*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Alice, daca tot esti pe aci, spune-mi si mie daca Thea se "prosteste " cand vorbeste... Matei are momente cand inlocuieste sunetele pe care le pronunta bine de obicei cu altele...De ex: tapi= tati; mati = mami, etc... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
dap, si Mufa are momente d-astea, poceste tot ce stie cand il apuca, pe genul 'variatiuni pe tema...'
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Nico, si noi ne-am facut exudatele, sa vedem rezultatul marti...
Cum e vremea la voi? La fel de frumoasa ca aici? daca e asa, chiar ca merita sa mergeti sa vizitati ceva... ![]()
Am mai pus poze...![]()
http://family.webshots.com/photo/2946648950103382524feFyyf
Nicoleta spune:
Zozeliciu, sa fie bine si data viitoare, sa apara "pulsatorul" si sa te linistesti.
Olgutza, tort
!
Bubule, reteta ta de papanasi am facut-o, numai ca branza de vaci era cam uscata si am mai pus un ou, am facut dublul retetei de pe Bucataras. Multumesc
.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
Nicoleta spune:
Vali nu, este mohorat, a si plouat putin. De multa vreme nu am vazut soarele pe aici, dar este specific zonei. Insa primavara si vara sunt de obicei frumusele
.
Ma duc sa ma uit in agenda sa vad cum se cheama unguentul, daca te intereseaza.
luny spune:
cu detergetii m-am lamurit, mi-am amintit sa a postat candva Sovi un studiu APC, nu ma lasa sa-l pun, cica reclama... iar de detergentii lichizi si eu am auzit ca nu-s asa eficienti ca cei pulbere.. asa ca o sa caut M-Zim 5 color.. sper sa-l si gasesc..
alice, misha, olgu
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Am gasit, Bactroban. Si este special pentru nas (mai este inca un fel, pentru piele), 3g-19 euro. Insa va puteti trata toti din casa cu el, ca se foloseste foarte putin.
aliceionescu spune:
Intre timp, s-a luat curentul...Bine ca apucasem sa trimit mesajul ala, ca dc il pierdeam...
in veci nu mai scriam altul atat de lung!
Vali, deocamdata Thea nu se prosteste cu stalcitul cuvintelor, dar trece prin faza in care ea nu este Thea ci intruchipeaza diferite personaje: este Stefania, Sportacus, Sam, d-na doctor, regina cea rea, etc. Si eu musai trebuie sa-i spun pe numele personajului intruchipat si nu pe numele ei... Si inca ceva: uneori ma minte ca o doare capul sau burtica, sa o tin in brate si sa stau numai cu ea...
Nico, haide, mah, ca dc tu zici ca nu prea faci bunatati, eu ce sa mai zic?!? Papanasi n-am facut niciodata, dar e o idee buna, ca a facut sora-mea o data si imi amintesc ca a halit si Thea cu pofta. Ia sa caut si eu reteta.
Luny, 
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui aliceionescu Inca una si ma duc.. Vali, ce mic-mic e bb si cat de tare seamana cu tati!!!!!! ![]() |
Si-asta tot cu tacsu seamana....

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Am gasit, Bactroban. Si este special pentru nas (mai este inca un fel, pentru piele), 3g-19 euro. Insa va puteti trata toti din casa cu el, ca se foloseste foarte putin. ------------------------------------------------------ ... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea... |
Multumesc
..Daca nu-i trece nici cu antibioticul asta, apelez la el, daca mai am nervii intregi...
.Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);