Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza,

anamona, hunii au fost independenti de mici. e drept ca-s doi, si poate de-asta, dar mai mereu se joaca singurei, de multe ori se retrag la ei in camera eu fiind in sufragerie sau bucatarie... ma pot duce la baie sau sa duc gunoiul fara sa planga dupa mine, stau si cu bunicii in we cand mergem la cumparaturi si e totul ok.
asta nu inseamna ca ii pot lasa nesupravegheati, se pot rani usor, mai ales la mine ca e bataie pe jucarii mai mereu...
aici e problema mea mare, a sigurantei la cresa. mai ales cand ii vor scoate afara si vor incepe sa misune toti prin curtea aia mare... cat priveste numarul educatoarelor, cred ca nici macar la o cresa privata nu e asa, tot vreo 2-3 educatoare sunt, la vreo 5-10 copii.
stiu cazuri in care daca un copil plange neconsolat la cresa, e o educatoare sau o ingrijitoare care il tine in brate si se ocupa exclusiv de el, macar intr-o prima faza, pana ii trece of-ul... deci se poate.

alexa, ce mare s-a facut Matei!! sunteti niste frumosi cu totii, ma bucur ca ai mai intrat, imi era dor de voi!!

am vazut si pe Eliza si pe Razvanel, ce copii isteti!!

babytza, imi pare rau de cucui si de seara ta aiurea, sper sa fie mai bine azi!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Eu m-am trezit Andrei inca doarme de aseara de la 23.
De abia astept sa se trezeasca sa vad filmuletele cu sonor.
Am vazut ca vb de acomodare la cresa eu nu mai zic nimic despre subiect ca stiu ce am acasaAndrei se va acomoda tare greu chiar daca sunt copii acolo.Am vazut asta si sambata cand am fost la ziua unui copilas de 1 an erau vreo 6-7 copii acolo cu varsta pana in 3 ani.Andrei al meu a stat cu mine si a mers la jucarii cu ei numai daca m-am dus si eu.Am incercat sa il las singur acolo dar venea iar la mine.Asa face si in parc eu sunt copilul lui preferat

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

eu incep sa pun pe blog poezii si cantecele. ma gandesc si la ceva activitati, sa vedem daca reusesc cand dorm hunii.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am sunat la cresa, ma duc intr-o ora sa o vizitez.
Legat de inscriere mi-au spus momentan capacitate full, doar in septembrie in functie de ce locuri se elibereaza de copilasii care pleaca la gradi.
Acum, cineva mi-a spus sa ma duc cu ceva dupa mine (plocon) pt un loc cat mai in fata listei.
Cu ce sa ma duc dupa mine, ca urasc treaba asta cu spagile de mor, imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa o aibe cei care primesc astfel de bunuri...

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Am sunat la cresa, ma duc intr-o ora sa o vizitez.
Legat de inscriere mi-au spus momentan capacitate full, doar in septembrie in functie de ce locuri se elibereaza de copilasii care pleaca la gradi.
Acum, cineva mi-a spus sa ma duc cu ceva dupa mine (plocon) pt un loc cat mai in fata listei.
Cu ce sa ma duc dupa mine, ca urasc treaba asta cu spagile de mor, imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa o aibe cei care primesc astfel de bunuri...

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

mie mi-e sila de lipsa lor de rusine, dar ma rog...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya nu te mai gandi asa, ca nu face nimik fara tine langa el sau ca se va acomoda greu. Asa face cand e cu tine pentru ca tu esti universul lui acum si ii oferi siguranta. Cand va merge la gradi sau la cresa si tu nu vei fi alaturi de el, se va comporta cu totul altfel. Stiu asta cu siguranta, am vazut la multi copilasi treaba asta. Vei fi uimita cat de usor se acomodeaza uneori si cat de sociabili sunt cand nu sunt parintii in jur. Se transforma
La noi la gradi erau doua educatoare si doua ingrijitoare la fiecare grupa (cu 25 copii). A fost totul ok. Ingrijitoarele sunt cele care se ocupa de copii cu schimbatul , cu papatul cuspalatul. Educatoarele se ocupa de restul activitatilor gen jucat, cantat, pictat si altele

Niko tin pumnii sa gasesti loc

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

niko, tin pumnii sa fie bine, sa ne spui cum a decurs intalnirea.
nu stiu daca e cazul sa te duci cu ceva pentru un loc mai in fata... crezi ca o sa te tina directoarea minte pana in septembrie ca tu ai venit o data si i-ai dus ceva? si ce garantie ai, ca daca-i dai ceva, o sa gasesti loc?
eu zic sa mergi sa vorbesti si sa fii cat mai convingatoare, si sa mai mergi o data luna viitoare, si apoi inca peste o luna. asa, daca o sa vada ca esti insistenta, zic eu ca ai mai multe sanse si poate chiar se elibereaza un loc intre timp - eu asa imi propusesem sa fac. e aiurea sa vii cu plocon direct, nici ei nu au incredere, chiar daca-s pe luate, ca tu esti ok si nu vii pe acolo cu camera ascunsa... se feresc si ei f tare. eu stiu, poate la a doua sau la a treia intalnire, dupa ce te-a mai vazut pe acolo, sa te duci cu ceva.
acum poate doar un buchet de flori, o zambiluta ca tot a venit primavara, asa doar, ca esti tu draguta si-ti face tie placere, nu pentru altceva.
parerea mea.

oricum, mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi la partea cu cantecele si poezii te pot ajuta si eu..numa sa am timp

Nikolici si eu zic la fel:sa nu duci nimik...banuiesc ca deja esti acolo,asteptam vesti.

Dya sa-ti spun cum era Andy:cam la fel ca Andrei al tau,daca ma vedea in preajma lui facea un circ de nu-i adevarat.Ii placeau copii..cand l-am dus prima zi la gradi,nici nu s-a uitat la mine si a fugit in grupa.N-am avut treaba cu el,decat dupa vreo 2 saptamani si atunci o singura zi ,a plans cand l-am lasat si atat.
La fel face si Alexia...maica-mea zice ca dupa ce plec,maraie un pic si apoi gata.
Crede-ma ca mai tare suferim noi ca ei.

Babytza imi pare rau ptr cucui

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Dau si eu o de dupa amiaza,asa!
M-am delectat si eu cu poze si filmulete! Doamne,ce au crescut boboceii!S-au facut mari si isteti!
F. BINE E DUSMANUL LUI BINE!!! Asta e pentru mine,sa-mi intre in cap! Nu eram eu multumita ca,folosind Avene Trixerra, DA era aproape insesizabila si am luat Exomega si in 3 saptamani s-a inrautatit. Am luat apoi toata gama SebaMed si de la prima folosire i-au aparut alte bubite!Acum nu-i mai dau cu nimic o perioada si apoi vom reveni la Avene.

Independenta hmmm, Lucas e tare independent. Acasa,de multe ori, se duce in camera lui si inchide usa dupa el si se joaca singur CAnd bag capul pe usa,ma cearta si vine si-mi inchide usa in nas! La nani,vrea cu tati,cand e acasa. Cand vin copii in vizita,nici nu ma mai vede!Bine,are si f multe momente cand vrea numai in brate sau ma trage de mana sa ma joc cu el. Si,peste noapte, nu ma accepta decat pe mine!
Am fost ieri la control ORL(totul bine) si acolo e un acvariu si stateau mai multi copii pe scaunele si se uitau la pesti...Lucas m-a abandonat pe loc,si-a tras un scaunel si vorbea cu ceilalti copii,nici macar nu se uita sa vada daca mai sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Duamna Nocom, pai cand dumneavoastra intrebati de ora la care se difuzeaza Grey's anatomy filmul era deja pe sfarsite.
Eu ma uit la el pe filmeonline.org ca imi place ca nu trebuie sa downloadez nimic.Dar am impresia ca nu au decat pana la sezonul 5...eu oricum il vad de la inceput ca am pierdut multe episoade.

Claudinna, foarte frumos ce ai pus pe blog!Dar crezi ca te rog prea mult daca ai pune si un link la cantecele?Am vazut ca pe trilulilu se gasesc multe cantece de copii.Ar fi frumos daca ar fi versurile puse de tine si cantecelele cu link ca sa stiu si eu linia melodica..nu ca as fi cine stie ce melomana

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput