Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
OanaMar spune:
Cristina, ai avut rezerva ta?ai nascut cezariana?
Cum sunt anestezistii?personalul in genreal?Tata are voie sa stea cu tine?cam atat, ma mai gandesc
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana neatza burtici, eu raportez niste depresii psihice din lipsa de ocupatie mai ales ca sunt singura in rezerva intre 4 pereti....offff greu mai e...azi vine mama, abia astept, parca sunt la puscarie...si cand ma gandesc la cat mai am ma apuca plansul ...nu sunt atat de puternica burtici si Doamne Ajuta! 26+ ![]() |
taty_ana, sigur ca esti puternica, esti un exemplu de rezistenta pt noi toate!
Daca te mai simti singura si/sau ai nevoie de ceva, spune-ne la ce spital esti internata in Bucuresti si cel putin eu incerc sa ajung sa te vizitez, daca acest lucru te ajuta.
Vorbesc foarte serios, sa nu te sfiesti sa spui - da-mi un PM cu detalii, nr de tel, etc, mi-ar face placere sa te cunosc!
pt rabdare si curajCorina
22s+ cu Maria
rosanne spune:
Buna dimineata
Am si eu net pe laptopul meu in sfarsit.....sunt cu cititul la pagina 3 capitolul 43.
O sa fiu atenta si fac capitol nou
Roxy
29+ cu
Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
NicoletaB spune:
Oana- la pachetul silver si diamond ai inclusa si cazarea+masa celei de-a 2 persoane, care poate fi sot, mama sau cine vrei tu! Numai la silver e versiunea o persoana sau doua in salon!
22+ 
margiana spune:
Multumesc mult anamariam , sper sa fie bine vineri ma duc la eco, of cat mai e. alte probleme nu am , doar ca sunt foarte agitata din cauza starii si nu am chef de nimic.
taty_ana/; multa rabdare , esti cea mai curajoasa.
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaMar Cristina, ai avut rezerva ta?ai nascut cezariana? Cum sunt anestezistii?personalul in genreal?Tata are voie sa stea cu tine?cam atat, ma mai gandesc |
Eu am stat in reverza cu inca o fata, dar a venit abia in ultima noapte , pana atunci am fost singura . Mie mi-a convenit sa mai stau cu cineva in camera, abia am mai impartasit din noua experienta..
Da, am nascut prin cezariana, am avut rahianestezie, nicio problema cu anestezia plus ca il vezi pe bebe imediat ce il scoate , a fost o dr super de treaba . Tati da, are voie sa stea cu tine in reverza, de dimineata pana seara la 10.00 e program de vizita...la anestezie insa e limitat timpul.. sotul meu era atat de emotionat si fericit ca a stat mai mult sus pe sectie , la bebe, cobora din cand in cand la mine..nu se mai satura sa il priveasca si sa ii faca poze, apoi sa mi le aduca mie ..Eu oricum aveam o stare de oboseala in mine dupa operatie!!...
Personalul a fost ok...de la infirmiere la dr ...o singura asistenta m-a stresat ca mi-a lasat o vanataie mica dupa ce mi-a facut Clexane....
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
27+ cu
Matei StefanAlex are nevoie de noi

Jocurban spune:
Buna dimineata cu intarziere si din partea mea...
Tatyana, imi dau seama ca e foarte greu sa gandesti optimist cand esti imobilizata singura intre 4 pereti, insa incearca din toate puterile sa nu te gandesti la lucruri urate... Spui ca nu te simti suficient de puternica... pentru ce? La stat in pat, la odihna si relaxare?
Gandeste-te ca esti ca intr-o vacanta fortata, ti se fac tratamente pentru ca bebelina din burtica sa creasca frumos, sa se nasca sanatoasa si in putere, sa fiti amandoua ferite de complicatii... Tot ce ti se intampla este spre bine, daca ai incepe sa asculti pe coridoare ce lucruri ingrozitoare li se pot intampla altora, ai multumi lui DD pentru faptul ca tu te simti bine si esti protejata de pericole... Te rugam fii optimista, zilele trec mai greu in spital, dar trec in favoarea voastra... fiecare saptamana te aduce mai aproape de a-ti tine comoara in brate, fiecare zi o face mai puternica pentru intalnirea cu tine... Acest miracol merita orice sacrificiu!

Sunt convinsa ca toate fetele de pe forum iti sunt alaturi cu un gand bun... sa nu ne dezamagesti! ![]()
Carla
29+ , mami nerabdatoare de
Sofia Maria si
Natalia Emilia
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
M&M spune:
Tatyana, stiu ca este greu,ca poate nu toata lumea te intelege , dar trebuie sa te gandesti la bebelina, la cele mai frumoase momente din viata unei mamici!...Crede-ma ca merita acest efort( si timpul trece atat de repede oricum!!) , iar rasplata va fi pe masura..Ai sa uiti de toate cand o sa o tii prima oara in brate pe bebelina!..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
27+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
n_a_n_a spune:
Rocsy, varianta de camera galbena e super ok din punctul meu de vedere, ca adult. Insa citeam ca bebe are nevoie de stimulare vizuala, deci sa nu ne lasam prada tentatiei de a amenaja prea... plain! Si la acea nuanta de galben, simtul meu cromatic (nu foarte performant
) nu identifica nicio culoare "vie" care ar merge. Poate tot un verde
.
Tatiana
, hai, curaj, se poate! Crede-ma ca te inteleg. Din septembrie pana in decembrie am stat efectiv lipita de pat, exceptie mers la baie, vizita saptamanala le medic si spitalizari repetate de cateva zie. A doua parte a lui decembrie si ianuarie au fost mai lejere, m-am tot ridicat din pat, ba chiar am iesit si din casa. Din februarie iar spital si pat. Desi stau acasa, tot ca la puscarie sunt: nu ma misc din pat aproape de loc (pana la baie si pana in bucatarie sa-mi iau farfuria de mancare pregatita de sot cu care ma intorc in pat), si sunt singura cuc de dimineata pana seara. posteriorul mi-e varza de la atata intepat, stomacul mi-e in pioneze de la atatea buline, noroc ca nu am si branula (apropo, spune-le sa-ti monteze fluturasul nu la plica cotului, ci la incheietura palmei, mie mi se pare mai usor de suportat). Totusi, prima perioada a fost CRUNTA, am sangerat non stop, am avut dureri non stop, am crezut ca am innebunit deja, nu mai vorbeam cu nimeni, stateam zi si noapte cu ochii atintiti pe pereti, si spalam cu infrigurare fiecare cheag care iesea din mine, cautand o manuta sau un piciorus... Nu stiu sa-ti spun cum, dar am trecut peste asta. Nu stiu sa-ti spun cum de fetita mea este VIE si SANATOASA, si nu un avorton aruncat la gunoi. Nici doctorii nu stiu sa-mi spuna mie. E un miracol, un miracol pe care uneori simt ca nu-l merit pentru ca n-am crezut in el. Acum, in repriza a doua de pat, crede-ma ca simt atata putere, atata ambitie si vointa, ca as fi in stare sa mut si muntii din loc. De fiecare data cand mi-e greu, inchid ochii si-mi imaginez fetita mea iubita dormind pe pieptul meu, ii simt respiratia, caldura si mirosul... Si ma gandesc ca este doar o chestiune de timp pana nu voi mai fi nevoita doar sa-mi imaginez... Asa ca, sa stii ca si in tine zace multa forta si curaj, cauta-le doar
! Sper sa nu te fi suparat, nu vreau sa-ti dau lectii de viata, vreau doar sa spun ca mamicile sunt puternice, asa trebuie sa fie, pentru puii lor
. Si tu esti mamica!
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
mamanati spune:
Buna fetelor!
Azi de dimineata am inceput cu curatenia, calcat, spalat...
Acum sunt intro pauza.
Arturicii, felicitari pentru cele 30 de saptamani! Sa fie totul bine si mai departe!
pentru floricele.
Tatyana, sunt sigura ca esti puternica si vei reusi! Multa rabdare. Ne bucuram ca desi it este greu intri sa ne dai vesti! Imi dau seama ca te plictisesti, dar profita acum de odihna, ca o sa vina bebelina si o sa dormi iepureste muuuuuuulte nopti!
Corina,
pentru ca te-ai oferit sa mergi sa o vizitezi pe Tatyana. Chiar ma gandeam ca ii este greu si pentru faptul ca e in oras strain si departe de rude, care nu pot sa o viziteze zilnic.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
24+

mai ales ca sunt singura in rezerva intre 4 pereti....offff greu mai e...azi vine mama, abia astept, parca sunt la puscarie...si cand ma gandesc la cat mai am ma apuca plansul
...nu sunt atat de puternica