Bobocei de sept-oct 2008 (261)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tzitziri mi-as dori din tot sufletul sa-i putem oferi tot ce este mai bun Karinei, insa financiar am fi chiar pe muchie.Ne uitam cum se duc banii pe te miri ce.Eu nu am certitudinea ca voi mai avea un job sigur in viitor, lucrurile in domeniul meu se vor robotiza, ca sa ma exprim asa, si asta din cauza tehnologiilor inalte.
Mai nou se gandesc sa nu mai foloseasca piloti pe avioane, te doare mintea.
Asa ca, ma gandesc ca si eu am crescut intr-o institutie de stat ca nu-i dracu atat de negru daca si copilul, copiii mei vor urma acelasi curs.Poate totusi castig la LOTO PRONO!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

da, are dreptate Oana! acum te mai gindesti si la cit platesti.

dar daca e sa ma gindesc cit platim noi, nu se pupa deloc (daca e sa privesc strict cit scot eu din buzunar, ca oricum cresa primeste tariful maxim pe ora). haideti sa va spun.
Elsa e la o cresa privata, e facuta de catre firma unde lucreaza sotul meu, insa o parte din cost e rambursat de catre asigurarile sociale, chiar daca e o cresa privata. Aici depinde de ce venituri ai, iar, cum noi am ajuns in noiembrie 2008 in franta, veniturile noastre 'anuale' in 2008 au fost de o luna jumate aici, asa ca sintem considerati la limita saraciei, drept urmare noi platim mai nimic, insa cresa primeste tot, diferenta e platita de catre asigurarile sociale. Insa situatia se va schimba la anu', cind se va calcula pe veniturile din 2009! :( dar pina atunci profitam

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Oana, va pot spune cit dau la cresa, 0.37 euro / ora (v-am spus mai devreme de ce, ca la noi veniturile pe 12 luni au foste cele de pe 1 luna jumate), in conditiile in care tariful maxim e in jur de 2.80 euro / ora in orasul in care sintem noi. Cred ca in 2011 o sa ajungem aproape de tarif maxim, din cauza veniturilor din 2009.

Cind am inscris-o pe Elsa la cresa habar nu aveam cit o sa platim, ne gindeam ca o sa fie cam 3 euro / ora, ca nu stiam ca acea o luna juma de venituri in Franta se va considera venit anual. Am avut mareeee noroc. De fapt am avut mare noroc sa gasim cresa / locul, daca nu era cresa facuta de firma unde lucreaza sotul, nici acum nu am fi avut un loc la cresa, aici se fac inscrierile de cind ramai gravida...
Elsa inca e la ora, nici acum nu am facut contract fix, directoarea e super! Mi-a zis ca daca-mi gasesc un loc de munca o sa vada cum face sa o ia pe Elsa mai mult.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

O Doamne

Nikolici-ule, zau ca nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca nu ati vrea sa ii oferiti ce e mai bun lui K.
Nu stiu ce a iesit din ce am zis...eu ziceam ca sincer mi se pare ok.Adica faptul ca nu au grupuri mici de copii la o educatoare se poate justifica si de costul mic.
Evident ca toate am crescut la crese/gradinite de stat si uita-te la noi acum!
Incercam doar sa inteleg de ce nu au educatoare si grupuri asa de mari de copii....dar mie imi suna bine si fara comparatie musai cu costurile.Ca iesi bine si ca pret e o bila alba...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tzitziri nici un gand nu am avut ca ai fi vrut sa zici ceva nasol.Asta este in sufletul meu de cateva luni bune.As vrea sa-i pot oferi tot ce este mai bun, as vrea sa poata merge la cele mai bune institutii ...din pacate asta e viata.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

offf ce subiect delicat cresa asta. si noi am fost sa vedem o cresa de stat in cartier, tot in ideea de a incepe acomodarea cu Elena undeva in aprilie -mai. D-na directoare avea un protocol, asa ca am discutat in usa biroului, ce mi-am mai amintit pe moment, ramanand cu multe intrebari neadresate.
durerea mea e alta insa- mi-a sarit tot familionul in cap. Sa nu cumva sa facem greseala vietii noastre. Ca Elena a mers fff bine pana acum si ca vom striva totul. Ca sistemul imunitar e acum in formare. ca acum se pun bazele....ca.....ca....
ce sa spun, stai si te intrebi daca faci bine, nu? ca vorba lu' Nikoliciu vreau ce e mai bine pt puiul meu....

si uite asa..... stau si intorc pe toate partile. Dar tare bine imi prind discutiile voastre si increderea pe care o emana acestea. poate ca ar trebui sa am mai multa incredere in Elena, in deciziile mele, in oamenii din jur.....

Mergi la inceput

capitolul independenta: greu de apreciat. Are zile cand nu se desprinde de mine, cand e maraita rau si vrea aproape numai in brate. Are zile cand e asa de bine dispusa si are chef de joaca. Dar si atunci trebuie sa se joace cineva cu ea. Nu se joaca singurica decat foarte rar si foarte putin.

Si da, daca sunt eu in casa trebuie sa ma implice in activitatile ei. Daca nu sunt acasa sta bine mersi (foarte cuminte, si cooperanta) si cu bunica si cu tati.

Mergi la inceput

capitolul din ale noastre de zi cu zi si de noapte cu noapte: sunt capiata, undeva la capatul puterilor. Lumi, zau esti de apreciat. Nu stiu cum te descurci cu 2. Asa ca te rog din suflet sa nu te mai subapreciezi nici o secunda.

Deci: zile multe maraite, plictisite, cand nu-i convine aproape nimic. Nopti agitate, cu treziri, cu luat in pat, cu leganat si incercari de alinare.Inclin sa cred ca ma si simte. Si imi fac mea culpa si imi propun, de maine voi fi mai increzatoare, mai vesela, mai....Dar uite ca nu imi iese. Sau imi iese pe termen limitat. Din ce in ce mai limitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu am pierdut aseara ultimile episoade din Grays si le-am descarcat sa le vad acum, ca tot doarme piciul....ce final Ma bag sa il vad pe primul din seria 6...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

piolica, minunat ce zici tu acolo si ma bucur mult ca Elsa s-a adaptat asha de frumos!!

andy_galro, te asteptam si pe tine sa ne mai spui despre Andrei!

Oana, la cele pe care le-am pus eu, in masura in care gasesc si linia melodica, o pun! daca nu gasesc, le cant eu

trebuie sa ma adun si sa scriu si cateva jocuri dar mi se pare ca nu le pot scrie delok bine...o sa-mi fac curaj!

adevarul este ca Razvan este un copil destul de cuminte si isi gaseste de joaca din te miri ce...adica prea mari eforturi nu fac si e indispus doar cand are febra, sau il doare ceva...nici macar cand e obosit nu e marait...
daca-i cant ceva si-l las si pe el sa contribuie...e cel mai fericit! se uita in gura mea de parca cine stie ce i-as spune...

babytza, imi pare rau pt David! cum mai e??
ce produs cu arnica ai tu? eu am o emulsie...mi s-a aprut buna, insa i-a trecut in cateva zile...

Mergi la inceput