*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Saru'mana de cafea, Cata !

N-am cuvintele cu mine in dimineata asta, da' sa aveti pe atat de frumoasa pe cat de insorita e la Ploiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iau si eu una!!Catalina!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

neata
pentru cafea

maia, eu n-am patit (inca), dar sunt fete care au trecut prin asta si te vor putea ajuta. din experienta lor, pisca cateva zile.

ce am patit si noi... la baie i-a ramas pielicica blocata "sus", i s-a umflat foarte tare si s-a blocat acolo. am crezut ca lesinam de spaima toti. a dat randunoiul cu crema si a reusit sa o "traga" la loc. dar eram gata sa iesim cu Luca in miezul iernii, in plapuma, sa mergem la spital.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc fetele inca o data de gandurile bune!
azi sunt mai bine.. nu stiu cum ar trebui sa fie, dar e mai putin ca la CM.. dimineata a fost mai mult dar acum s-a imputinat si nici nu ma doare.. e bine asa oare? Ela, Miha? sau mai urmeaza niste valuri? ma scuzati ca intreb, dar nu am pe cine altcineva..

am vazut si masinatiunea lui Dudu bravo!
si puiut mic de Simo dulce foc!

Duduruta bine ai venit!

si ca sa vedeti ca mai rasare si soarele din cand in cand: azi dimineata Andra a scos lulica din gura si a pus-o alaturi pe masa.. si am vazut ca se cam ferea de ea, asadar am pus randunoiul sa ii si taie varful.. vreau sa spun ca a cerut-o initial, a vazut ca "e ticat" si a scos-o imediat, ba chiar a marait ca sa o aruncam sa nu o mai vada..
am mers si cu masina prin oras, si la fel initial a cerut-o si numai cand a vazut-o taiata nu i-a mai trebuit.. dar nu va spun ca nu i-a tacut gurita deloc, ne-a facut capul calendar .. de acum cand mai mergem cu masina tre sa ii cautam ocupatie ca altfel e jale la drum mai lung.. asa cu lulica era liniste, acum vb intr-una pe limba ei.. nu stiu ce tot are de povestit..
a si adormit fara ea si la amiaza si acum seara.. dar neaparat cu un papitoi langa ea..
Asadar decretam: suntem FREE de lulica!!

in urma acestei faze ca ea a renuntat initial, am sa o astept sa imi dea semne si cu pampersul.. nu ma mai stresez deloc, gata, am zis!!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bravo Andra! si mami ei! si eu la fel cu olita, il las in durerea lui, cand o vrea! ma bucur ca esti mai bine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, bravo Andrei pentru o asa usoara tranzitie spre lula-free. Si cu vorbaria... acum ca are gurita libera sa te tii! Ma bucur ca esti mai bine. Ai incredere in Doamne-Doamne ca stie el ce face!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Cu olita, Matei ma anunta inainte de a face kk, uneori il asez pe ea si sta, dar nu face. Alteori nu-l asez, el insista... insa tot in scutec face. Nu-i este inca familiara olita in contextul asta. Dar s-o intampla la un moment dat si atunci asa il voi lauda ca sigur isi va dori sa repete experienta! (la Matei merge cu lauda, asa se impauneaza dupa!) Deocamdata calareste de voie olita imbracat, tipa in ea, si-o asaza pe cap, o impinge pe parchet ... il mai gasesc si sezand dezbracat de scutec pe ea, dar incerc sa fiu pe faza, ca daca iara se umple de noroc??

Mergi la inceput

Io is singura acasa, astept o ora decenta sa incep sa dau cu aspiratorul, apoi vreau sa fac niste papanasi fierti. Baietii sunt plecati, Stefan are azi ora de religie la biserica ortodoxa din Viena, tati, Matei si Lucian isi fac de lucru pana termina el. Si apoi cica mergem la patinoar, dar nu prea cred ca vom putea, fiindca ploooouaa mocaneste... Poate batem iar vreun mall...

O fi inceput Dudu petrecerea? Briose or mai fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da,Miha,asa am avut si eu.La inceput a durut rau si dupa ce s-a eliminat ce s-a eliminat,nu m-a mai durut si a curs putin.Cica asa este normal..La mine a durat vreo 9 zile pana sa se opreasca.
Bravo Andra!! Felicitaaari!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

miha, nu stiu daca la tine ar trebui sa fie altfel, la mine a fost un CM "normal", primele 2 zile mai abundente, dar intins pe o saptamana (asta a fost singurul aspect atipic).

bravo andrei dansatoarea!

luca inca nu da nici un semn cand face kk, in consecinta nici nu-l stresez cu olita. am observat din ce povestiti voi, ca un semn ca se poate incepe cu ea e disconfortul de kk. inca nu-l are. sper sa apara si la el, ca n-om merge cu scutece si la cununie

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput