Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
corinasmile spune:
Neatza fetelor!
Intru si eu la o
cu voi, cat citesc presa de dimineata.
Pana acum o veste buna: s-au razgandit cu www.evz.ro/articole/detalii-articol/887439/" target="_blank">anularea alocatiei 
Doamne ajuta!
Corina
22s+ cu Maria
![]()
margiana spune:
Multumesc mult nana, mi-a facut programare la eco dar deabia vineri m-au chemat , sper sa nu fie prea tarziu, sunt o fire mai panicoasa. nu am chef de nimic acum nu ma pot concentra la serviciu , am o stare foarte tampita si ma gandesc cat mai e pana vineri...
n_a_n_a spune:
'Neata burtici
!
M-am grabit sa-i scriu Margianei inainte sa va salut, ca mi s-a parut tare ingrijorata.
Raportam din nou o noapte naspa, cu arsuri urate. Cat mai am pana la DPN? 85 de zile? Hmm, nu mai avem chiar asa de mult, hai ca mai suportam noi cumva
! Sper numai sa nu o iau razna, in rest...
Mira
, mama lui de serviciu! Ai mare grija de tine si daca nu reusesti sa te linistesi, ia-ti medical pana la prenatal, sa nu cumva sa aiba urmari tot stresul si toata oboseala asta!
Dana
, felicitari pentru caruciorul care a ramas roz, si pentru fetita frumosa si in grafic!
Ioana (arturica), felicitari pentru intrarea in ultima patrime
!!!
Sorana, inca o data,
lui Mateiut! Si pana vineri nu mai e asa de mult
.
Nico, cum te-ai descurcat aseara cu injectiile?
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
NicoletaB spune:
OanaMar- de nascut nu am nascut acolo, poate ne ajuta Cristina cu detalii, dar medicul nu te poate obliga ce pachet sa alegi. In Diamond nu e inclus si kitul de celule stem, ci doar recoltarea care e vreo 300 ron.
Eu vreau pachetul silver, la care voi plati in plus 2000 ron, ca desi doctora mea da consultatii si face eco la ei e considerata colaborator.
Am zis ca prin saptamana 30 voi merge sa vizitez maternitatea si sa ma lamureasca fetele de la receptia spitalului ce si cum.
Citeste si tu pe site-ul lor si vezi daca intelegi ca pachetul Diamond include recoltare+kit, ca eu nu inteleg asta. Diferenta de bani e data de masaje+mancare extra nu stiu care, niste fite care consider ca nu merita!
Nana- ieri am avut un copil super activ, dar nu am putut sa ma bucur ca nu stiam motivul: e bine si e jucaus sau ii e rau si se zbate sa ma atentioneze, asa ca nu l-am mai asteptat pe sot si am facut injectia singura la 18 in picior si s-a linistit si copilul (acu' nu stiu daca adormise sau de la injectie). Diseara il pun sa-mi faca in brat! Cica da, se intampla sa fie reactia organismului, sa se intareasca si sa refuze injectia de la prea multe facute in acelasi loc/zona!
22+ 
madutza09 spune:
Buna dimi burtici...
Artu felicitari pt prefix si tie si multumim pt superbele flori...abia astept sa vina primavara cu flori de liliac ...in camera la Cristina aproape sapt ii schimb florile pt ca o floare are nevoie de alte flori la fel de frumoase ...
Mira...treci peste stresul cu serviciul si recomand totally relax
Margiana...nu mereu este la fel de activ bb, dar la fel zic si eu pt. linistea ta totala poti face o eco,stiu pe cineva care din motivul asta a fost si de doua ori la un control pe zi 
O zi buna la toata lumea
24+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
NicoletaB spune:
Dana81- felicitari pt rezultatele bune la eco si by the way, frumos nume ati ales! Noi tot in pom suntem cu numele, nu cadem de acord si pace!
22+ 
OanaMar spune:
Nicoleta, eu chiar nu vreau celule stem. Si iti spun sigur ca asa mi s-a spus. Dr meu nu are decat pachetul Diamond...deci asta e situatia, eu pot sa accept sau nu.
De asta am si dileme si nu stiu incotro sa ma indrept.
Prima mea alegere a fost CMU Regina Maria care sincer ofera mai multe ca medlife=ul si preturile mi se par mai micute putin ca la medlife..
greu greu..
NicoletaB spune:
OanaMar- suna la spital si intreaba exact ce si cum. Munca lui din tot pachetu' ala e sa taie/asiste la nastere+recoltat, restul de bani vin din tratamente de rasfat! Deci face aceeasi munca indiferent de pachet! Doctora mea nu mi-a spus ca sunt calificati pe pachete! Daca vrei tot Medlife, poti sa alegi alt medic, daca o tine una si buna!
22+ 
marylenac spune:
Buna dimineata si de la noi, eu sunt intr-o pauza de lene la birou si m-am gandit ca n-ar fi rau sa recuperez de citit din urma.
Nu avem nimic nou de raportat decat niste dureri cam urate de mijloc, ieri. Dar asta din vina mea....deh...la cum creste burtica...si cum se aduna kg. Matei chiar imi spune "Mami, ce burtoi mare ai" si rade.
Onana, La multi ani! pentru Matei, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata!!!!!!!!!!!!!!javascript:insertsmilie('
');
Arturicii, multumim de floricele, parca si simt in nari mirosul superb de liliac.
In rest, numai bine tuturor, odihna multa si cat mai putin stres ...
Mami de Matei nazdravan si 
26 s