Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neata fetele....
am aterizat si eu dupa o absenta indelungata....
am fost la spital si totul e ok cu secretia aceea maronie...multumesc lui doamne doamne.o sa mai merg miercuri la alt consult...sper sa fie bine.
tatyana ai incredere in doamne doamne si ai sa vezi ca totul o sa fie bine, cu toate ne rugam sa fiti bine.fii rabdatoare si optimista
veronicaacelasi sfat si tie, o sa vezi ca pana la urma o sa creasca bebicu mare si o sa fie sanatos, si eu sunt la limita cu mai toate , dar nu-mi fac griji , stiu ca doamne doamne nu o sa ma lase la greu. si ai grija de tine
am fost si eu la cumparaturi pt ca la noi inca nu sa-u terminat reducerile si din fericire pt mine am gasit carucior, sterilizator, perna pt. gravide, hainute si interfon cu web pt bebei la niste preturi de pomana.....dar lista mea de cumparaturi este enorma si deci....mai am de colindat si alte magazine
toate burticile si bebeii minunati din ele....

maria25+antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tatyana DD sa va ocroteasca pe tine si pe bebelina si sa va treaca timpul cat mai repede acolo in spital si sa vina cat mai repede luna mai

Veronicach sa fii optimista si sa te rogi si astfel va fi totul bine. Dar in greutate a luat?

Ruxi 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

am uitat sa va intreb....care este mai bun...un desfundator de nas electric sau cel cu dispozitiv de bagat in gura?

maria25+antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:


Arturica, il vazusem si eu pe asta, are un pret foarte bun. Seamana cu ce am avut la Cami, doar ca al nostru era de la Chicco. Dar vreau sa te intreb, o sa-ti fie comod s-o vezi pe Sabina doar pe ferestruica din plastic, si sa stea cu fata la lume de la 1-2 saptamani?! Mie asta nu-mi placea - ca nu are maner reversibil, dupa 5-6 luni era ok sa stea cu spatele la mine, dar cand avea doar cateva saptamani ma enerva ca nu o vad eu si se holbeaza toti la ea. Ei, dar tu esti in o alta tara, unde oamenii is mai civilizati.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata la toate burticile,
Desi mai e putin si e pranzul. Dar noi abia de o ora ne-am trezit.
Maribell, ne pui si noua o poza cu noul carut!
Veronica, eu mai spus pe aici, referitor la bebe care e mai mic cu 2 saptamani, nu te stresa degeaba. Asa am patit si eu candva, si ma gandeam la toate prostiile. Chiar de o sa fie cu putin mai mic, ei si ce daca va avea la nastere 3 kg si 3.500. Asta nu e un indiciu ca nu s-ar dezvolta normal, chair daca difera parametrii.
Alysh, merci de cafeluta virtuala. MA intreb si eu pe unde o fi Laurita. Ca nu a aparut in vreo 3-4 capitole cred.
Va doresc o zi frumoasa si linistita!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burtici liliachii!!!
O pentru fiecare,in special pentru Taty_ana,sa-i dea Doamne Doamne putere si ei si bebelusului.
Daca tot suntem la capitolul prezenta,nici eybub nu a mai dat nici un semn de viata,nu?

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna ziua fetelor !
Raportez ca incep sa mi se umfle picioarele, de acum chiar trebuie sa reduc sarea ! Citeam in capitolul trecut si vreau sa o felicit pe pis_pis pentru rochitele cumparate ( sa le porti sanatoasa si cu placere ) si ma gandeam ca la mine nu vor fi pe lista daca aspectul piciorului este asemanator cu cel al elefantului ... traiasca pantalonii si fustele lungi !

Al doilea lucru pe care il am de raportat pe ziua de azi este ca am facut un pic de scandal in Carfoor pe baza casei prioritare care numai prioritara nu e !!!
Multa lume nebuna care se inghesuie sa ia de pe rafturi de parca ar fi pe gratis, nu se uita , te imping, te lovesc si asa mai departe. Pe langa faptul ca nu mi-am terminat cumparaturile ca se aglomerase la un moment dat de parca nici aer nu mai aveam sa respir, am mai fost si stresata sa feresc pe alti din cauza burticii ... ca pe tine nu te fereste nimeni.
II spun sotului, haide ca nu mai rezist, ajung la casa prioritara unde plin de oameni cu cosuri umplute la refuz si am luat foc instantaneu . Nimeni bine-nteles sa iti faca loc, fata de la casa nu stia ce sa mai faca ( scana la un prost si in spatele lui alt prost ce umpluse cu varf banda fara jumatate de carut care urma sa fie pus pe banda) si uite asa. In final ajung, platesc, pornesc hotarata la receptie sa fac reclamatie si ma scoate din sarite si individa de acolo ca imi spune ca trebuia sa anunt fata de la casa si sa ma bag in fata la care i-am replicat frumos ca atunci ar fi trebuit sa imi pun cumparaturile in bratele prostului din fata ca banda era ocupata pana la refuz de produsele lui. in concluzie, multi nervi pentru nimic si o reclamatie facuta degeaba pentru ca nu o sa o bage nimeni in seama . Traim in Romania, ce vreti !!!


R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare si de la noi,

Rocsy te inteleg perfect. Eu cand ma duc ma bag cu tupeu in fata si o data m-am umplut de nervi, ca mi-a zis un tip ca si el e gravid, el fiind la casa prioritara . Dupa ce ca sunt nesimtiti, mai au si tupeu. Alta data am avut noroc si m-a primit casiera in fata. La fel a patit si sora mea cu sotul ei, el in scaun cu rotile, era o ditai cucoana in fata si sora-mea s-a luat de ea, iar ea i-a replicat furioasa ca pierde avionul si nici casiera nu a luat atitudine. Ca de obicei ramai cu nervii si fara solutionari. Traim intr-o tara unde nu stim sa ne respectam batranii, oamenii cu dizabilitati, copiii si gravidele. Traiasca Romania!

Sabina 31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Dunemaire : felicitari pentru fetita , sa fie ea sanatoasa asta conteaza cel mai mult . PS : si noi am patit la fel cu transformarea din albastru in roz , doar ca aveam numele ales !!! iar la capitolul sforait sotul rade intr-una de mine ; problema e ca am inceput sa ma intreb daca ma mai suporta inca 3 luni , in care o sa fie din ce in ce mai rau sau isi schimba culcusul . O sa incerc si eu ceaiul de la fares ... ca tocmai ce pomenisem de picioare umflate !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

taty_ana : sa o ti tot asa iar Gloria este un nume foarte frumos !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput