Bobocei de sept-oct 2008 (261)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
oana, dap, e ok sa avem mai multe info si despre cresa, dar eu in momentul de fata nu stiu ce sa pun
. inca n-am discutat cu educatoarele, inca nu i-am dus pe huni sa vad clar ce si cum... in afara de detalii tehnice gen costuri de ex, nu prea ar fi... dar pot face asta intr-o luna-doua, sa am si feedback-ul hunilor.
cantecul cu Magarusul e din Cutiuta Muzicala, noi il ascultam zilnic, printre altele, e tare fain!
nushule

, sper sa scapi cat mai repede de simptomele neplacute!
da, noi jucam fotbal de mult timp, mai mult cu Robi, Edi nu e fan inrait, dar Robi... azi si-a dat sufletul prin parc dupa minge. sigur, pana a descoperit baltile. facea in asa fel incat mingea sa ajunga in balta ca sa poata suta de acolo sa imprastie si apa...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Si cred ca fiecare copil isi dezvolta aceasta independenta daca parintii nu-l constrang in vreun fel, prin temerile specifice varstei. |
nu am inteles foarte bine ce vrei sa spui, poti sa explici mai pe larg cum poate fi un copil constrans si care sunt temerile?
piolica spune:
ca tot va povesteam de activitati, astazi, pe linga cursa de triciclete au avut si niste jocuri motrice (cu ridicat de minute, picioruse, mers ca ursul ai altele, cred ca erau super haiosi toti cum incercau ei sa imite pe educatoare) + cintecele si povesti, dupa care o super activitate pt Elsa, jucatul cu papusi-bebelusi. Cind am ajuns, era cu un bebe in brate + un biberon. Era super incintata. Aveau pina si cadita pt papusi bebelusi, olite, biberoane, pampers, hainute, era o nebunie. Copiii erau in extaz.
Elsa are si ea un bebe acasa, insa acolo erau multi bebe din astia + multe, multe accesorii, ceea ce nu cred ca-i voi lua eu vreodata acasa (adica atit de multe).
Fetitele voastre sint si ele asa de incintate de papusile astea bebe?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
nu am inteles foarte bine ce vrei sa spui, poti sa explici mai pe larg cum poate fi un copil constrans si care sunt temerile? |
Ma refeream la temerile adultului de a-si lasa singur copilul sa capete independenta.Stai linistita nu era nimeni dat exemplu in propozitie!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Oana, eu as scrie in blog despre crese, dar nu stiu ce, ca vad ca sistemul de aici nu prea se pupa cu cel din Ro...asa ca nu stiu la ce ar folosi sa ramina pt mai tirziu.
O sa scriu despre altceva, asta e sigur. Nu va las numai pe voi:) Pup
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Nikoliciule probabil banuiesc ca era vb de mine Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Da da da si de sistemul cu cafelutze
Ai perfecta dreptate cu cresele si cu nu lasatul parintilor, insa poate sa zicem si din punct de vedere medical sa nu aduca crocobauri.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Am tras o super sperietura mai devreme, mi am citit analizele pe net si am vazut cu stupoare ca este incercuit la markeri virali RUBEOLA!Am panicat rau, noroc ca au un telefon de urgenta si m-au linistit imediat ca cica iseamna ca am anticorpii de rubeola, ca odata am avut si eu rubeola...ce speritura am tras si cu sotul.
dyanira spune:
Nu ma simteam eu vizata stai linistita.
Andrei e asa de sensibilos orice as face eu asta e firea lui parca e o domnisoara.Nu stiu daca v-am zis dar el daca vede pe cineva plangand plange si el cu lacrimi ca un om mare nu cu zgomot.E fff sensibil.
Iar cu sistemul de cafelutze am dreptate ca deh fac parte din sistem nu?Doar ca eu nu beau cafea...
probleme cu hertzu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Sa va mai spun, ca azi a fost pt mine o zi pozitiva negativa.
M-am bucurat tare de soare si am stat mult afara in 2 reprize si zic, hai sa-mi sun soacra ca asa e frumos sa vad ce mai zice sa nu spuna ca nu o mai cautam deloc.
Si ii zic de cresa, a ramas interzisa la telefon si dupa un scurt ragaz imi zice pai cum nu o aduci aici???
Ea visa ca la 2 ani eu o sa o las acolo in alta localiate si noi o sa ne vedem de treaba noastra in continuare ca si cum nu am avea copii, ma rog ea isi facea planuri singura pe care noi nu le stiam.S-a suparat tare!
Acum eu cu ce sunt de vina?Pe bune, ca parinte sa nu-mi doresc copilul aproape?Si cred ca face sedinta cu socru-miu ca nici lu fi-su nu i-au raspuns la telefon.
Eu am incercat cat am putut de frumos sa-i explic ca e mai bine pentru ea in colectivitate si nu ca ea munceste foarte mult de dimi pana seara si ca nu ar putea sa aiba grija si de ea...dar cred ca oricum as fi dat-o nu era raspunsul cautat in favoarea ei.