Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!!
Vin si eu cu vesti buneee de la morfo, tot roz a ramas, si e in parametrii normali, are 484 gr si placenta mea s-a ridicat, ce mai sunt foarte fericita si usurata.
Va rog sa o treceti in listutza cu numele Riana Ioana.Acum ma duc sa-mi schimb si semnatura.
Va pupacesc pe toate.O noapte minunata sa aveti

21+& CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Buna seara!!!
Vin si eu cu vesti buneee de la morfo, tot roz a ramas, si e in parametrii normali, are 484 gr si placenta mea s-a ridicat, ce mai sunt foarte fericita si usurata.

21+& CLARA 06.08.08

Felicitari pentru si pentru placenta care s-a ridicat !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ma duc sa ma bag in patut, daca tot nu este activitate intre florile de liliac ! Va doresc noapte buna si somn usor !!!

Iar celor care aveti programari la eco maine multa bafta, sa veniti cu rezultate bune si mandre de nazbatiile facute de mogaldetele din burtica .

NOAPTE BUNA !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara burticute,
Madutza, Arturicii, Olivia, Rocsy, nana,merci frumos, de la noi
Carla, ne bucuram ca ai mai intrat pe aici cu noutati. Tinem pumnii sa mai stea fetele in burtic sa mai ia in greutate!
Corina, ma bucur ca ati avut o calatorie placuta. Eu inca nu m=as incumeta sa conduc pana la Constanta.
Mira, nu te consuma in cauza serviciului ca nu merita. Maya are nevoie de o mamica linistita!
Sorana, LA MULTI ANI PENTRU MATEI!!!
Dana, flicitari pentru vesti bune de la eco!
Va doresc noapte buna la toate,

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Dragi fete!

Trec in fuga, va citesc si mai raspund pe ici pe colo;)!... v-am spus ca sunt in mare fuga saptaminile astea 2 - dar nu scap eu:)!?

Nana: felicitari pentru negresa, arata bine cu adevarat! Yummmy!:). Sper sa reusesc sa ma abtin si de la munci fizice, desi uneori si cele intelectuale obosesc mai mult, mai ales prin statul in fund, la birou...

Tigruta: eu in Iasi nu am gasit ceaiul de la Fares, cel putin nu unde l-a cautat sotul! Voi insista, sa il caute mai bine;)!

Alinettero: am discutat mult pe tema prenatalul: se pot lua 63 zile inainte si 63 zile dupa nastere, sau cele 63*2, cumulat, astfel incit sa iti ramina minimum 42 zile dupa nastere, concediu de lauzie. Da, e mai ..."convenabil" sa pleci in prenatal, pt ca pentru aceasta perioada vei fi platita cu 85% din venitul brut al ultimelor 6 luni, ceea ce face sa iti creasca si baza de calcul aferenta indemnizatiei... asa ca nu mai sta la munca, nu cred sa iti ridice nimeni statuie;)!

Jocurban: bine ai revenit! Corecta si la obiect opinia ta! Asa spuneam si eu: asa cum fiecare dintre noi are propriul "comportament" de gravida, asa si fiecare copil din burtici isi are propriul ritm de dezvoltare, asadar: sa nu ne ingrijoram!:)
Felicitari mamico pentru harnicie! Ne faci sa intram in viteza si noi dupa alea-alea...si tot nu vom termina asa de bine si de repede totul! Impartaseste-ne si noua ce ai pregatit pentru bagajul de spital, plsss!:)

Mira
:sorry pentru starea de tensiune de la munca... si iti doresc sa pleci cit mai repede in concediu! Pupici si rabdare!

Onana: multi ani si multa fericire blondutului Matei!:)

Va pupic pentru seara asta si dak nu scrieti asa mult...ma pot tine si eu de voi, in acest ritm mai linistit!:) Insa Sabina are absent pentru azi...sper ca se simte bine! Noapte buna!!!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

www.yummy-yummy.gr/uk/images/5.jpg" target="_blank"> PARTY!!!!!
Azi fac o cinste virtuala...

Am schimbat prefixul. A, nu cel ptr varsta mea (asta am facut-o acu' vreo 2 ani) ci ptr varsta Sabinei!

urmeaza saptamana 31, 32, 33, 34, 35, 36 siiiiiii 37/38 se naste Sabina!

Cate un Buchet de Liliac pentru fiecare burtica

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Arturici- felicitari pt schimabarea prefixului! Asa sa ne ajute D-zeu pe toate sa ajungem la termen!
OanaMar- eu nasc la Medlife! De la munca nu pot intra pe messenger, iar acasa nu deschid calculatorul, asa ca daca te pot ajuta cu ceva, intreaba aici si iti raspund in functie de ce stiu!
Mira- Sa treaca atmosfera urata de la munca!
O zi frumoasa fetelor!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margiana spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare.am 23 de saptamani si de ieri nu prea o simt pe bebita cum o simteam eu inainte. pana ieri era foarte vioaie cu miscari pe care le simteam "bine" dar acum.. de-abia o simt cand ma intind pe spate si nici atunci foarte bine. mi-e foarte teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Buna nicoleta, vroiam sa stiu cum e la medlife: mergi cu bagaj de spital sau dau ei ceva (ce dau?), pt bebe primesti ceva?
Din cate am inteles, nu e nevoie de avans, cand nasti, te duci si vei gasi camera libera. Dr meu cica nu ar avea decat pachetul diamond, dar eu nu vreau si celulelel stem..dar totusi le platesc?adica platesc pachetul intreg de 130 mil?
Am mai aflat ca in sapt 30 trebuie sa ma duc la o discutie cu un anestezist (precizez ca dr meu nu lucreaza acolo, colaboreaza doar).

Te intreb toate astea pt ca eu aveam de gand sa nasc in alta clinica si acum fac o comparatie..si nu stiu care merita pana acum.
Cam asta ar fi pt moment, poate imi poti raspunde si imi dai tu mai multe infprmatii!
Iti multumesc mult si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui margiana

Buna fetelor, am si eu o intrebare.am 23 de saptamani si de ieri nu prea o simt pe bebita cum o simteam eu inainte. pana ieri era foarte vioaie cu miscari pe care le simteam "bine" dar acum.. de-abia o simt cand ma intind pe spate si nici atunci foarte bine. mi-e foarte teama.

Sa stii ca si eu am avut perioade in care m-a speriat mititica mea, ca a fost mai cumintica, dar nu era nimic in neregula. Poate s-a intors intr-o pozitie unde nu reusesti sa o simti tu asa de bine. Oricum, daca vrei sa te linistesti pe deplin, te poti programea la o ecografie, sa o vezi cu ochii tai ca e in regula.

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput