*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Giani pentru minunatia de fetita!!
Imi pare rau ca ai suferit de pe urma hemoroizilor!
O viata fericita in 4!! Mai da cate-un semn,cand poti!

Intalneala placuta,randunici!

Eu....am fost la eco E de garda un amic si am fost sa ne distram nitel Am vazut un saculet mic,mic in uter(deocamdata gol,ca n-avea cum sa fie altfel),am vazut corpul galben pe ov.stang (la Mih a fost pe cel drept),un col lung de aproape 4cm,cicatricea de la fosta cezariana-normala..Ma mai duc Vineri,de ziua lui Mih,sa vedem si brotacul.Sper sa apara!

Fug sa basculez niste paste!ici!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit din parc, frumos tare afara, dar zapada aia inmuiata.. ne-am intalnit cu tonic si Kya si gastile lor, au stat copii impartiti in toate directiile, abia am apucat sa schimbam 2 vorbe
intrebare:ce detergent de rufe colorate ati folosit voi, care-si face bine treaba, scoate pete si nu decoloreaza hainele? am terminat acum un persil gold plus si nu mi-a placut.. maine trimit iubul sa ia altceva, ideal ar fi unul care nu-mi face dungi albe pe haine colorate

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Da' de ce tre' sa-mi fac cont pe facebook sa vad pozele? Nu e drept

Zoze samburel mic si pe mamica

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eu nu folosesc special pt rufe colorate. Il prefer pe cel lichid de la Ariel de care sunt multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71
peseu: uitai sa va zic ce cinta Alex din toti rarunchii ieri prin casa: cicabu cicabu cicabu.....pina ne-am prins noi ca e Chica Boom a lui Dan Balan (ex- O-zone)

Si Matei e topit dupa melodia asta si sa-l vezi cum danseaza....

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Off, ce-as mai fi iesit si eu din casa, dar abia maine imi aduce cumnatul landoul-carucior de la tara...

Si nu v-am spus aventura noastra din ultimul timp: in urma exudatelor, lui Matei i-au iesit: strptococ beta -hemolitic in gat si pneumococ rezistent la penicilina in nas . A urmat o saptamana de tratament si cu penicilina, si bineinteles ca pneumococul n-a disparut. I-a dat alt antibiotic tot cu penicilina.... Si inca il mai are.. De aseara am trecut pe alt antibiotic si speram ca dupa 7 zile sa nu-i mai iasa minunea de pneumococ....
Si cica nu l-a luat de la gradi, ca li s-au facut exudate copiilor si n-au avut... Atunci, de unde l-a luat, nene, ca n-am intrat in contact cu copii in decembrie si ianuarie...

Luny, Mufy a avut pneumococ atunci cu pneumonia? Sau nu i-ati facut exudatul???

Mergi la inceput

Si am cateva intrebari:
1. Voi va feriti de copii la baie/dus/toaleta? La Matei e mare distractie cand imi fac eu dus sa stea langa mine si sa se joace cu spuma... Si bineintels ca ma insoteste intotdeauna la toaleta...

2. Mai e vreun copil care face baie/dus DOAR in picioare? Nici sa-l pici cu ceara nu se asaza in fund in cada...

Erau mai multe, dar daca nu mi-am notat, le-am uitat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

giani ce scumpa e pitica, de baietelul cu ochi albastri, ce sa mai zic?
misha ia zi bre, de care Ariel lichid, cum ii zice exact? sa-l caut pe gogu sa vad daca e ce-mi trebuie..eu iau detergent ptr rufe colorate, ca am avut inainte Ariel ptr albe si ala mi-a distrus de-a dreptul niste jeansi... dar vad ca nici Persilul nu e departe..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Simo, dar de ce sta Micu mult in brate la tine? Mananca des???
La noi asa a fost in primele doua zile si de-asta am apelat la suzi... Din a treia zi insa a inceput sa manance la 3 ore si in restul timpului doarme (de cele mai multe ori)...
Evit sa-l tin foarte mult in brate, ca sa nu inceapa Matei cu vreo criza.. il iau mai mult doar cand e si Alin acasa, sa ne putem imparti..
Si cu toate astea, observ la MAtei o perioada in care impinge, loveste... sper sa fie o faza a varstei, fara legatura cu "etziorul meu"...
Sper sa ramana asa programul lor, pt ca eu imi vad de treaba cu Matei, iar la pranz dorm amandoi vreo 3 ore, ceea ce e super pt mine...

Mergi la inceput

Acum am observat ca sunt membru matur!!!
Mi-a luat cam mult sa ma maturizez: cativa ani si doi copiii... "gheu", nene, "gheu"

Mergi la inceput