Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
Onana : minunat Mateiutul tau cel blondut ![]()
Madutza09 : wow ... dar asta da schimbare, pana nu am vazut pozele nu mi-am imaginat cat de scurt te-ai tuns; imi place cum iti sta si contrar pareri lui Arturicii , mie mi se pare ca te intinereste ! imi place si noua culoarea a parului ![]()
Nati : frumusele foc sunteti
iar rochita ta e superba
Nana : acum am vizionat si eu culcusul pentru Iubirici ... super, parca e de vis ![]()
Corinasmile : am vazut si burtica ta frumoasa![]()
Alinutzaa : foarte frumoase pozele voastre profesionale ( o adevarata poza de familie) , ma gandesc sa ne facem si noi, chiar merita ![]()
acum cred ca sunt la zi cu pozele ![]()
R_ocsy
26 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tigruta Rocs_y nu eu intrebasem de ceai dar sa stii ca totusi cred ca am sa mi-l cumpar si eu pt ca seara parca au inceput sa mi se umfle putin picioarelee elena 23+ |
Nu stiu de ce ramasesem eu cu impresia ca tu ai intrebat de el

R_ocsy
26 +
Ana Sofia
n_a_n_a spune:
Laurita
!!! Ne bucuram sa auzim de voi!!! Succes cu demersurile pentru casuta!
Tatiana
, pana isi face picea buletin nici n-o sa mai scrie numele in el asa cum se face acuma, o sa fie te miri ce cartela cu cip, sau ceva de genul
. Dopurile de urechi sunt foarte practice: cumnatul meu sforaie de rupe, trezeste toate vietatile pe-o raza de cinci kilometrii
, si cand am fost la munte impreuna cu ei am avut noroc cu dopurile de urechi, ca daca nu o luam razna! Oricum, daca aveam doua perechi, le infundam in urechi pe amandoua
. Iti urez inca o data multa rabdare si putere pentru minunea de Emma.
Ioana (arturica) - am intrebat printr-un mail la firma care a facut cosuletul cat costa o lenjerie de schimb, si mi-au zis 150 de lei!!! Jaf la drumul mare
. Asa ca o sa cumpar eu panza si niste vatelina (pentru pilota) si am vorbit cu cineva sa-mi coase si ies la o treime din pret! Mai trebuie sa cumpar si niste jucarioare sa agat de baldachin, ca nu se poate atasa carusel, dupa cate vad eu... Nu cred ca o sa doarma acolo sase luni, ca mi-e teama sa nu se trezeasca, sa vrea sa se ridice si sa cada jos. Ramane de vazut.
Nata, pai cred ca urmatoarea fetita o sa fie Natalia Florina
, pentru ca eu iubesc la nebunie ziua de Craciun, iar Natalia asta inseamna... Frumoase pozici
!
Vero, eu cred ca doctorita ta era super plictisita si a facut masuratorile "in viteza" numai sa nu zici tu ca te refuza, daca zici ca initial nu avea de gand. Sunt sigura la la urmatoarea eco toate vor fi ok. Asa ca, stai linistita.
Maria, ma bucur ca secretia nu are nicio cauza ingrijoratoare!
Rocsy, sambata seara surpriza si la mine: cand sa ma dau jos din pat m-au socat picioarele: in loc de labutele si gleznele mele erau ditamai umflaciunile! Am mai patit o data de sarbatori ca n-am mai putut sa ma incalt, dar a fost un incident izolat. Sper sa fie la fel si de data asta. Si eu am tendinta de a ma revolta super tare cand vine vorba de nesimtire crasa, asa ca te inteleg, expresia "nu te enerva ca nu are rost" e total inutila in asemenea situatii. Si eu sunt topita dupa cosulet
, mai ales ca a fost o surpriza la iesirea din spital!
Mary, ai grija de tine si de burtica! Nu te obosi prea tare, mai ales daca simti ca burtica se "revolta", ca nu se intampla nimic daca mai mananca lumea o tartina sau o salata in loc de budinci (sper ca nu s-a ars tare tatal tau) si fripturici
.
Andrea, super tare ideea sa fim "green", eu sunt adepta (curat gunoaiele altora la iarba verde, imi sortez gunoiul, nu arunc ulei si grasimi in canalizare, etc), dar mi-e o groaza de spalat scutece de numa'! Ma consolez cu gandul ca desi voi produce deseuri, voi economisi apa si energie electrica si nu voi polua cu detergenti
.
Ruxi, si tu la fel ca si Mary, take care!
Nico
, hai, curaj in continuare, acul ala trebuie sa intre musai! Chiar ca scumpe mai sunt lucrurile pentru gravide!
Despre practici bisericesti: sunt ortodoxa, dar nu practicanta, imi sunt total straine toate misticismele si ritualurile. Credinta mea se rezuma la sa nu faci niciodata rau, si cu fiecare ocazie, fa un bine!
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Dienutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dunemaire Neata! Se numeste, literalmente, "Ceai medicinal diuretic pentru gravide" si e facut de cei de la Fares. Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+ |
Andreea, mersi mult!
Diana,
26+ cu
Eva Alessia
madutza09 spune:
Neatza...multumim de cafelutza si un inceput de saptamana cat mai bun 
Artu...si noi inca studiem piatza nu m-am hotarat la nimic inca sper de luna viitoare sa incepem cu achizitionarile sa nu se adune prea multe ...ce bine de voi macar ca avetzi zapada mai ales pt pitici ...noi avem clasica ploaie ...nu-i nici primavara, nici iarna, e Londra...
NicoletaB....sa le porti cu placere si eu ma gandesc sa mai achizitionez o camasa si o pereche de pantaloni pt ca incepem sa ne dublam si ce am ma cam strang...abia astept sa scap si de hainele astea groase ...ai grija cu injectiile 
Nana hai bine fie m-ai convins sa fac praji cu banane asta si pt ca am ce trebuie
...asa ca trec la treaba avem si o varzica in plan,un spanac cu lamaie pt mami si cam atat....si asa in stilul asta cred ca ajungem 
Rocsy
de aprecieri e culoarea mea naturel...aveam niste suvitze blonde facute in vara acasa nereusite recunosc asa ca am scapat si de-alea cu tunsoarea si ma simt mai lejer asa 
24+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
n_a_n_a spune:
Mada, sa-mi spui si mie daca iti place negresa
! Am ras cu sotul ca daca-i zicea la prajitura negrii cu banane era un pleonasm
!
Sa stii ca ma tot bate gandul de ceva vreme sa ma tund scurt, dar spre deosebire de tine (tu ai o forma frumoasa, ovala a fetei), fata mea e cam rotunda si daca mai iau in calcul falcutele deloc neglijabile pe care le-am facut, ma tem sa nu iasa un fiasco... Cred ca ma voi limita la un scurtat de varfuri, totusi...
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
OanaMar spune:
Dragele mele, cine naste la medlife???va rog nu ma trimiteti la subiectul cu nastrea la medlife ca e criminal ce e acolo...
Am cateva intrebari si poate ma lamuriti.
Puteti intra cu mine pe mess daca vreti ca sa nu deranjam discutia.
marinescuoana18@yahoo.com.
Va multumesc
r_ocsy spune:
Liniste totala ... se vede ca primavara da tarcoale si te ispiteste sa iesi din casa
.
Numai bine, pentru ca marea majoritate dintre noi vor incepe sa faca primele pregatiri pentru sosirea bebelui, cu o vreme insorita si de ce nu cu haine mai usurele e mult mai usor de fact acest lucru .
Abia astept sa incepem sa amenajam camera bebelusului, am zis ca din martie , imediat ce se mai incalzeste putin. Pana atunci, in primul rand trebuie sa ne hotaram ce culoare vor avea peretii ( nu roz sau albastru ); ma bate gandul la un vernil sau galben . Voi la ce culoare v-ati gandit ?
R_ocsy
26 +
Ana Sofia
alinettero spune:
buna fetelor,
si noi am bucatarit tot we, am spalat o multime de vase, dar a fost frumos ca ne-am mai intalini cu rudele. Sunt cam obosita de la atata mulca, dar trece.
Am si eu o nelamurire. Imi explica si mie cum se calculeaza prenatalul ca am auzit mai multe pareri si sunt debusolata, vreau sa stiu ce e mai avantajos sa intru in prenatal sau la serviciu.
Abia asteptam ziua de joi cand avem intalnire.
Va pup!
29+
Jocurban spune:
Salutare, burtici dragi!
Ca sa parafrazez un vechi banc, eu sunt ca si salariul: apar o data pe luna si dispar intr-o zi-doua... ![]()
Totusi va citesc frecvent, chiar daca fac ce fac si nicicum nu reusesc sa ma mobilizez sa scriu si eu... Ma bucur ca sunteti toate sanatoase, ca bebeii sunt toti la locul lor si inca n-a raportat nimeni "evenimente"... Sper sa nu fiu eu prima pe care o veti felicita! 
Noi am intrat in saptamana 30, inca suntem bine insa am un sentiment foarte puternic cum ca mult nu mai este. In nicicun caz nu ajungem in luna a noua, atat dupa intuitia mea, cat si dupa opinia doctoritei. Nu-mi doresc decat sa se nasca fetele sanatoase, oricat de mici vor fi. Apropos de greutate, pentru ca tot citisem anterior ca ati discutat despre asta, fetele mele aveau saptamana trecuta (adica la 29 saptamani) doar 800 grame!!! 

Si totusi, mi-am pastrat calmul si optimismul, nu stiu cat de mult vor mai creste in cateva saptamani, eu sper sa trecem de 1,5kg si zic mersi. Stiu ca vor fi bine, ca oricat de mici vor fi, daca sunt sanatoase vom recupera restul pe parcurs... Asa ca va rog pe toate cele care sunteti ingrijorate de dimensiunile bebelasilor, nu va ganditi la nimic rau, focusati-va doar pe linistea si confortul vostru psihic si veti vedea ca toti copiii vor fi sanatosi! 

Veronica, si eu sunt pacienta doctoritei Bartok si am auzit din nenumarate surse ca e o profesionista in ceea ce face, deci nu te alarma chiar daca o serie de masuratori au iesit la limita. Si eu i-am facut aceeasi "surpriza" si mi-a explicat cu calm ca nu e nimic alarmant, copiii pot recupera pana la urmatorul control fara nicio problema, cresterea de cele mai multe ori nu este liniara, ci in "hopuri"... Atata vreme cat ea nu este ingrijorata, n-ar trebui sa fii nici tu. Poate ne intersectam vreodata la cabinet! 
In rest, o sa radeti dar eu am pregatit deja totul, pot naste si maine (Doamne-fereste!) si am totul cumparat! Patuturi, haine, scutece, cosmetice... ne lipseste doar caruciorul, la care nu ne-am hotarat inca, dar avem o lista de 3 din care vom alege zilele astea si odata sosit suntem gata cu totul. Am inceput si spalarea hainutelor, chiar azi m-am pus sa le calc si sa le aranjez in dulap pe primele, in 2-3 zile termin si cu ele si ma pun pe asteptat! ![]()
Ma opresc aici, altfel o sa ajung sa postez romane! 
Carla
29+ , mami nerabdatoare de
Sofia Maria si
Natalia Emilia
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami