Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavida

uitati-va aici daca aveti timp si chef, sa vedeti ce mai zice Eliza mea...

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

ce dulce eeeeeeeee!! iti vine s-o mananci!

Mergi la inceput

neataaa!
Laura, imi pare rau ca ati avut asha o noapte grea!

anamona, eu cred ca trebuie sa avem mai multa incredere in capacitatea copiilor de a se adapta la diferite situatii si daca nu au de-a face cu momente conflictuale, cu oameni agresivi, ei isi creaza propriul drum.
este adevarat ca la varsta asta ei depind foarte mult de noi, dar asta nu inseamna ca asa va fi mereu.
la gradinita, unde sunt multi copii, se joaca, canta li se pune mintea la contributie, fac gimnastica si copiii pot fi mult mai veseli decat daca ar sta acasa, chiar si cand ii dor dintii sau sunt indispusi (eu cred ca un copil e indispus cand il doare ceva, cand nu a dormit suficent sau nu e inca adaptat la gradi, deci in prima faza...). functioneaza foarte bine distragerea atentiei.
a avea un copil independent depinde de noi, parerea mea.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Nocom, multumim de idee, bagat videoclipul in lista!!

300, m-am invartit aseara un sfert de ora sa vad de unde se adauga etichete! m-am gandit si la varianta asta, dar pana la urma nu m-am hoatarat ce sa scriu
multumesc de explicatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna dimineata fetelor!

Felicitari Nerantula!!! Multa sanatate si fericire!!!

Am vazut ce de progrese au facut boboceii pe aici....ce repede trece timpul..

Noi am fost ocupati in ultimul timp si nu am mai reusit sa intru pe forum. Am vazut blogul...excelenta idee.

Matei s-a hotarat sa renunte la tzitzi. Nu a mai vrut de pe 8 februarie. Cu vreo cateva saptamani inainte era asaaa....o zi da una nu...doua nu una da, etc...pana cand ...gata. A fost foarte bine si pentru mine si pentru el. Trecere lina.

In rest suntem bine. Am fost plecati in vacanta 2 saptamani si a avut muci...dar doar atat, fara febra, fara alte complicatii...au trecut cu bulinute homeopate f bine si repede.

Daca va era dor de noi...avem poze noi.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neataaaaaaa!!!!!

anamona Thea este o draguta si o isteata!!

nerantula ma bucur enorm ca totul e ok cu samburica. Si eu tot cu fustita votez!!! Nu mai e mult si te lasa si greturile, vine primavara si o sa ai din nou chef de viata si plimbari cu Gruia!!!

lavida Eliza este ffff receptiva!!! Imi place mult cu cata promptitudine raspunde si ce clar spune!!! Pup desteptatica!!!

claudinna Razvan e ca de obicei, BESTIAL!!! Esti o super mamica ca te ocupi asa mult de el!! Si........AI SLABIT ENORM!!!!! ARATI SUPER!!!!

andy.p, nikolici

AlexaM bine ati revenit din vacanta!! Ma bucur mult ca renuntarea la tzitzi a venit de la Matei si a fost liiiina!!! baiatul mare!!! N-am apucat sa vad pozele, dar dupa ce papa daria, ma bag la vizionat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Azi am avut trezirea la 6 ....insa de data asta l-am luat imediat langa mine si m-am rugat sa adoarma. Si a adormit premiera de premiera Am dormit pana la 9

Aseara a alunecat David in baie si a dat cu capul de gresie A facut un mareee cucui Traiasca arnica, e deja trecut acum....
Am ars si mancarea aseara, m-am certat si cu sotul.....mi s-a oprit si curentul si eram cu o clienta bine ca a revenit imediat ca era tare misto sa o trimit cu o mana facuta si una nu

Lavida e superba Eliza Ce frumos spune ea acolo tot ce ii ceri

Alexa Bine ati revenit din vacanta. O sa ma bag si la poze imediat

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lavida ce isteatza e Eliza!!!Btavoo

Clau vazut Razvanel ,stie din ce in ce mai multe si e si harnicutz...felicitari tie in primul rand si apoi si lui ptr receptivitate

Nerantula daca tot se voteaza..zic si eu ca e fustitza

Alexa bine-ati revenit.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza! Ieri am fost in Herastrau cu Teo si tati, ce fain a fost... (sa va spun un secret? Luni dimineata in parc... nu e nimeni... .. doar noi, soarele si vantul...)

Desi am doi copii nu stiu ce sa va spun despre independenta. Amandoi stau foarte bine cu tati, sau cu bunicii, cu conditia sa nu fiu acasa.
Daca sunt, ma exploateaza la maxim... sau mai bine zis nervii mei...
Indiferent cati adulti stau cu ei, cate televizoare, jucarii, activitati, ei vor sta atarnati amandoi de gard si vor plange, de-odata sau pe rand, dupa mine.
Pai asta-i independenta??!!
Am fost cu fiecare din ei in diverse locuri, dar nu cred ca ma pot pronunta ref. la a-i lasa singuri de tot in locurile acelea.
S-au comportat exemplar amandoi, s-au jucat, s-au distrat, au explorat.
Dar au stiut ca sunt eu acolo, si din cand in cand au si verificat asta. La gradinita, ca tot incepem intr-o luna maxim... nu va fi asa. Eu nu voi fi acolo, de verificat pentru ei. Sa vedem...
Ramane de vazut daca vor accepta sa fie consolati de altcineva. Eu cel putin la asta ma astept, daca un copil plange la gradinita/cresa, cineva se va ocupa de el, ii va distrage atentia, ii va explica frumos ca, desi nu sunt eu acolo, nu inseamna ca sunt singuri.
Daca nu se intampla asta, schimbam gradinita... Nu cred ca cineva o sa-i lase sa urle fara sa ii consoleze...
Cel putin cu ai mei nu mi-e teama... Radu plange atat de tare ca trebuie sa fii surd ca sa nu te duci la el sa-l alini si sa-l opresti din urlat, iar Teo intr-o situatie de "test gradinita" ,accidentala ce-i drept, a plans pana a vomat. Nu s-au priceput sa-l consoleze si am renuntat la idee pe moment.
Nu pot sa va zic cum m-am simtit atunci, cu Teo. Si cat de frica mi-e sa nu se repete incidentul. Dar trebuie sa incercam inca odata macar, altfel renunt la serviciu si raman acasa cu ei.
Si atunci cam adio gradinite sau scoli private, facultate in strainatate si alte "vise taica" ce mai aveam eu...
In fine, imi tot repet ca totul va merge bine

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

claudina mai cat vorbeste Razvanel ma uimeste de fiecare data Si tu arati tare bine

Alexa ce poze frumoase aveti Se vede ca v-ati plimbat si distrat pupici roscovanului si tie

Nocom ce haios e clipul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput