Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
r_ocsy spune:
Din cauza ca am avut prea mult timp liber iar pe forum liniste ... am putut reflecta in tihna .
Gata cu odihna, nu ti-ai mai luat inca o zi de trandaveala ? Imi plac Phillip si Yann cum se ofera ei in ajutor pentru orice , bravo lor.
si la noi ... nu mai ninge
R_ocsy 26 + Ana Sofia
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olivia_popa sper sa nu gresesc,molifta se citeste la lauza ca sa poata sa intre in biserica. 22+ |
Nu am nici cea mai mica idee, nu sunt familiarizata cu multe din obiceiurile bisericesti; ce mai stiu am prins din zbor sau mi-au mai zis unii cate ceva ! Am o atitudine ceva mai libertina in general si nu prea mi-au placut niciodata obiceiurile invechite !
R_ocsy 26 + Ana Sofia
arturicii spune:
nu, azi am facut treaba
taman am rezolvat camera baietilor, impreuna cu ei desigur
mai am hainele curate de impachetat insa mai respir un pic
pai da, la voi vine vine primavara! la noi se anunta 10 zile de "ninsoare usoara"
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+
mamanati spune:
Arturica, am si eu o rugaminte la tine. Poti sa-mi trimiti si mie niste site-uri care au preturi bunicele(cu chetii pentru bebei/copii) sa pot plati de aici dar sa le livreze la o adresa in Canada. Il rog pe fratele meu sa-mi faca un stock de lucrusoare si sa mi le aduca cand vine acasa. Multam.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+
arturicii spune:
Eu pot sa fac asta insa da-mi o directie, ceva, ca sa inteleg ce te intereseaza exact; hainute, accesorii, carucior, etc
In plus, cele mai bune preturi sunt in magazine, cel putin din cate am vazut eu, la hainute cel putin
El in ce oras locuieste?
Despre plata pe net, merge cu card Visa/Master Card sau American Express
Sa fii te rog atenta, la preturile ce le vezi pe net, cel putin in regiunea Quebec, taxele nu sunt incluse, deci cand vezi ceva mai adaugi taxele (13.5%) plus transportul;
Ioana,
mamanati spune:
Arturica, am inceput sa scriu aici dar iti trimit un PM sa nu incarc pagini aici.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 24+
arturicii spune:
Daca vreti sa studiati si sa comparati Carucioare
Ioana,
Reallaura spune:
Buna ziua scumpele mele
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, de obicei sunt conectata la calc, dar am fost in mare priza, nici nu am apucat sa citesc din urma
Nico, Alysh, mamanati, r_ocsy multi pupici ca ati intrebat de noi
Pe 10 aprilie botezam asa ca am umblat in timpul liber mai mereu dupa hainute pt bb, nimic nu-mi convenea, pana la urma am gasit in sfarsit! Acum am gasit si luminare, ramane sa comand si sa mai iau niste ultime detalii, sa fiu pregatita.
IN plus, umblete cu casa, dupa adeverinte, pe la birou, prin HAmbarului, vineri sper sa semnam contractul. POate pana vineri mai sunt ocupata, apoi, numai pe forum
taty ana sa dea DUmnezeu sa fie totul bine, uite ca ai inceput injectiile cu surfactant, eu zic ca e totul bine!
Am inceput sa iau fier pentru ca mi-a iesit sideremia mica si uneori am greturi seara.
Mi-e dor de voi va pup pe toate si sper sa termin si eu cu umblatul asta non stop.
Un we minunat in continuare si numai vesti bune de acum inainte!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina
Reallaura spune:
R-Ocsy mie mi-a citit parintele inainte de botez, dar eu fara sa-mi dau seama intrasem deja de 2 ori in biserica sa intreb de botez!! cica ar mai fi si regula sa-ti citeasca la 8 zile ca sa poti iesi din casa, dar eu asta nu am mai facut, e greu cu bb mic...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii haha, Cristina Da, au temperamente diferite; Philip e genul care va trece prin scoala fara sa invete prea mult insa le va sti pe toate, Yann va trece si el insa invatand; ultimul exemplu: Yann e mai putin nazdravan (pfii, exista oare asa ceva???) insa Philip e cel ce a luat diploma la scoala ptr ca...nu a vorbit fara sa ridice mana. In plus, desi Yann stie sa numere pana la 100 in franceza inca de prin noiembrie, ghici cine e cel care a venit cu "medalie" ptr ca a numarat ieri pana la 100??? Philip! Yann e mai emotiv, mai atasat de mine; Philip e si el insa mult mai mult sub influenta lui Yann. Philip e mai independent in relatia cu noi, nu face decat ce vrea el si cand vrea el insa cand a fost sa mearga intr-o sala de asteptare sa ceara receptionistei o foaie si carioci (eu am zis clar ca nu ma duc), nu s-a dus singur, a fost musai sa mearga si Yann si sa ceara el..... Yann se bucura tare mult ptr reusitele lui Philip (diploma, medalia, etc) insa Philip se supara daca Yann reuseste ceva si el nu. ehe, si cate mai sunt Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+ |
poze
Cristina cu Seby 29+