Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza09 spune:
Eiii salutare burtici...se vede ca e weekend si relaxare si de la scris ... am trecut si noi doar cu un salut si pt burtici,,,suntem obositzi am cam stat in aglomeratie azi si am mers si mult pe jos dar a fost o zi faina chiar daca vremea nu asa cum ne asteptam si anume senin dar destul de cald...am mers la parada anului nou chinezesc e anul tigrului in 2010 si cum suntem majoritari tigrii in afara de subsemnata care e serpoaica nu puteam lipsi...am pus si niste pozici de la eveniment pe userul comun in rest nimic nou ....o seara buna si sa auzim numai de bine
Nati...chiar fresh pozele aratzi super bine sunt sigura ca tati e ffff mandru cu fetele lui
Noapte buna si vise placute
24+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
arturicii spune:
Vai, Nati, ce dragute sunteti!!!!
MadutzaAm vazut si pozele cu voi. sa iti fie de bine tunsoarea, te face sa arati mai matura dar iti sta tare bine! si voua!
Noi am mers la sanius azi (adica cei mici s-au dat, noi i-am "urmarit" de la baza partiei; a fost super soare si tare placut;
O noapte buna si o saptamana faina!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+
olivia_popa spune:
eu matinala ca de obicei,deci dau eu cafeaua
naty,frumoase pozici.
eu tot sper sa primesc un nou aparata foto cel pe care il avem nu face deloc poze bune,a fost scapat pe jos si...
inca o saptamana de lucru...ufff
o saptamana usoara sa avem numai cu vesti bune!
22+
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Un capitol plin de vesti bune va doresc!
Tatyana- sanatate multa si bebe nascut la termen!
Veronicah- la fel si voua! Repetati eco la unul mai performant!
Arturici- frumos carut! How much?
am fost la cumparaturi in C&A, am luat 3 perechi de pantaloni din care 2 de gravidoasa+ 1 camasa+ o bluza frumoasa de trening pt cand o fi burtica mare (daca va fi frig nu am cu ce sa o acopar) si am lasat aproape 600 ron. Scump, domne, scump!
Aseara nu am reusit sa-mi fac injectia, nu a vrut sa intre acu in piele. Se facea gaura in piele, dar de penetrat nema. Dupa 4 incercari am aruncat seringa si am zis ca poate reusesc in seara asta!
trebuie sa mai caut pe net sa vad cum se face in brat!
Vineri mergem si noi la morfofetala la aproape 23 saptamani! Abia astept sa-mi vad strumful!
22+
Dienutza spune:
Tatyanasanatate multa si sa ajungi cu bine cat mai aproape de termen
Olivia - din cate am auzit si eu, molifta se citeste lauzei pt a putea intra in biserica, insa nu se citeste IN biserica; ori chemi pretul acasa (daca vine), ori stai la usa bisericii. Mie mi se pare funny toata situatia asta; mai ales ca eu sunt ortodoxa, dar nu practicanta.
Laura exista o legatura intre sideremie si greturi? Intreb pt. ca si eu am inceput sa am usoare stari de greturi. Si pt ca nu mi-am facut inca a doua serie de analize, nu stiu inca daca stau prost cu fierul sau nu.
Am si eu o rugaminte: a recomandat cineva acum cateva zile un ceai diuretic pentru gravide. Mai postati o data numele, plese! Nu mi-am notat si nu mai dau de el. Si incep sa resimt niste umflaturi pa la maini si picioare.
Diana, 26+ cu Eva Alessia
dunemaire spune:
Neata!
Se numeste, literalmente, "Ceai medicinal diuretic pentru gravide" si e facut de cei de la Fares.
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Pe mine ma intriga mereu,ca nu se face sluja de inmormantare noi nascutilor care mor fara sa apuce sa fie botezati.Cica sunt considerati pagani...de parca ei nu tot de la Dumnezeu sunt trimisi Mi se pare o nedreptate poze Cristina cu Seby 29+ |
Neata in primul rand !
In al doilea rand, nu vad de ce bebelusi ar fi pagani cand nu au apucat sa zica nici mac, eu ii consider foarte puri . iar faza cu inmormantarea nici eu nu o inteleg deoarece se fac slujbe si pentru cei decedati brusc ( accidente, AVC, infarct etc) care cine stie cand au fost ultima data la biserica. Ma gandesc cu groaza la bietii parinti care trebuie sa isi ingroape nounascutii nebotezari fara sluja respectiva ... oricum e dureros, poate o slujba i-ar mai alina !
R_ocsy 26 + Ana Sofia
n_a_n_a spune:
Neata' burtici !
Noi am avut un weekend frumos, de trandaveala, tati a stat cu noi in pat din solidaritare, ne-am tinut in brate si ne-am pupacit (mai ales burtica) doua zile intregi !
Sambata seara ne-am unit fortele (eu cu indicatiile, el cu mixerul ) si am facut o negresa cu banane , care a iesit un delciu, ce mai, am terminat-o de mancat aseara . I-ar fi prins bine catitate dubla de banane, ca ne-a iesit o tava mare. Ah, era sa uit: noi am adaugat si esenta de rom. Saptamana asta vrem sa repetam experienta cu ciocolata alba in loc de amaruie (reducem zaharul din reteta), coaja de portocala rasa, vanilie si fructe confiate (rehidratate putin sa nu fie prea tari) si poate niste rahat, cu alune zdobite deasupra. Prevad un nou deliciu . Nu ma pot abtine sa nu modific fiecare reteta pe care o fac !
Ma pun sa citesc din urma si va mai scriu .
Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
r_ocsy spune:
Tigruta : diuretic pentru gravide de la Fares ... am retinut ca si eu am de gand sa il achizitionez astazi !
R_ocsy 26 + Ana Sofia
tigruta spune:
Neata burtici..va servesc si eu cu o
Si noi am lenevit in weekend, doar ca sambata am facut poale-n brau moldovenesti ca la mama acasa..au fost foarte bune..am impartit la toata lumea mai ales ca a fost si sambata mortilor si s-a dat de pomana..azi noapte am dormit foarte rau, m-am invartit si m-am tot trezit pana dimineata, plus ca iar ma trezesc de 2 ori pe noapte pt a merge la baie..
Rocs_y nu eu intrebasem de ceai dar sa stii ca totusi cred ca am sa mi-l cumpar si eu pt ca seara parca au inceput sa mi se umfle putin picioarelee
Arturici interesante informatiile despre taina botezului
Tatyana multa putere iti doresc si sa dea Domnu sa fie bine..Doamne ajuta sa stea bebe cat mai mult in burtica
Va doresc o zi frumoasa
elena23+