Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici hai ca suna bine cresa.Acum cu lasatul sa stai cu ea de acomodare banuiam ca nu vor ca asta e politica inca in Romanica a ramas inca mentalitatea comunista si vrei sa iti zic si de ce e asa ca eu iti zic oarecum din interiorul sistemului: da de ce sa stea parintii aici pe capu nostru si sa ne spioneze nu mai putem bea si noi o cafeluta linistite ca aia tot cu ochii pe noi.
Piolica e tare ok ce povestesti tu acolo cu cresa dar noah e alta tara, alt sistem, alta mentalitate si in definitiv si alti bani.
Babytza , Laura multumesc pt incurajari.Sper sa fie asa desi mi-e tare frica ca nu va fi.Andrei e de cateva zile intr-o perioada si mai proasta cred ca a revenit anxietatea de separare nu mai sta nici cu ,,bua" azi a venit ca de obicei la noi si nu a vrut deloc sa interactioneze cu ea desi pana acum statea cu ea chiar si daca plecam juma de ora -1 ora.Off Offf mai mai ce ma fac eu cu elSeamana perfect cu sora mea mai mica cu 10 ani ca mine mi-o aduc aminte perfect andrei are acelasi comportament ca ea.
Babytza i-a trecut cucuiu lui Davidutu?Si Andrei a cazut pe gresie acu 2 ser insa ca norocu nu a facut nici un cucui.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

saptamina trecuta mi s-a facut dor de mamici norocoase de 2008 si am citit putin pe acolo, pina am dat de un post care m-a intristat fff tare, cel al lui Dephinas. Mai stiti ceva de ea?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

claudina am un tub cu gel de la urgo, unul crema de la plafar -produs natural TIS farmaceutic-(cu asta am dat aseara , a fost primul care mi-a picat in mana) si inca un tub crema din anglia.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ne-am intors si noi de afara, de-asta am disparut ca magaru'-n ceata mai devreme. a fost super, 2 ore am stat si am jucat fotbal cu baietii mei!!! Robi s-a ales cu o mica-mica julitura in frunte, a vrut sa muste din asfalt, a trecut de tot pana am ajuns acasa.

bitza, imi pare rau ca a revenit DA. ti-am spus ca nici la noi Exomega nu a functionat. Am cumparat ieri si eu Trixera, le-am dat deja cu ea si e ok, nicio reactie adversa. Am cumparat si Sebamed sampon si gel dus, ma cam sperie ce spui tu acolo, vedem daca functioneaza la noi. Daca nu, vezi ca zicea Musette ca tot de la Avene Trixera exista un lapte/gel de dus, ceva de genul asta, care se pune in apa de baie si-l poti folosi in loc de gel de dus. Eu o sa incerc, daca nu merge cu Sebamed. Va pup tare, sper sa fie totul bine pana la urma si la voi!

pio, suna minunat de-a dreptul, ce spui tu acolo. te felicit pentru alegerea facuta!

niko, ma bucur ca a mers ok intalnirea, nu e rau ce spui tu acolo. eu zic sa treci mai des pe acolo, mai des de inceputul verii, sigur o sa prinzi un loc mai devreme, eu asa zic.

iepurila, hai mami, ca nu e asa negru totul... zici bine, mai multa incredere in tine si in copilul tau! asa nu-mi place cand se baga familionul in discutie, eu le dau la toti cu flit!
si inca un camp de , nu stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez, decat ca vine primavara si poate o sa fie mai bine, ca tonus, ma refer.... si poate incerci sa dormi ziua, eu asa fac, si e mai bine o idee. de la oboseala pleaca totul. of, te pup.

dya

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

fetele, nu pot pune o melodie, audio, direct pe blog? asa cum poti pune un filmulet, as putea si o melodie, nu? pentru sectiunea 'Cantece' ma refer... ramo?

edit: am gasit cum sa pun melodia, de pe trilulilu, astfel incat sa poata fi ascultata direct de pe blog.
oana, am pus link pentru 'La oglinda'. Incerc sa gasesc si pentru celelalte.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lumi toate siturile care au video display au un link "embed", pe care il poti copia in postare acolo unde rvei sa apara filmuletul. Dar vad ca gasisi deja.

Am fost si noi pe-afara in parculet la capul gol (ca si ieri) si am papat apoi juma de castronel de ciorba si juma de borcanas pasta ham. Asa da! Acum se uita madame la tom&jerry si nu vrea tzatza adormitoare. Ma gandesc sa n-o mai culc deloc pana la 8, la 7 sa-i fac baie. Nu e asa mare bai ca de-abia la 11 s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nicole e posibil ca si din motive asa-zis igienice sa nu ne lase sa stam cu copiii inauntru. Eu ma gandesc sa cotizez cu ceva totusi si poate ma lasa in primele 3-4 zile.

Mergi la inceput

ramo, merci, am gasit, dap.

am reusit sa pun la 3 din cele 5 cantece, inclusiv la 'Magarusul', postat de Clau, e fain tare si noi il cantam/ascultam, e din Cutiuta Muzicala. Da' n-o gasesc pe Pisicuta, fi-rar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

n-am dezertatsunt si eu pe aici dar la fel ca nerantula sunt o placinta,o leguma nu-s buna de nimic,greturile m-au daramat! cu toate astea insist sa mananc cate ceva chiar daca greu dar intra,apoi simt toata hrana ca pe un bolovan in stomactoata ziua

nerantula ieri am luat prune uscate in disperarea mea ca nush ce naiba sa mai mananc sa "intre" si vreau sa zic ca dupa 1 pruna m-am simtit mult mai bine mii-a trecut senzatia de bolovan din stomac si automat si greata...mi-am propus sa mananc cate o pruna/zicat mi-o merge ca zeama de varza a "expirat" demult

la fel ma strofoc sa ii fac fata lui david si sa nu-l privez de nimic inclusiv de iesirile afara mai ales cu soarele asta.si asa rau cum imi e il scot zilnic in parc,la plimbari luminita sarumana de idee maine jucam si noi fotbal,treaba cu neuronu e f clara mie nu mi-ar fi trecut prin cap

asa

in primul rand multumesc din suflet pt blog si pt ca postati retete pe el,pt mine e mana cereascca

oana sarumana pt ideea cu pateul ,musai sa-i fac si eu lui david sper sa avem succes

si....

cam gata!am uitat tot ce am cititsi ce vroiam sa zic

mai intru pe seara dupa ce adoarme copilul

de David si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Foarte frumoase cantecelele puse .
De ala cu magarusul nici nu stiam.Il ascultam acum a 15 oara...ca e si scurt.

Ma bucur ca se implica mai multa lume
Lumi..deschide si o categorie de crese....info despre unde, ce conditii, activitati, curte, preturi..d'astea.E valabil si pentru Vio sau Nikolici sau oricine e in tema.Sa gasim acolo recomandari si da/nu...

Nusha, ai cele mai importante simptome de sarcina:greata si memorie scurta

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput