Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
mommy_to_be spune:
Hello burtici!
Am lipsit si eu un weekend si voi ati scris ceva de speriat. Am recuperat, insa marturisesc ca am citit mai mult pe diagonala, din lipsa de timp. Vreau sa felicit toate burticile care s-au intors cu versti bune de la eco, cu bebei grasunei si sanatosi, dar si sa o linistesc pe Veronica... Draga mea, sunt de acord cu tot ce au zis fetele. Nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca bebeii nu sunt facuti la xerox, prin urmare fiecare are ritmul sau de crestere
Am vazut pozici frumoase, frumoase postate de voi![]()
Eu am avut o zi de vineri foarte stresanta si incarcata la servici. Am plans de nu ma mai puteam opri, peste weekend am visat numai despre situatia asta de kk in care sunt, iar acum incerc sa ma linistesc si sa nu ma consum... mai am trei saptamani... si vor fi mai incarcate decat multe altele...
In rest suntem bine, ceva contractii din cand in cand, insa nimic alarmant. Sambata am intrat in trimestrul al treilea, iar maine avem programare la doctor. Sper sa-mi faca si eco, nu sa verifice doar colul...
Va pup burticute!!!
O seara frumoasa!
Mira
fericita 27+cu
Maya Alesandra
minunea mea
mommy_to_be spune:
Cris, suntem bine
acum am vazut ca intrebai me noi, multumim!
Mira
fericita 27+cu
Maya Alesandra
minunea mea
cris_09 spune:
Nana dc zici ca prenatalul se plateste mai bine?Nu e 85% din salariu?![]()
poze
Cristina
cu Seby 29+
mommy_to_be spune:
Cris, e 85% din brut, nu din net. Si iese mai mult decat net-ul.![]()
Mira
fericita 27+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Onana spune:
Seara buna, burtici!
Uff, am avut niste zile de absenta, dar motivata, ca a fost o saptamana cu muuuulta agitatie.
in primul rand, cu intarziere va servesc cu o
felie de tort buuun, cu ciocolata si multe fructe, pt ca ieri blondinul meu scump a implinit 2 ani

A iesit foarte bine ziua lui Matei, au fost 10 copilasi si vreo 20 de parinti
, cu mancarica buna, muzica, Bombonica (o animatoare pt copii), tort bun si sanatos, confetti, artificii, etc Ce mai, party in toata regula, toata lumea s-a distrat, iar eu m-am implicat de la 8 dimineata cu pregatiri si pana la 10 seara, cand epuizata l-am trimis pe Matei la mama, pt ca azi am inceput serviciul. Aseara eram o leguma cu niste dureri de spate de n-am dormit toata noaptea, nu puteam nici sa mai merg si nici nu ma mai puteam misca noaptea in pat de pe-o parte pe alta, de durere.
.
Azi m-am sculat de la 6 sa ma pregatesc pt intalnirea cu colegii, iar acum sunt total zombi, pt ca mi-au dat de lucru din prima zi. E drept ca din 3 martie o sa intru in prenatal, e chiar hilara situatia mea, au fost toti colegii socati cand mi-am facut aparitia
, iar seful e plecat din tara saptamana asta si nu stie nimic de situatia mea, deci ne vom vedea doar...2 zile![]()
Deja mi-e dor de Mateiutul meu drag, sper sa rezist pana vineri fara el...
Saptamana asta sper sa primesc pozele de la fotograf cu Matei si cu burtica 
si imi propun sa pun cateva in contul comun sa le vedeti si voi.
Rocsy,
multumim de aprecieri.
Ma duc sa ma intind un pic ca sunt varza cu spatele, nu gasesc nicio pozitie confortabila.
Ne auzim mai tarziu, dragelor...
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
29+ Tudor
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Cris, e 85% din brut, nu din net. Si iese mai mult decat net-ul. Mira fericita 27+cu Maya Alesandra minunea mea |

poze
Cristina
cu Seby 29+
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Si eu raportez exact ca si tine Mary - toata ziua de ieri bucatarit ciorba, cartofi copti la cuptor, champignoane umplute cu branza 2 tavi mari, musafiri, spalat o gramada de vase, iar aseara niste dureri inghinale crunte, dureri de spate, burta tare... din pacate ma resimt si azi... se pare ca tot asa o tin cand gatesc deja e un efort prea mare gatitul pt. mine asteptam ziua de marti sa mergem la eco sa ne linistim ca totul e bine ![]() Ruxi 26 + cu ![]() |
off...imi pare rau. Ieri am facut o pauza mai mare insa azi povestea se repeta... am umblat prin oras, institutii, magazine si burtica se resimte rau de tot. Sper sa nu ma tina prea mult...
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
cris_09 spune:
[quote]citat din mesajul lui Onana
Seara buna, burtici!
Uff, am avut niste zile de absenta, dar motivata, ca a fost o saptamana cu muuuulta agitatie.
in primul rand, cu intarziere va servesc cu o
felie de tort buuun, cu ciocolata si multe fructe, pt ca ieri blondinul meu scump a implinit 2 ani

A iesit foarte bine ziua lui Matei, au fost 10 copilasi si vreo 20 de parinti
, cu mancarica buna, muzica, Bombonica (o animatoare pt copii), tort bun si sanatos, confetti, artificii, etc Ce mai, party in toata regula, toata lumea s-a distrat, iar eu m-am implicat de la 8 dimineata cu pregatiri si pana la 10 seara, cand epuizata l-am trimis pe Matei la mama, pt ca azi am inceput serviciul. Aseara eram o leguma cu niste dureri de spate de n-am dormit toata noaptea, nu puteam nici sa mai merg si nici nu ma mai puteam misca noaptea in pat de pe-o parte pe alta, de durere.
.
Azi m-am sculat de la 6 sa ma pregatesc pt intalnirea cu colegii, iar acum sunt total zombi, pt ca mi-au dat de lucru din prima zi. E drept ca din 3 martie o sa intru in prenatal, e chiar hilara situatia mea, au fost toti colegii socati cand mi-am facut aparitia
, iar seful e plecat din tara saptamana asta si nu stie nimic de situatia mea, deci ne vom vedea doar...2 zile![]()
Deja mi-e dor de Mateiutul meu drag, sper sa rezist pana vineri fara el...
Saptamana asta sper sa primesc pozele de la fotograf cu Matei si cu burtica 
si imi propun sa pun cateva in contul comun sa le vedeti si voi.
Rocsy,
multumim de aprecieri.
Ma duc sa ma intind un pic ca sunt varza cu spatele, nu gasesc nicio pozitie confortabila.
Ne auzim mai tarziu, dragelor...
29+ Tudor
[/quote ]
]LA MULTI ANI MATEI! [

poze
Cristina
cu Seby 29+
Onana spune:
Multumim Cris
!
Hai ca nu am stare sa stau in pat, deocamdata vegetez un pic la televizor, pacat ca nu sunteti in zona, sa va citesc...
Multumim Nana de reteta de praji, suna tare bine combinatia negrii cu banane
, o sa incerc si eu.
Acus a venit si sotiorul sa-mi tina de urat, e casa goala fara Matei, desi recunosc ca-mi prinde bine putina liniste acum.
Seara buna la toate fetele!
29+ Tudor
r_ocsy spune:
Buna seara !
Am gasit cateva idei de amenajare a camerei copilului, verde pal, galben si portocaliu ; toate frumoase ... am sa ii arat si sotului sa vad care ii place lui pentru ca eu inca oscilez intre verde si galben. Am pus cele 2 variante pe webshots .
Pictura pe pereti o va face fratele meu si sotia lui , ca doar au terminat pictura amandoi, dar nu acum , ma gandesc undeva dupa 1 an poate 2, sa vad ce preferinte are !
Bubu : nu cred ca gynipralul da toleranta, eu am luat si mai iau si acum din cand in cand cand ma necajesc contractiile ... doar palpitatiile si tremurul mainii ma scoate din minti !
Corinasmile : camera fara perdele de care ziceai era sus in hol ... doar ca acum ( o sa razi ) nu mai imi place si vreau perdele portocalii sau pe maro
... asa mi s-a pus mie pata !
Onana : in primul rand LA MULTI ANI lui Matei, multa sanatate, fericire si noroc !
In al doilea rand mi se pare foarte comica reactia colegilor tai de scarbici cand te-au vazut din nou
, trebuie neaparat sa ne descrii reactia sefului
!
Legat de durerile de burta, se pare ca incetul cu incetul ne afecteaza pe toate pe rand ; este unul din semnele ca crestem din ce in ce mai mari si ca se apropie ziua intalnirii cu minunile noastre ! Din proprie experienta spun ca vom avea din ce in ce mai multa nevoie de odihna, treburi din ce in ce mai usoare si multa liniste si calm !Asadar fetelor, ar fi bine sa deschidem sezonul de odihna si protejare ca sa stea micutii nostrii cat mai mult la caldurica
.
R_ocsy
26 +
Ana Sofia