*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)
Raspunsuri - Pagina 9
VALENTINA C spune:
Ma duc sa calc niste gramezi de haine ale copiilor....

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
luny spune:
zozeeee

te manca![]()

vali pe rand
:Mufa nu a afacut exudat, dar nici nu cred ca era cazul, ca la el nu in gat era problema, ci la plamani.. i-am facut doar radiografie in spital.Si Mufa vrea cateodata peste noi, care o fi, cu diverse treburi, la baie
..nu-l las intentionat, dar deschide singur usa si intra, si ce sa fac, ca n-o sa sar de pe wc sau din cada sa-l scot afara
.. sper sa ajungem sa ne intelegem din vorbe in curand, deocamdata..asta e. Mateiul meu a avut si el o luuunga perioada cand nu statea in cada in fund, nici cu politia!.. dar i-a trecut si e 'mixta' treaba acum![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Anca, pneumococul era in nas, dar e responsabil de aparitia pneumoniei, chiar daca aparent nu e nicio legatura... Mersi de raspunsuri...
Valentina cu
( 5.02.2010);
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Anca, pneumococul era in nas, dar e responsabil de aparitia pneumoniei, chiar daca aparent nu e nicio legatura... Mersi de raspunsuri... ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
la Muffy, ma gandesc ca daca s-a rezolvat cu tratamentul din spital si apoi inca 5 zile acasa, nu a fost si pneumococ sau altceva..adica daca era, probabil ca apareau ceva simptome?. cum iti dai seama de el?.. aia nu au zis nimic de exudat.. si nici Stanciu..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
misha71 spune:
luny uite pe asta il folosesc eu. E cu Lenor. Mai exista si M-zim5 si alte natzii. Pe acelea nu le-am incercat.
Valen 1. nu il tin pe linga mine cind fac dus sau ma duc la toaleta (si probabil copilul e contrariat de ce el nu are voie, dar noi stam intotdeauna linga el, in aceleasi conditii
)
2. Incepe sa aiba tentative din astea. Inainte sttea numai in fund, acum nu mai vrea decit rar si asta la inceputul baitei, dupa care se plictiseste si incepe joaca cu robinetul, dusul, jucarii, etc...din picioare
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
aliceionescu spune:
Va pupez!
Zi frumoasa, am stat afara cu Thea pana a obosit de tot. Acum doarme, am si eu pauza de cafea.
Cata, buuuna cafeaua cu frisca, merci!
Ai dormit cu Ili, in final, sau ai convins-o sa doarma singura?
Zoze, abia astept sa-ti dau sfaturi de crescut fete![]()
, am eu asa...un feeling. Ai incurcat-o!
Mihutz, bravo Andrei ca a renuntat la suzy!!!
Abia astept si eu ziua aia, desi la noi cred ca mai e cale lunga pana acolo. Un semn de renuntare am si eu, a rupt de atata ros o suzeta mult-iubita, numita "tuzeta Timmy" si, pt ca a refuzat alta suzeta, o noapte a dormit cu "tuzeta" asta nu in gurita, ci in pilota...Apoi a acceptat alta. Am zis ca dupa ce o va rupe si pe asta si pe geamana ei (sunt 2, numite "Paula", ca au vaci pe ele), altele nu-i mai ofer. Sa speram ca asa va fi. 
Nu-mi mai ia bold-ul...
Luny, Persilul nu-mi place nici mie, niciuna din variante -lichid sau solid-, dar sunt multumita de Ariel, exista si varianta pt haine colorate. Nu stiu de ce, dar detergentii lichizi mie mi se par mai slabi si mai putin retabili decat ceilalti...
Bubu, am facut atunci negresa de post, a avut maaaare succes, multumesc mult de tot!
Ramo, imi pare rau ca ti-ai virusat calc...Sper sa se rez. repede. Andru cum mai este?
Nicol, e bine ochiul Antoniei?
Simo, offff, ce rau imi pare ca Sam e gelos!! Cred ca Thea exact la fel ar face, dc m-ar vedea ocupata cu un alt bb...
Olgu, ce mai face Sof, cum mai abordati "teribilii"?
Noi suntem de ceva saptamani bune la "Thea sindula" si "Face/ cetece/ uca/deface etc Thea". Numai si numai ea....
Stela, ce face Tea? Cum mai este? Parca n-am mai citit nimic de voi, sa fi sarit ceva? Sper ca sunteti bine!
Ariel, ce-am mai ras de "multe rate, numai rate, multe mac, numai mac":)))))))))))) Thea are o problema cu pluralul, scoate niste cuvinte, mereu ma face sa rad.
Miha, cred ca iti reprosezi prea multe...
Kya, mai e Sanzi "Fetita care l-a luat pe Nu in brate"?
Mimo, cred ca a fost tare bine de voi ca ati sarbatorit Dudellul in cerc restrans! F faine cadouri a primit!!

Nico, ce bunatati mai faci?
Deocamdata atat, ca am obosit de atata tastat. Plus ca am de facut o traducere...
Paaaa!
VALENTINA C spune:
Anca, cica poti fi si purtator sanatos, dar la o imunitate scazuta, apare pneumonia... mai multe nu stiu si nu vreau sa stiu...![]()
Am terminat de calcat si acum urmaresc cu sufletul la gura congresul PSD. Ce mi-ar placea sa iasa Ponta...
Valentina cu
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Alice, daca tot esti pe aci, spune-mi si mie daca Thea se "prosteste " cand vorbeste... Matei are momente cand inlocuieste sunetele pe care le pronunta bine de obicei cu altele...De ex: tapi= tati; mati = mami, etc...
Valentina cu
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Salut.
Alice, bine ai revenit! Eu stii, fac bunatati rar, azi am facut papanasi dulci fierti, din-aia cu branza de vaci. Matei nu a vrut, Stefan a mancat putin, dar sotul, cumnatul si eu ne-am lins degetele! Pup independenta!
Vali, Matei a avut pneumoccoc in nas. Si nu stiu daca are sau nu acum. Atunci a primit Augmentin fiindca ii curgea nasul deja de 10 zile (sper ca imi amintesc bine) si fiindca i-a mers bine nu i-am repetat analizele din nas. In gat nu avea nimic. Dar culmea, niciunul dintre noi, ceilalti nu am avut lighioana asta in nas vreodata, si pana sa ne facem analizele nu am stiut ca suntem/eram purtatori de Stafilococ Auriu toti, de care am scapat cu un unguent cu antibiotic). Eu banuiesc ca a luat-o de la altcineva (soacra, prieteni...). Si a mai avut si Stafilococ auriu, caruia i-am dat in cap cu un unguent cu antibiotic, imi scapa denumirea acum (oricum, nu se gaseste in Ro). Sanatate si sa ii treaca repede-repede!
Sa aveti o sambata frumoasa. Noi am vrea sa mergem la muzeu, sa vedem daca avem timp cu puturosii astia (doar Stefan si eu suntem treji). Muzeul Tehnic sau cel Militar. Daca nu, maine.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
Olgutzika spune:
Hello!
Am fost afara ( am comandat si tortul, am scapat de grija ), si atat a mers Sof de mult, ca a adormit in masina, a ramas lemn pana in casa si inca 2 ore dupa aia. Dupa ce a facut ochi, a ras un castron cu ciorba, plin ochi, in 10 minute, acum e nemiscata in scaun, cu ochii la desene.
Zoze,
!!!! Felicitari!!! Si pe 26 sa sarbatoriti de doua ori 
Luny, eu folosesc Ariel pentru rufe colorate pentru rufe colorate
, si d-ala pentru rufe albe, pentru rufe albe
.
Giani, pune pozicile pe Picassa, pliiiiiz?
Nu mai pot sa stau, si-a revenit copilul meu si ma vrea
. Va
!