Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

M-am laudat ieri ca ce o sa mai gatesc astazi ... nu a fost sa fie ... dupa ce am venit din oras a inceput sa ma doara burtica si sa ma deranjeze cateva contractii ... si am ajuns in pat si la pastilute ... a gatit soacra . Acum iar sunt arestata la domiciliu pentru cateva zile .
Am inceput si eu in mod serios sa ma intreb de Laurita ... ce bine ar fi fost daca apuca sa isi treaca nr. de tel. in listuta !!!

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata,

azi sunteti mai linistite, ma bucur ca nu trebe sa va citesc pe fuga.

Nati, nu am nici o problema cu ferestruica; nici la baieti nu am avut carucior cu maner reversibil asa ca nu stiu macar cum e ca sa fac diferenta;
Oricum nu il iau acum, dar am mai studiat si eu un pic

Multam de raspuns.

Imi pare rau ca va necajiti pe la magazine, la casele de marcat. Sigur ca nu e normal insa ce poti face.... Daca tanti cu aeroportul era mai "importanta".....

Veronica, nu zic ca nu e motiv de ingrijorare insa daca monitorizati atent o sa fiti ok; in cel mai cel caz o sa nasti mai repede si bebe o sa creasca apoi.

Sa aveti un we f fain.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

va multumesc mult pentru incurajari
bubu ma intrebai de greutate...nu a masurat decat 4 indicatori AC, HC, BPD,FL din care ultimele 2 au corespuns varstei sarcinii iar primele 2 erau in urma, ingrijorator
eu ma gandeam la scenariu cel mai rau prin care va trebuie sa nasc inainte de vreme prin cezariana si deja vedeam cum bb nu va avea parte de lapte matern datorita situatiei
sper totusi sa nu fie cazul... si vineri sa primesc vesti bune de la doppler
legat de oameni si prioritate...ieri am fost cu troleul la doctor, aglomeratie nebuneasca nimeni nu a cedat nici un loc si parca ma simteam vinovata cand, eliberandu-se, nu am mai privit in jur si m-am asezat repede
la drumul spre casa cand boceam in troleu bebe mic parca incerca sa ma linisteasca, lovindu-ma usor gen..sunt aici si sunt bine mami
va imbratisez si multumesc de sprijin

27+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm" target="_blank">Ceva ce poate e util, legat de botez si alte obiceiuri crestinesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

va multumesc mult pentru incurajari
bubu ma intrebai de greutate...nu a masurat decat 4 indicatori AC, HC, BPD,FL din care ultimele 2 au corespuns varstei sarcinii iar primele 2 erau in urma, ingrijorator
eu ma gandeam la scenariu cel mai rau prin care va trebuie sa nasc inainte de vreme prin cezariana si deja vedeam cum bb nu va avea parte de lapte matern datorita situatiei
sper totusi sa nu fie cazul... si vineri sa primesc vesti bune de la doppler
legat de oameni si prioritate...ieri am fost cu troleul la doctor, aglomeratie nebuneasca nimeni nu a cedat nici un loc si parca ma simteam vinovata cand, eliberandu-se, nu am mai privit in jur si m-am asezat repede
la drumul spre casa cand boceam in troleu bebe mic parca incerca sa ma linisteasca, lovindu-ma usor gen..sunt aici si sunt bine mami
va imbratisez si multumesc de sprijin

27+ Matei ...

Bun gasit zic si eu astazi, chiar daca mai tirziu! Sa aveti parte de multa liniste!

Iar tu veronica sa ai parte si de mai multa liniste si sa nu te mai gindesti la rele! Ai vazut ca si bebitza spunea la fel: e acolo si e bine! Nu stiu zau de ce dr. te-a lasat balta si cu nervii intinsi: era de datoria dr. sa te linisteasca si sa te calmeze ca nu e asa o problema grava, mai ales ca fetele spun ca nu e de relevanta majora sa nu fii in grafic chiar cu toate. Te rog sa gindesti la bine, sa te "joci" cu bebe si sa ne anunti ca te-ai "intarit".
Doamne ajuta si salutari tuturor!

Multumim Artu pentru site-ul cu obiceiuri crestinesti si felicitari pentru decizia de a nu aplica acea cremutza: si eu tot la urticaria de sarcina ma gindeam, dar medicul va spune daca e asta sau nu!

PUpiiiici si multa pace!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

Vero la cine mergi???multa bafta si cum ziceau si fetele,roaga-te si va fi bine! trebuie sa ai incredere.nu mai pune raul innainte ca nu te ajuat deloc. incearca sa gandesti pozitiv chiar daca este greu.

22+

Mergi la inceput

madamar doctorita mi-a spus ca suntem la limita..
ea, de regula,imi spune ca nu se ia in seama diferenta decat daca este de peste 2 sapt..si de data asta a fost
sigur ca atunci cand am plecat mi-a spus sa nu iau in seama sa vedem rezultatele insa eu eram deja sfarsita...
cand mi-a spus de hipertrofie(nu stiamce inseamna) dar ma gandeam la atrofiere..si de aici gandurile mele
nu am avut curajul sa intreb care este cel mai negru scenariu pentru ca preferam sa nu stiu si probabil m-ar fi certat ca intreb asa ceva
olivia merg la dr Bartok... caruia nu prea am ce sa-i reprosez ca profesionist

27+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

hello,burticute.
Noi am bucatarit azi, respectiv o pizza de post, cu legume multe si o mancarica de mazare. Acum mi-am trimis sotul si copilul la plimbare sa pot respira si eu un pic
Arturica, interesant ce ai gasit tu despre botez, pe unele chestii le stiam dinainte, altele nu. Sunt binevenite.
Veronicach, nu fii ingrijorata, si la mine la prima sarcina mi-au iesit anumite valori mai mici decat varsta sarcinii, ba pe la 7 luni un doctor la care mergeam pt CM mi-a spus ca la 8 luni imi face cezariana ca este copilul in suferinta fetala. Am nascut la 39s si 3 zile o fetita perfect sanatoasa de 3 kg si 48 cm. Asa ca stai linistita sa nu il steresezi pe bebe
Tatyana, sanatate multa tie si fetitei tale si ai sa vezi ca Doamne va ajuta pe amandoua
[b]R_ocsy
, asa e cu nesimtirea la noi in tara, si eu m-am confruntat cu aceeasi prb la casa de marcat tot la carrefour, dar in buc. Oare toti nesimtitii se aprovizioneaza de la acest hipermarket?
Va las acum caci am rufe de intins si de facut curatenie prin casa.
Va pup pe toate

mamica de fetita si 27s+ cu

Mergi la inceput

arturiciiiti multumesc,si eu, pentru link mai ales ca socrela imi spunea ca nu am voie sa ies din casa pana la 40 de zile..nici eu nici bb cred
discordiati post? mi se pare laudabil eu de cand cu sarcina nu am tinut decat 3 zile in Postul Craciunului ca sa ma pot Impartasi... in rest ma gandeam ca nu pot exclude laptele (lactatele) din dieta zilnica

27+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

---E bine ca sa botezam la tigani sau la cei care nu merg la biserica ?

E mai bine sa ne ferim a boteza la tigani, zlatari sau alte natii, dar la romani increstinati care nu merg la biserica se poate boteza

Ce o vrea sa zica?

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput