*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo27 spune:
Raluca si Cami,va astept cu drag sa veniti la noi.Asa as vrea sa mai mi-l ia cineva din brate..mai ales ca azi m-a terminat,plus noaptea trecuta.Zau,va primesc cu draga inima
Cata,.Sa dea DD sa se aseze toate!
Naty,bine ca aparusi
Sam da semne de plangaceala.Vrea in brate exact cand il alaptez pe Micu,cateodata urla noaptea dupa mine,dimineata rupe usa sa vina la mine..off,plange si din orice,e tare sensibil..nici nu mai stiu ce sa fac.Si mie imi este tare dor sa il adorm,sa stau mai mult cu el,dar nu pot
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Maia37 spune:
Of,buna seara fetelor!
Sunt tare speriata ,acum,am lasat un mesaj pt. dr-ra dar nu mi-a raspuns si nu stiu sigur daca e bine ce-am facut.In seara asta dupa baita mi s-a parut ca e cam inchis la cuculet si l-am sters cu rivanol cum am fost sfatuita dar nu stiu cum am facut ca s-a decalotat o portiune mai mare si-l ustura cand urineaza acum.Sunt asa de speriata si nu stiu ce sa fac.Voua vi s-a intamplat mamici de baietei?El asa e bine dar totul pana la urinat
ramo_cata spune:
mamicile care ma aveti in lista de mess daca primiti mesaj de la mine cu poze sa nu-l decshideti ca e virus...rahat eu l-am primit de la cineva din lista mea si m-a terminat
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Maia37 spune:
In momentul acela el a zis doar :"au" si atat.Am zis ca poate nu e chiar asa extins dar dupa o perioada de timp a urinat si a plans si mi-am dat seama ca e serios de tot.Nu stiu nu mi s-a mai intamplat pana acum asa ceva
mimonix spune:
Maia, nu e bine dar nici rau...tocmai s-a dezbatut acest subiect pe amplu in capitolul anterior. In rezumat, daca "te-a mancat" trebuie sa mergi sa-l vada un medic chirurg. Pana atunci exista o crema care se numeste reviken si pe care o poti folosi ca unguent local. Urmareste-l sa nu se umfle locul, sa nu se inroseasca, sa nu faca febra. Plansul nu dureaza mai mult de doua-trei zile dar musai sa-l vada un medic chiar daca ii trece.Cicatricea cu care va ramane uneori strange mai rau decat era inainte si poate produce astfel fimoza cea temuta
Sper ca nu te-am speriat, poate nu va fi nimic pana la urma. Sanatate multa!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
misha71 spune:
Na ca toata lumea pleaca la culcare cind apar io
Am avut o saptamina de cosmar. Inca una ca asta si nu-mi mai trebuie nici cura nici bicicleta (ca nu stiu daca m-am laudat ca mi-am "tras" o elipticoasa din aia de visez la ea de fo citiva ani ) Am ajuns de la 500 metri in prima zi, la 5 km in 10 zile Da' am de munca la cele (macar) 25 de kile de care vreau sa scap, ca doar ati vazut ce "fundulet" cit latimea blatului de bucatarie am Sa vedeti voi pina la vara ce gargarita mistoaca o sa fiu
Vazut dulceturi de puiuti, care mai de care mai scumpi. Micu de Simo , ochisori de pui de Clau, minuni de Bubu, elegantii de Valen, ca sa nu mai zic de .....nu mai zic ca sinteti la cure de slabire da' tot am averse locale in gura de la tort si briose cine m-o fi pus sa ma uit la poze
mihu si te string tare de tot in brate Esti puternica, se vede, si vei reusi
Marina esti de poveste da' chiar toate ti se intimpla numai tie Hai ca te ajuta si Zoze, nu te lasa ea la greu
Dudurutza bine ai venit, la multi ani (chiar daca am intirziat "putin" ) si felicitari pt curaj! Asa, ca sa nu mai zica luny ca numai io sint fricoasa
cleme eu (sper) l-am dezvatat pe Alex de magnetul-priza cu o jucarie din aceea de facut farse (cam pishca dar nu este periculoasa). I-am spus ca asa e si la priza, numai ca mult mai rau. Prima data nu s-a speriat de piscatura, probabil ca n intelegea ce se intimpla, de credeam ca nu are piele de nu a reactionat, insa dupa aceea o lua, se juca cu ea, o studia pe toate partile, dar nu atingea locul cu pricina Sper nici pe viitor sa nu aiba curiozitati legate de priza, foc, .... desi ma cam indoiesc... Am pus si noi aparatori peste tot la prize, am luat si prelungitoare cu protectie, dar nu se stie niciodata cum descopera vreun prelungitor neprotejat, sau sa reuseasca, ca Diana, sa scoata unul din priza.
(purici in vis cica inseamna bani )-asa sa fie!
Va pupicesc pe toate si ma duc la ca mor de somn
peseu: uitai sa va zic ce cinta Alex din toti rarunchii ieri prin casa: cicabu cicabu cicabu.....pina ne-am prins noi ca e Chica Boom a lui Dan Balan (ex- O-zone)
Mai o data tot stolul!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
tuchita spune:
Buna dimineata!
Asa cum am promis.... pentru toata lume!
Hai sa dau si frisca pe langa, laptic si ceai pentru doritoare!
luny spune:
neatzaaaaaa!
iesiti in parc pe la 11?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Buna dimineata!
Tuchi, multumesc de cafea! Ce buuuuuna e!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...