Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

l-am gasit la burticile cu iepurasi, e de la sotia unui preot;

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Mary, nu ma dau dar bine nu imi e.....

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, nu ma dau dar bine nu imi e.....

Ioana,

Ioana ma uitam la semnatura ta ca Philip si-a ales comoara,Yann cavalerul...si mi-am amintit ca in fiecare seara ma uit la un film pe Disney,"Cody si Zack",niste gemeni frumusei,dar total diferiti.Mereu cand ma uit ma gandesc la baietii tai.Cody si Zack sunt total diferiti,unul e mai "studios",celalalt mai sportiv,unul e mai mamos celalalt mai nazdavan si tot asa.Arturicii tai la fel sunt?

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

haha, Cristina

Da, au temperamente diferite; Philip e genul care va trece prin scoala fara sa invete prea mult insa le va sti pe toate, Yann va trece si el insa invatand;

ultimul exemplu: Yann e mai putin nazdravan (pfii, exista oare asa ceva???) insa Philip e cel ce a luat diploma la scoala ptr ca...nu a vorbit fara sa ridice mana.
In plus, desi Yann stie sa numere pana la 100 in franceza inca de prin noiembrie, ghici cine e cel care a venit cu "medalie" ptr ca a numarat ieri pana la 100??? Philip!

Yann e mai emotiv, mai atasat de mine; Philip e si el insa mult mai mult sub influenta lui Yann.

Philip e mai independent in relatia cu noi, nu face decat ce vrea el si cand vrea el insa cand a fost sa mearga intr-o sala de asteptare sa ceara receptionistei o foaie si carioci (eu am zis clar ca nu ma duc), nu s-a dus singur, a fost musai sa mearga si Yann si sa ceara el.....

Yann se bucura tare mult ptr reusitele lui Philip (diploma, medalia, etc) insa Philip se supara daca Yann reuseste ceva si el nu.

ehe, si cate mai sunt

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

vero nu-ti fa ganduri negre....fi optimista, roaga-te la DD si totul o sa fie bine ai sa vezi....eu cand ajuns in spital mi-au dat sanse extrem extrem de mici,mi-ai spus ca inn astfel de cazuri se rup membranele in cateva zile....si totusi a trecut 1 luna si speram sa nastem cat mai aproape de termen...uitesipt tine

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am citi si eu de curiozitate ce a postat Arturicii ... ce pot sa spun decat ca se vede ca a fost postat de sotia unui preot, fiecare cu ciudateniile lui ...
---E bine sa se boteze copilul cu doua nume ?
Nu e bine sa se puna doua nume la botez copiilor, sau sa se puna nume necrestinesti, lumesti. Ci sa se puna nume de sfinti sau sfinte ca sa poata praznui si sa aiba copilul un patron, un ocrotitor.( asta mi se pare absurda dar poate nu stiu eu multa religie )
---E bine ca sa botezam la tigani sau la cei care nu merg la biserica ?
E mai bine sa ne ferim a boteza la tigani, zlatari sau alte natii, dar la romani increstinati care nu merg la biserica se poate boteza ( cred ca se refera sa nu schimbam religia daca noi suntem ortodoxi si sa ducem copilul la catolici ?! ; pana la urma fiecare face cum vrea)
---COPIII EPILEPTICI SUNT CEI CARORA NU LI S-AU CITIT LA BOTEZ RUGACIUNILE DE EXORCIZARE (LEPADARILE) ?( epilepsia este o boala, nu inteleg ce are a face cu exorcizarea)
---ESTE BINE CA MAMA SI TATAL SA PARTICIPE LA BOTEZUL PROPRIULUI SAU COPIL?
daca botezul se face pana la a 40-a zi de la nastere, mama nu poate intra in biserica; daca Botezul se face dupa cele 40 de zile de la nastere, mama poate participa la slujba, insa cu conditia ca mai inainte sa i se fi citit "Rugaciunile care se citesc dupa 40 de zile femeii care a nascut".
In ceea ce-l priveste pe tat#259;, el nu are nici o restrictie de a nu participa la botezul propriului copil( aici suna putin a discriminare)
---Nu este bine sa-i cumperi copilului haine înainte de a se naste.
Este o superstitie si se spunea astfel fiindca nu se putea stii ce va fi copilul: parte barbateasca sau femeiasca. ( asta imi place, ar trebui sa ii arat soacrei )

Pana la urma destul de interesant !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Rocsy, link-ul respectiv face parte din categoria : de la lume adunate si inapoi la lume date

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Rocsy, link-ul respectiv face parte din categoria : de la lume adunate si inapoi la lume date

Ioana,

Asta am vazut ... dar nu m-am putut abtine sa nu comentez

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

f bine c-ai comentat; eu nu am avut atata rabdare

am reusit sa spal 2 masini si sa le scot si din uscator; acu e partea aia cu asezatul la loc....

noroc ca sunt interesati cei mici de actiunea asta ca cica o sa ma ajute;

pana una alta m-a apucat ordinea in dulapuri......

a, aici ninge....

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

sper sa nu gresesc,molifta se citeste la lauza ca sa poata sa intre in biserica.

22+

Mergi la inceput