa??? si noi tot ciorbita de perisoare am avut (de pui) si mancare de praz...dar de praz umplut
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
luminita2008 spune:
claudinna, multam fain, sper si eu sa fie bine!
ffff faina ideea ta, cu noua sectiune pe blog! promit sa activez si eu acolo, deh, mare gospodina nu sunt, dar am o colectie frumusica de cantece si poezii.
Robi - 26.09.2008
piolica spune:
ok, o sa va povestesc maine despre cresa.
pupici. o seara buna tuturor!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)