Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
OanaMar spune:
Draga mea , eu nu vreau sa invinuiesc dr,
eu vreau sa stiu cum sta treaba pe acolo si ce ofera astia ...ti-am zis ca bagaj de spital etc.
Ca nu prea sunt eu lamurita.
O sa sun la receptie...nici nu stiam ca oricine iti poate da informatii.

marylenac spune:
Aaaa, dragelor azi m-am uitat si eu la albumul de poze, asa ca v-am si vazut, sunteti superbe iar cele care aveti deja copilasi, aproape ca mi-au dat lacrimile cand i-am vazut. Doamne...exista ceva mai frumos pe lumea asta decat copiii? Scuze...m-a apucat amocul dar....
Poate ma ajutati (pt ca nu stiu cum sa procedez) sa adaug si eu un album cu noi, cateva poze macar . In ultima luna nu am mai facut deloc foto pt ca ni s-a stricat camera foto si pana o sa avem alta cred ca mai dureaza. Va multumesc, ca deh..eu sunt mai "afoana" la acest capitol.javascript:insertsmilie('
')
Mami de Matei nazdravan si 
26 s
NicoletaB spune:
Mie mi se pare mai scump Regina Maria, plus ca pretul depinde si de somitatea cu care nasti!
Poate e doar chestie de adevaratele nevoi pe care le are fiecare din noi!
22+ 
NicoletaB spune:
Oana- receptia spitalului te ajuta cu info, nu orice receptionera! Mie asa mi-a spus doctora, ca cel mai bine e personal la fata locului!
22+ 
NicoletaB spune:
Cand am timp, intr-o sambata imi iau sotu' de o aripa si mergem sa intrebam ce si cum! M-ai facut curioasa!
22+ 
anamariam79 spune:
Neatza burtici
Nana, Rocsy, cam asa am decorat si eu peretii la bebe, 2 cu verde, 2 portocalii, nu chiar aprins, ci niste nuante suportabile pentru ochi, si o perdeac cu Winnie the Pooh. Imi vine sa stau numai in camera lui, asa e de frumoasa.
Sorana, La multi ani pentru Matei!
Dana81, Bravo, ma bucur pentru placenta si bebelina.
Legat de munca si concedii, eu ma gandesc la ce o sa las in urma mea, si la facptul ca ieri am aflat ca nu imi aduc inlocuitor pentru ca nu gasesc om pentru 4-6 luni cat o sa stau eu acasa, deci toata munca mea cade pe umerii celorlalti 2 colegi din echipa. Ma simt oarecum vinovata ca raman ei cu toata treaba, dar pe de alta parte asta e, nu ma pot eu stresa si pentru asta, ca bebe e mai important.
Wow, arturicii, schimbat prefixul!!! Inca putin mai avem. Multumim de liliac. Abia astept sa infloreasca.
Margiana, eu zic ca daca nu sunt si alte probleme, gen dureri/contractii/sangerari, sa nu te stresezi, pentru ca din proprie experientza iti spun, ca si bebelina mea uneori e mai vioaie, alteori abia o simt. Uneori trebuie sa o stimulez cu ceva: gen multe fructe, o bere fara alcool, ca sa danseze. Dar ca sa nu stai stresata, o eco mica si gata.
Ana
28+
Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
taty_ana spune:
neatza burtici,
eu raportez niste depresii psihice din lipsa de ocupatie
mai ales ca sunt singura in rezerva intre 4 pereti....offff greu mai e...azi vine mama, abia astept, parca sunt la puscarie...si cand ma gandesc la cat mai am ma apuca plansul
...nu sunt atat de puternica
burtici si Doamne Ajuta!
26+ 
M&M spune:
Neata!...
NU am mai intrat de sapt trecuta , cand va spuneam ca au aaprut contractii dureroase. AM ajuns la dr, din fericire colul este lung si inchis in continuare, bebe sanatos si jucaus...AM stat mai mult in pat in ultimele zile si am inghitit tot felul de buline...![]()
Cu intarziere LA MULTI ANI MATEI de Sorana!! Sa fii sanatos, sa cresti mare si ascultator , sa ai aprte de tot ce iti doresti!
AM vazut ca OanaMar intreba de Medlife...eu am nascut acolo acum 2 ani; dar eu m-am dus tintit la dr mea. Am vrut sa nasc cu dumneaei asa ca nu m-au interesat celelalte oferte atunci ( bine , nu era decat Euroclinic
). Mie mi-a placut tare mult , in sensul ca nu m-am stresat prea mult si, nici nu am simtit ca as fi fost in spital. In momentele acelea de sensibilitate maxima ajuta mult psihicul. LA neonato bebeii sunt pusi intr-un " acvariu" cu geam mare ...poti sa il vezi imediat ce urci ( sotul il poate vedea imediat dupa nastere), iti e adus in camera, imediat ce urci de la terapie ( in caz ca nasti prin cezariana), iti dau ei sfaturi cum sa il alaptezi, cum sa il speli , sa il imbraci...Pe mine m-a costta 5800 de lei acum 2 ani. Daca vrei sa afli ceva in mod special cu mare placere rasp..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
27+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi