Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ca mi-ai adus aminte de catei, banda cu care m-am intalnit zilele trecute e din ce in ce mai fioroasa si vizeaza mai ales persoane cu bagaje sau pe mine cand tin copilul in sling. Oare de ce i-am vazut in cateva randuri incercuind cate un rrom... pana la urma si aia sunt oameni si multi nu merita sa fie atacati de caini? SE pare ca iarasi ia amploare numarul cainilor vagabonzi din orasul asta al nimanui. Eu stau intr-o zona foarte umblata, ma intreb cum o fi pe-acolo unde e si liniste, mergi ca omul printre blocuri pe o strada de marime medie si deodata de sub masini sar 12 caini cu spume la gura. Arrrrr... nu stiu daca-mi place sa se repete ce vedeam prin 2000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, sunt convinsa ca de 5 educatoare am citit pe aici.....e posibil totusi sa fi fost vorba de cresele din strainatate, dar parca as fi bagat mana in foc ca e vorba de cele de la noi......

ai mare dreptate, puterea exemplului functioneaza de minune inca de la varsta asta, la 2 ani cu siguranta va intelege si din explicatii....
eu ma intrebam insa, ce se intampla daca plange? daca prinde o zi din aia naspa cu dureri de dinti, au timp educatoarele alea sa stea numai de fundul ei,sa ii intre in voie? (subliniez ca ma refer aici la timp si nu la bunavointa) Intr-o zi din asta, puterea exemplului nu ar mai functiona, ar avea nevoie de cineva care sa ii ofere dragoste si atentie in permanenta, sa se simta ocrotita. sincer ma indoiesc ca ar obtine asa ceva de la cresa si cred ca asta ar marca-o destul de nasol....
dar sunt copii si copii, ce nu functioneaza la T, poate functiona f bine la alti copii, unii sunt mai independenti decat altii... de fapt asta intrebam, cat de independenti sunt copiii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Ca vorbiti de cum fac copii vostrii la catei...Ami pina acum zicea "ha-ha"...de curand a inteles ca face ham-ham si zice si ea "ham-ma"...vrea sa zica de 2 ori si nu reuseste

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Apropos de dresaj :), Daria imita aproape toate miscarile copiilor din videoclipul asta:

http://www.youtube.com/watch?v=ct3YaeRkcRE

Isi pune mainile in cap sa-si faca creasta, da din aripi, ridica picioarele pe rand.... e ff haioasa!! Mai are putin si danseaza cot la cot cu copiii, serios!!! Imi e drag de ea de mor!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

hahha ce simpatic e filmuletul :)
pupa pe Daria din partea noastra

Mergi la inceput

tot legat de catei, mi-am amintit ce a facut recent Tzuki

acum cateva zile, s-a indragostit de reclama cu catelul ala mare alb pufos, a pupat chiar si televizorul iar cand s-a terminat facea " ha ha" (= cum face catelul) mmm mmmm (=scancet) = inca o data mami

a trebuit sa o caut pe youtube, a vazut-o minute in sir si tot nu se mai satura....

in seara asta, la un moment dat, mi-a cerut-o din nou : " ha Ha" si arata spre calculator

in mod similar imi cere fimuletul cu pinguinii lui Edi. Pe asta il cere cantand "aia i, aia i" si imi arata telefonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Nocom, si Eliza se uita la Monkey see, monkey do si imita cocosul si copiii! Ii place foarte mult! Iar cand vede maimuta, face "u-u-u" Se pare ca au totusi ceva in comun, daca tot sunt nascute in aceeasi zi
Iar cand il vede pe Pocoyo, zice si ea "Ola", cum aude ca saluta el si ridica manuta (eu i-am pus mai mult variantele in spaniola)

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anamona la ce referi cu independenta la copii?
La faptul ca mai stau si singuri si nu lipiti de un adult?
Ei bine, in cazul nostru nevoia mea a invatat-o sa stea si singurica, eu fiind singura mai toata ziua si cu multele chestiuni casnice de facut prin casa.Cum bine zicea Xor, din pacate o pacalesc sa poata stea si fara mine in preajma cu desene, muzica, obiecte noi de descoperit, jucarii etc dar nu cred ca in asta sta independenta.
Si cred ca fiecare copil isi dezvolta aceasta independenta daca parintii nu-l constrang in vreun fel, prin temerile specifice varstei.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

anamona, eu nu ma pot lauda ca Eliza e independenta. De exemplu, nu adoarme decat cu mine si de obicei la tzitzi. Daca vrem sa iesim in weekend in oras ori plecam abia dupa ce adoarme, ori ne intoarcem sa o culc si plecam iar. Soacra-mea nu reuseste sa o adoarma, mama a reusit totusi de cateva ori. In timpul zilei nu pot merge nicaieri fara sa vina dupa mine. La baie trebuie sa las usa deschisa, altfel urla intr-una si bate in usa, chiar daca e si tati langa ea. Vine la mine si zice "opa", asta inseamna sa o iau in brate, chiar si cand sunt pe toaleta Cand gatesc, ma intrerupe de o mie de ori, abia o mai prostesc cu pocoyo, baby einstein si altele sa stea fara mine, dar nu pt mult timp. De obicei gatesc cand doarme de amiaza sau seara cand e si tati acasa. Iar de jucat se joaca foarte putin singura si numai daca sunt in raza ei vizuala.
In schimb, daca iesim la plimbare sau in parc si vede copii, incepe sa strige "piii", fuge la ei si pe mine nu ma mai baga in seama. Ii plac mult copiii si sper cu asta sa am noroc sa se adapteze usor la cresa/ gradinita.

Mergi la inceput

uitati-va aici daca aveti timp si chef, sa vedeti ce mai zice Eliza mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Am avut o noapte cu nush cate treziri..asa ca sunt chiauna,astept sa plece Andy si sper sa mai apuc un pic de somn.

Lavidan-am sonor acum,da ma uit dupa ce ne trezim.

Anamona si Alexia sta sigura,tot asa obligata de imprejurari,eu fiind singura cu ea tot timpul,dar nu adoarme fara mine,mama reuseste sa o culce dar numai la ea acasa,nu sta cu nimeni cand sunt eu de fata,nici macar cu taica-su,avem aceeasi problema cu baia .
Sufera insa ff tare daca plec si ramane acasa la noi cu mama,adica imi spune mama ca e apatica,sta tot timpul cu capul pus pe ceva,nu se joaca ,nu vorbeste.

Nocom super tare melodia..o adaug la celelalte

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput