*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mihatp iti multumesc ca m-ai ajutat sa-mi fac curaj!
Tuchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

I'm back si foarte fericita
miha tu ce mai faci, esti ok?..
ma duc sa mai halesc niste afine din visinata
..ca tot e prima zi de pseudocura

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, felicitari!

Eu ma duc in pat, am avut o zi grea, Ilinca nu vrea sa se culce fara mine

Maine dimineata sper sa dau cafeaua!
Noapte frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Tuchi, NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, n-am motive sa nu fiu ok.

bai am asa o suparare... nu reusesc sa ma adun cum as vrea pentru a sta cu Luca. acum sunt acasa si n-am scuza oboselii, serviciului... in loc sa-l provoc eu la activitati, umblu doar in urma lui sa nu-l las sa faca una alta, sa previn o lovitura, sa previn vreo farfurie de la spart, pus mana in gunoi si apoi in gura... stiti voi!
adica STIU ce as putea face cu el, ce ar TREBUI ca mama informata si interesata de puiu mic, si tot nu reusesc sa ma mobilizez.

poate ca ar trebui intai sa-mi dau mie o zi, sa ma resetez dupa perioada asta de munca si apoi sa ma concentrez pe ce putem face.

precum vedeti, eu ma cert pe mine, si tot eu gasesc justificari, rationalizari.

aaaaaaa, am uitat s-o pe gudinde. mi-a lipsit.

tuchi, noapte buna, sa-ti dea energie si liniste. si putere
ca ma gandesc ca nu ti-e usor in perioada asta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

randunici!
Tuchi,
Mihatp, exact asa gandesc si eu. Si imi reprosez si eu...Dar poate ca e tocmai semnul cel mai clar ca ne pasa de fapt ff mult de ei si de timpul petrecut cu ei...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

miha...in ultimul timp, si eu sunt la fel, in aceeasi stare..poate la mine exact invers, de prea mult stat cu Muf,acasa.. nu stiu..de multe ori ma gandesc ca ar trebui sa stau NUMAI cu el, ca mai e asa putin pana ma duc la job si sa-l provoc la tot felul de activitati, insa de multe ori 'I'm on hold'..nu stiu, parca ceva ma tine.. mi-e mie greu sa ma adun si sa ma inteleg, daramite sa mai si explic/sciru.. parca ma regasesc in ce ai spus tu, doar ca eu sunt acasa cu el...
va pupez si eu, ma duc la film la HBO

Mergi la inceput

Nu cred ca poate exista vreun fel de reteta universala despre cum anume sa-ti petreci timpul cu copilul. Noi nu suntem la fel, ei nu sunt la fel; activitatile noastre (cele din afara copiilor) nu sunt la fel. Deci reprosurile sunt inutile, important e ca ei sa simta ca le suntem alaturi, reperul si sprijinul lor de baza.
Luny, e adevarat ca la tine "deficitul" poate fi de la prea mult stat acasa numai cu el; iti pot garanta ca dupa ce te vei intoarce la munca, desi oboseala va fi MULT mai mare, atat Mufa cat si tu veti aprecia mult mai mult timpul petrecut impreuna. Dorul va fi mare dar e pur si simplu de nedescris senzatia pe care o ai cand, venind obosita/flamanda/scarbita/sictirita (whatever) deschizi usa casei si te intampina o explozie de bucurie: "MMMAAAAAMMIIII!!"

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, luny
imi pare rau ca sunteti in aceeasi "barca" cu mine, dar intr-un fel ma linisteste... deci inca sunt normala. ca ma gandeam ca-s o mama denaturata, deci tine de viata si, asa cum zici tu, naty, probabil de la faptul ce ne dorim tot binele pentru ei.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Miha, cu siguranta asa e

Naty

Mergi la inceput