Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

R_ocsy noi am zugravit intr-un verde pal camera fetei, cica linisteste si binedispune bebeii ... plus ca vad atata roz zilnic de la jucariile si hainutele lui Timi incat daca mai era si o camera in culoarea aia cred ca dadeam in diabet

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Rocsy si la noi camera bebeilor e tot verde pal si mi se pare foarte ok
iti da o senzatie de confort psihic...

Nana pe tine te-am auzit ca faci no-spa injectabil. Azi am facut si eu o fiola ca nu am mai putut si vreau sa mai fac una deseara.Tu cate faci o data si la ce interval?

Dr. mi-a zis cand am contractii sa iau gynipral tb dar as vrea sa aman cat pot gynipralul ca cica da toleranta

Ruxi 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata si din partea mea

Am reusit sa pun si eu pozele de la Izvoare pe webshots.

Scuze de intarziere.
o zi faina in continuare.

bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Nana un deliciu praji fff buna mersic inca o data pt idee acum astept si devoratorii mei sa vina acasa cu sigurantza or sa le placa...iar numele e potrivit numai ca daca-l folosesc pe-aici arunca astia cu banane in mine ca sunt rasista...gata cu bucatareala si varzica a iesit fff buna mai am sa fac si pt domnisoara niste cartofi copti ca nu serveste varza si cam atat... mai asteptam si alte idei de retzete ...

Rocsy....la noi bebe va sta in dormitorul nostru asa ca nu schimbam prea multe oricum noi am vrea sa ne mutam intr-un apartament mai mare din vara ca deja e prea mic asta ...dar imi aduc aminte de camera mea cand eram copil unde matusa mea din Bucuresti, o femeie super talentata la desen si nu numai, mi-a pictat mare in ulei pe peretzi un greiere intr-un frac...pe altul o gargaritza...si a iesit o minune pe vremea aia nici nu prea vedeai asa ceva cand deschidea mama geamul sa aeriseasca se oprea lumea afara sa admire picturile si culorile in care erau facute ...o adevarata artista matusa mea care din pacate numai e printre noi ...frumoasa camera de copil am avut

Alinettero te asteptam joi numai cu vesti bune despre bb

Jocurban dragutza comparatzie,ce mai conteaza intra fiecare de cate ori poate si ii permite timpul...mai greu cu recuperatul la citit ca se scrie in viteza mare, dar asta-i farmecul forumului...uaaaaw 30 de sapt. ce mai trece timpul acum incep sa apara si floricelele noastre...radea al meu sotz cand i-am spus cum se numesc topicurile pe luni de sarcina(fulgusori,iepurasi,flori de liliac,delfinasi,,,etc) sa fim sanatosi cu totzii si norocosi ca impartasim asa o experientza minunata impreuna
Incep sa devin cam melancolica am consumat cam mult zahar poate
ma retrag sa-mi iau fata de la scoala la toata lumea

24+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

Va invit la un ananas proaspat.

Tatyana, cum sunteti?
sper ca e totul ok si stati cuminti acolo sa cresteti.

Carla, vezi mai de treaba si stai la dospit; ce e aia 1500g? Sa aiba fetele minim 2500g! Eu am nascut gemenii la termen, deci se poate (daca io am putut....); e drept, tratament si muuult stat in pat insa e sigur mai safe asa decat prematuri.
Iar despre echo, inainte sa nasc "aveau" amandoi 3000g insa la nastere s-a dovedit doar Philip cu 3000g, Yann cu 2400 deci o dif f mare fata de echograf.

Nana, chiar ca pret de pret la asternutul acela. Sigur e ok daca il faci tu.
Super reteta aceea, o sa o incerc si eu ptr ca oricum bananele sunt fructele preferate ale baietilor.
Iar povestesti de weekend-uri de-astea ca din filme...

Rocsy, la cata culoare apare in camera copiilor prin jucarii, asternuturi, hainute, etc, noi preferam albul; oricum la noi nici nu se pune problema de camera separata ptr Sabina, ca din 2 camere in total in casa....
Insa intre verde si galben pal eu as prefera galbenul ptr luminozitate.

Azi e zi de alergatura dar revin.

tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salut fetele
Eu astazi sunt bine-dispusa pentru ca e o zi de primavara veritabila, cu soare cald si... VIN COCORII!! Se anunta zile din ce in ce mai frumoase. O primavara minunata va doresc.

Tayana, ma plec in fata ta, sincer, esti un exemplu de curaj si devotament. Sa va ocroteasca bunul Dumnezeu pe tine si pe pui si finalul acestei perioade sa fie cel mai fericit. Crede-ma, eu nu as fi fost in stare de asemenea sacrificii, char daca toata lumea va spune ca ce nu facem pentru puiutii nostri, eu as fi spus Cum o vrea DD, dar atatea luni in spital si atatea injectii si perfuzii nu as fi putut indura. Eu sunt o lasa din punctul de vedere al durerilor. BRAVO!
In rest, numai bine va doresc burtici.

Murica 30+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Am terminat de citiiiit!!!

Va salut burtici,

noi ne-am intors cu bine de la drumul lung (840 km in dus-intors, sunt tare mandra de "soferitul" meu, mai ales ca asta a fost probabil ultimul drum lung la care am condus - si e una din placerile mele...)
Sunt fericita pt ca nu am avut nici un fel de probleme, conditiile de condus au fost bune (mai putin gropile...), i-am vazut pe ai mei, am mancat bunataturi moldovenesti
All in all, un weekend foarte reusit, chiar daca ceva mai obositor.

tigruta, r_ocsy, Madamar, pisi-pis, Onana, multumesc pt felicitari legate de eco

r_ocsy merci si pt aprecierea burticii
mi-am amintit ca atunci cand m-am uitat si eu prin albume, in afara de burtica ta draguta mi-a placut si faptul ca nu ai perdele in camera si nu sunt eu singura cu idei de acest fel...
Apropo de carrefour - eu am decis ca nu mai merg acolo pt cumparaturi, exact din aceleasi motive: aglomeratie incredibila, si multi nesimtit pe metru patrat. Insa acu 2 sapt cand ne-am facut aprovizionarea, am mers cu tupeu de-a lungul cozii de la casa prioritara (din cele 3-4 existente, doar una era deschisa si la care, normal, stateau barbati cu ditamai carucioarele pline de cumpraturi) si am informat persoana care era urmatoarea la casa ca voi trece inaintea ei - atat. S-au mai uitat unii urat la mine, dar nu-mi pasa, oricum eram atat de obosita de innebunita de aglomeratie, incat imi venea sa ma asez pe jos.
Dar e frustrant sa ai parte de aceasta atitudine at cand ti-e mai greu..

Eu maine o sa-mi mai vad o data urmasa, ca m-am ales cu 2 programari la ecografia morfo trim 2, iar una fiind gratuita, am decis sa profit de ambele

Parca mai vroiam sa scriu cate ceva, dar neuronul vreau acasa la odihna.

Va pe toate!

Corina 21s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

Ceaiul diureti FARES,eu foarte bun la gust si isi face bine efectul

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Rocsy, eu sunt maaare fan verde! Dormitorul meu e verde (pereti, perdea, abajur corp de iluminat...), baia e crem cu verde... Ar fi super pentru bebe nuanta de verde ca in www.fabryo.com/content/prod/79" target="_blank">poza asta , poate o idee mai deschisa. Daca mai filtrezi lumina cu o perdea de tul galben deschis, cred ca vei obtine un efect super odihnitor.

Ruxi, mie mi s-a prescris asa: 1 fiola NoSpa + 1 fiola scobutil (amandoua in aceiasi seringa) de doua ori pe zi (dimineata si seara), timp de doua saptamani, ulterior la nevoie.

Alinettero, concediul de maternitate are o durata de 126 de zile, din care minim 42 trebuie luate dupa nasterea copilului. Daca ai de gand sa nasti natural, e bine sa-ti lasi 10-14 zile in plus fata de cele 42 zile (deci un total de 52-56 zile) dupa DPN, adica poti intra in prenatal de pe la 29 saptamani si 3 zile - 30 de saptamani. Daca ai cezariana programata, iti poti lasa fix 42 zile dupa data programarii. Este favorabil gravidei sa aiba cat mai mult din concediul de maternitate in prenatal (inainte de nastere) deoarece este mai bine platit, in consecinta si baza de calcul pentru indemnizatia de crestere a copilului este mai mare.

Carla, sa stii ca si eu incep sa cumpar lucruri (on-line, ce-i drept) dupa listuta, ca vreau ca in luna martie sa fiu pregatita din acest punct de vedere. Eu zic ca puiutele tale vor mai sta la caldurica cel putin inca vre-o 7-8 saptamani .

Mada, ma bucur ca ti-a placut "negresa". Ai dreptate cu numele prajiturii: daca esti sensibilos, e rasista rau aluzia

Ioana (artturica), multumesc de ananas

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dupa amiaza burtici!
Am intrat sa nu ma treceti absenta pe ziua de azi!
Pe Mira am notat-o eu cu zi lipsa

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput