Bobocei de sept-oct 2008 (261)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Claudinna, chiar te rog sa faci si o sectiune de joculete mai ales pentru varsta asta.
Eu nu le am cu poeziile asa ca ma intereseaza mai ales joculete si cantecele.Super idee!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna as face o sectiune cu jocuri/activitati/poezii/catecele si pe blogul comun??? |
super idee, baga mare :)
anamona spune:
citat din mesajul lui piolica ok, o sa va povestesc maine despre cresa. |
si eu abia astept sa aud ce activitati faceti voi acolo :)
apropo de crese, eu aveam impresia ca sunt 5 educatoare la 10-15 copii
si asa ma gandeam ce or face daca se apuca toti sa planga.....cel putin la noi, in conditiile astea cresa nu ar functiona de nicio culoare, T are inca nevoie de atentie permanenta, noi nu o lasam sa se joace singura nicio clipa si oricum nu ar sta ea mai mult de 5 - 10 minute.
E drept ea e mai mica cu 2-3 luni decat majoritatea boboceilor, dar ma intreb in 2 -3 luni devin ei mai independenti? Ai vostri cum sunt?
300 spune:
citat din mesajul lui claudinna sa face o sectiune cu jocuri/activitati/poezii/catecele si pe blogul comun??? www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Se face foarte usor: postezi articolul tau ca "postare noua" si jos la "Etichete" scrii ce vrei tu, de exemplu Jocuri/ Activitati copii. Si va aparea in lista pentru etichete. Mai tarziu, cineva care posteaza o chestie asemanatoare va putea da aceeasi eticheta. Nu pot face pagini separate pentru ca paginile alea nu pot include postari de blog cel putin deocamdata. Alea sunt doar pagini web obisnuite si ar deveni extrem de lungi dupa 3-4 articole postate acolo. Cred ca in acele pagini ar merge niste chestii de ordin general mai degraba. Poate ar merge mai mult daca s-ar pricepe cineva la HTML, php etc in asa fel incat sa putem face ceva mai de doamne ajuta pe fiecare pagina. Eu ma pricep la hardware si chestii tehnice dar la web desgn si programare sunt varza rosie.
edit: pe blog eu cred ca poate oricine posta absolut orice crede ca ne-ar putea fi util. Cum am explicat, etichetele se pot crea dupa necesitati. Am postat mai mult retete pentru ca pe-alea le-am avut la indemana, impreuna cu cateva sfaturi despre sanatate in general. Ce am mai salvat eu in general am pierdut ca erau prin bookmarks. So... daca aveti lucruri utile nu ezitati. Daca are cineva impresia ca nu se descurca sa posteze, sa ma contacteze prin PM si va ajut: fie postez eu ce-mi dati fie va explic detaliat si va fac si capturi de imagini (cred c-o sa fac oricum un mini-manual de-asta si o sa-l trimit pe mailul comun dar nu astazi.
Anamona 5 educatoare??? Ar fi fost super tare. Pe langa eduicatoare mai sunt si vreo 2-3 ingrijitoare care sunt omul bun la toate, cred ca acelea iti schimba de fapt copilul si-i dau sa manance. In ce priveste atentia continua, e foarte posibil ca in conditii diferite de "acasa" si Thea si alt bebelus sa reactioneze cu totul altfel decat suntem noi invatate. Anda spre exemplu e un copil in general docil si intelegator cand nu sunt eu in casa. A stat si cu tata, pe care l-a vazut foarte rar de-a lungul timpului! Au ascultat muzica de pe vremea lui si sincr cred ca s-ar fi descurcat cu ea o vreme mai lunga daca era cazul. La cresa, copii pe care i-am urmarit eu s-au acomodat binisor, socializeaza altfel, sunt invatatis a se organizeze. Fetita amicei mele care sta in zona dupa 2 saptamani d cresa cu program redus isi pune incaltarile in dulap, a invatat deja sa stea pe olita si chir a prestatc eva in conditiile in care mama ei nu incepuse antrenamentul pe olita... fetita are 2 ani. Cu exceptia catorva cazuri nefericite, copiii cred ca sunt bine ingrijiti si nu sunt umiliti cel putin cand sunt atat de mici. In colectivitate functioneaza bine puterea exemplului, nu cred ca a stat vreo ingrijitoare sa-i explice ei personal ca trebuie sa isi puna lucrurile in ordine ci mai degraba exista un trend, un "asa trebuie".
anamona spune:
apropo de activitati, bona noastra o invata tot felul de prostioare pe T: profitand de urechea muzicala a T, a invatat-o sa interactioneze pe cantecelul "nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau bau"
Bona canta: "nu mi-e frica, nu mi-e frica de....?"
iar T zice: "ham ham"
desi e o activitate mai de "dresaj" ca sa ii zic asa, nu pot sa nu recunosc ca mi se umfla pipota de bucurie si mandrie de capacitatea de invatare pe care o manifesta la varsta ei :)
Nocom spune:
citat din mesajul lui tzitziri Azi e luni deci e Grey's anatomy....ultimele episoade din seria asta. Aviz amatoarelor de suspine de luni seara ![]() ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
M-ati facut curioasa! Pe ce canal??
300 spune:
Anamona... dresaj? . L-as privi ca pe un joc interactiv, Thea se simte bine participand la activitatea asta si atat. Eu cred cu tarie ca, desi ne imita gesturile, e o chestie care tine mai mult de alegere voita sa faca asa. Poate gresesc dar ...cand nu vor sa faca ei ceva sa vad cine poate sa-i "dreseze", sa le arate puterea infinita a exemplului. A mea cel putin are o personalitate... E scumpa tare Thea cu ham-ham-ul ei. Anda aude caini cand suntem in casa si face si ea "ha! ha!" si stie ca e cutu ham-ham. Am ramas surprinsa ca nu cred ca i-am repetat eu prea des faza asta.
anamona spune:
citat din mesajul lui 300 Anamona... dresaj? ![]() Ramona, ![]() b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
pai am pus dresaj in ghilimele, asta din cauza ca e genul de activitate cu care vor sa etapeze mamicile in parc :)) pe vremuri radeam de chestii de genul asta, iar acum ma laud si eu cu ele
![](icon_smile_big.gif)
si la T ham inseamna catel, daca o intreb cum face catelul, incearca sa imite exact latratul lui.....dar asta din cauza ca dormitorul nostru are vedere fix in curtea catelului, iti dai seama ca latratul lui a devenit a2a limba pt ea
![](icon_smile_big.gif)
hehehe crezi ca anda nu a remarcat ocolurile tale datorate cateilor din jurul blocului? la cat de atenta e, cu siguranta nu i-a scapat nimic :)
Nocom spune:
Apropos de dresaj :), Daria imita aproape toate miscarile copiilor din videoclipul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=ct3YaeRkcRE
Isi pune mainile in cap sa-si faca creasta, da din aripi, ridica picioarele pe rand.... e ff haioasa!! Mai are putin si danseaza cot la cot cu copiii, serios!!! Imi e drag de ea de mor!!